Πώς να κάνετε τον άντρα Αιγόκερω να σας αγαπήσει περισσότερο

Έτσι, καταφέρατε να κάνετε τον άντρα Αιγόκερω σας να σας ερωτευτεί. Συγχαρητήρια, έχετε καταφέρει ένα μεγάλο κατόρθωμα! Δεν είναι εύκολο να ερωτευτούν αυτοί οι μάλλον απόμακροι άντρες, αλλά αξίζουν την προσπάθεια. Τώρα που έχετε έναν έντιμο και αξιόπιστο άντρα, πρέπει να βρείτε πώς να τον κρατήσετε. Πρέπει να τον κάνεις να σε αγαπήσει περισσότερο και αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Θα χρειαστεί λίγη δουλειά, αλλά θα μπορέσετε να τον κάνετε να ερωτευτεί ακόμα περισσότερο από όσο είναι ήδη.

Πρώτον, μην σπάσεις ποτέ την εμπιστοσύνη του. Οι Αιγόκεροι αφιερώνουν το χρόνο τους χτίζοντας την εμπιστοσύνη τους σε ένα άτομο και αν τη σπάσεις, πιθανότατα θα βρεθείς ολομόναχος. Αν δεν φύγει, τότε δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν χρειαστεί πολύς χρόνος για να σας εμπιστευτεί ξανά. Δεύτερον, να του λες πάντα ότι τον αγαπάς. Υπενθυμίστε του ότι τον εμπιστεύεστε και είστε πιστοί σε αυτόν. Δείξτε του πολλή στοργή, ώστε να μην μπορεί να αμφιβάλλει για το πώς νιώθετε. Θα εκτιμήσει τη χειρονομία και θα σας αγαπήσει περισσότερο γι’ αυτήν. Μέρος του να τον αγαπάς δεν προσπαθεί να τον αλλάξει. Οι Αιγόκεροι αγαπούν τη ρουτίνα και θα τον στεναχωρήσετε μόνο αν αλλάξετε τις συνήθειές του, γι’ αυτό αποδεχτείτε τον όπως είναι για να τον κάνετε να ερωτευτεί πιο βαθιά.

Θα πρέπει να είστε ώριμοι και υπεύθυνοι. Ενώ οι άνδρες Αιγόκεροι είναι μερικές φορές ανόητοι, δεν δείχνουν πολύ συχνά τις ανόητες πλευρές τους. Όταν θέλει να παίξει, τότε παίξε. Διαφορετικά, κρατήστε την ανώριμη πλευρά σας για χαζομάρες με φίλους. Αυτό συνδέεται με την ευθύνη σας. Αν σας πει ότι είστε ανεύθυνοι και ανώριμοι, η σχέση σας θα είναι στα βράχια σε χρόνο μηδέν. Δείξτε του ότι μπορείτε να χειριστείτε την ευθύνη ώριμα και θα διατηρήσετε τον σεβασμό του, τον οποίο πρέπει να έχετε για να κάνετε έναν Αιγόκερω να σας αγαπήσει περισσότερο.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *