Πώς να κερδίσετε ξανά έναν άντρα Σκορπιό – Ασφαλείς στρατηγικές για να τον επαναφέρετε

Αν ψάχνετε για πληροφορίες για το πώς να κερδίσετε ξανά έναν άντρα Σκορπιό, είναι προφανές ότι εσείς και εκείνος έχετε χωρίσει. Το να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ακόμα πολύ ερωτευμένος με τον πρώην σου συμβαίνει σε πολλούς από εμάς. Είναι δύσκολο να δεις τα αληθινά σου συναισθήματα μέσα από όλο τον πόνο και την απογοήτευση που περιλαμβάνει το τέλος μιας σχέσης. Η επιστροφή του μπορεί να γίνει, αλλά πρέπει να χειριστείτε τον εαυτό σας με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Η κατανόηση του πώς να ξανακερδίσετε έναν άνδρα Σκορπιό περιλαμβάνει την αναγνώριση ότι είναι πιθανό να υποφέρει εξίσου συναισθηματικό πόνο με εσάς. Τα θέματα της καρδιάς αισθάνονται πολύ βαθιά οι άνδρες Σκορπιοί. Όταν ερωτεύονται το κάνουν με την πεποίθηση ότι η αγάπη θα κρατήσει για πάντα. Τώρα που έχετε χωρίσει εσείς οι δύο, είναι εξίσου συντετριμμένος με εσάς. Γι’ αυτό είναι καθοριστικό να το σεβαστείτε και να του αφήσετε χρόνο να επεξεργαστεί αυτό που ένιωθε. Δώστε του λίγο χώρο και αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Η απόσταση μπορεί να είναι κρίσιμη για την επιστροφή ενός άνδρα που γεννήθηκε κάτω από αυτό το ζώδιο.

Μετά το χωρισμό, ο πρώην φίλος σας θα είναι πολύ επιφυλακτικός μαζί σας. Αυτό είναι κατανοητό καθώς οι άντρες Σκορπιοί φοβούνται να πληγωθούν ξανά μόλις τους συμβεί. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να μετριάσεις αυτό που του λες και πώς το λες. Το να του πείτε απλά ότι τον θέλετε πίσω δεν θα έχει ως αποτέλεσμα να τρέξει στην αγκαλιά σας και να συγχωρήσει όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετική προσέγγιση. Πρέπει να ξαναχτίσετε τη σχέση τούβλο προς τούβλο.

Μην αναφέρετε τον χωρισμό όταν τον βλέπετε ή μιλάτε μαζί του. Αυτό πρέπει να είναι κάτι που έχει μείνει στο παρελθόν. Η εστίασή σας αυτή τη στιγμή είναι να χτίσετε έναν νέο δεσμό μαζί του. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν μαθαίνετε πώς να ξανακερδίζετε έναν άντρα Σκορπιό είναι ότι πρέπει να σας δει ως κάποιον που μπορεί να εμπιστευτεί ξανά με την καρδιά του πριν καν σκεφτεί την ιδέα να ξαναρχίσετε τη ρομαντική σας σχέση .

Μια τελευταία σημείωση που πρέπει να θυμάστε όταν προσπαθείτε να ξανακερδίσετε τον Σκορπιό σας είναι να μην καταφεύγετε ποτέ στην προσπάθεια να τον κάνετε να ζηλέψει σε μια προσπάθεια να τον κάνετε να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ σημαίνουν για αυτόν. Αυτοί οι άντρες δεν τα πάνε καλά με τα συναισθήματα της ζήλιας. Στην πραγματικότητα, αν νιώσει ότι μπορεί να ενδιαφέρεστε για κάποιον νέο, θα κόψει τα συναισθήματά του για εσάς για πάντα. Ανεξάρτητα από το πόσο λογικό φαίνεται να ξεκινάς να βγαίνεις με έναν νέο άντρα σε μια προσπάθεια να κάνεις τον πρώην σου να επιστρέψει τρέχοντας. Μην το κάνεις. Σύντομα θα το μετανιώσεις.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.