Πώς να κάνετε έναν άντρα Αιγόκερω να σας ερωτευτεί; – Προσελκύστε και αποπλανήστε έναν άντρα Αιγόκερω

Ο τυπικός άνδρας Αιγόκερως είναι γνωστός για την αποφασιστικότητα, την επιμονή και τα εργατικά χαρακτηριστικά του — σχεδόν πάντα δεν αποτυγχάνουν και αυτό που θέλουν, σίγουρα θα δουλέψουν πολύ για να το πετύχουν. Είναι συγκεντρωμένοι, δυνατοί και σίγουρα κυριαρχούν και δεν σταματούν ποτέ σε τίποτα μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν έλκεστε από έναν άντρα Αιγόκερω; Πώς να κάνετε έναν άντρα Αιγόκερω να σας ερωτευτεί; Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και σε αυτό, γλυκιά μου, αν θέλεις να τραβήξεις ολοκληρωτικά την προσοχή του και να σε ελκύσει. Θα είναι εύκολο αν ακολουθήσετε αυτούς τους πέντε καταπληκτικούς τρόπους για να τον προσελκύσετε και να τον παρασύρετε. Δείτε πώς:

  • Παίξτε λίγο δύσκολα. Είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να κορυφώσετε το ενδιαφέρον του και να τον κάνετε πιο περίεργο για εσάς — και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να παίξετε λίγο δύσκολο. Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να σταματήσει να σε κυνηγάει. Σίγουρα θα τον κάνει να σε κυνηγά ακόμα περισσότερο, πίστεψέ με.
  • Να είστε περίεργοι για τα ενδιαφέροντα, τα χόμπι και τις απόψεις του. Οι Αιγόκεροι λατρεύουν όταν κάποιος τους κοιτάζει ψηλά. Ονομάστε το μεγάλο αντρικό τους εγώ, αλλά έτσι ακριβώς πάει. Μιλήστε του για τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας επίσης και αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρετε
  • Κάντε τον να γελάσει. Οι Αιγόκεροι ζουν πολύ αγχωτικές και σκληρές ζωές — μπορούν να θάβουν τον εαυτό τους στη δουλειά τους τόσο πολύ που μερικές φορές ξεχνούν πώς είναι να περνούν υπέροχα. Εκεί μπαίνεις. Κάνε ένα αστείο, χαζεύεις και κάνε τον να γελάσει. Θα λαχταρά για την παρέα σας όλη την ώρα μετά από αυτό.
  • Δείξε του ότι είσαι ανεξάρτητος. Ξέχνα να κάνεις χαζό και ανόητο — θα είναι περισσότερο από εκνευρισμένος παρά εντυπωσιασμένος, πιστέψτε με. Πρέπει να τα καταφέρεις κορίτσι, απλά πρέπει. Θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα και για τους δυο σας, πιστέψτε με.
  • Να είστε απλός, κουλ και άνετος. Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και κάντε τον να δει ότι μπορείτε να διασκεδάσετε άσχημα και να ξέρετε πώς να χαλαρώνετε και να περνάτε υπέροχα επίσης. Οι περισσότεροι Αιγόκεροι θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα και να κλείνουν λίγο κάθε τόσο, ξέρετε. Δείξτε του λοιπόν πώς γίνεται.

Η μάρκα του Αιγόκερου μεγάλοι εραστές και θα σας πλημμυρίσουν με την αγάπη που έχουν. Μπορούν να είναι πολύ εκφραστικά αν το θέλουν και μπορούν να είναι τόσο ήσυχα όσο νωρίς το πρωί — αλλά, αυτό είναι που μας κάνει να μας ιντριγκάρει και να μας κάνει πιο περίεργους, έτσι δεν είναι; Απολαύστε, λοιπόν, τη συντροφιά του και θα είστε στο δρόμο για τη ρομαντική γη σε χρόνο μηδέν.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.