Πώς να βγείτε ραντεβού με έναν Ταύρο; Μάθετε να δαμάζετε τον θηλυκό ταύρο και να την παρασύρετε τελείως από εσάς

Το θηλυκό Ταύρος είναι κουλ και μαζεμένο — η χαλαρή και χαλαρή αύρα του μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να αισθάνεται άνετα, αλλά θα πρέπει επίσης να προσέχετε — ο ταύρος χτυπά πιο θανατηφόρα από οποιονδήποτε άλλον. Μόλις εκραγεί η ψυχραιμία τους, μπορεί να είναι δύσκολο (ή ακόμα και εντελώς αδύνατο) να τη συνθέσει κανείς αμέσως. Θα χρειαζόταν πολύ ιδρώτα και επιβεβαίωση, οπότε δεν θέλετε να αμφισβητήσετε την οργή της οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Παρόλα αυτά, είναι πάντα μια εμπειρία να βγαίνεις με μια γυναίκα Ταύρο — είναι συναρπαστική και σίγουρα αξίζει να βγαίνεις. Μπορούν να εγγυηθούν ρομαντική ευδαιμονία και συναρπαστικά σεξουαλικά προνόμια. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για το πώς να βγείτε ραντεβού με έναν Ταύρο — ανακαλύψτε τα μυστικά του και κάντε τον να σας ελκύει σαν ταύρος.

  • Ποτέ μην αργείς. Φυσικά, όλοι μισούν τους καθυστερημένους. Ωστόσο, ένα θηλυκό Ταύρος μισεί την αναμονή με πάθος, επομένως, είναι ακριβής, γιατί μισεί να κάνει τους ανθρώπους να την περιμένουν επίσης. Εάν θέλετε να έχετε μια καλή εντύπωση και να περάσετε την ημερομηνία όσο πιο ομαλά μπορείτε, να είστε στην ώρα σας. Αν δεν έχετε πάει ποτέ, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε.
  • Παραλείψτε τις γραμμές παραλαβής. Το θηλυκό Ταύρος είναι έξυπνο και αρκετά κοσμικό. Τους αρέσει να διαβάζουν, οπότε περιμένουν ότι είναι μια έξυπνη και πνευματώδης — και ναι, παραλείψτε τις φθαρμένες γραμμές σας με κάθε κόστος. Τίποτα δεν μπορεί να τη σβήσει περισσότερο. Όντας καλά συντονισμένη, περιμένει από εσάς να εκτιμήσετε την εξυπνάδα της και να την εμπλέξετε σε μια πραγματική συζήτηση. Επομένως, αποθηκεύστε τις γραμμές παραλαβής σας για κάποιον άλλο.
  • Να είστε ενημερωμένοι. Οι γυναίκες Ταύροι έχουν πολύ κομψό γούστο και έχουν πάντα ωραία γούστα σε όλα — φαγητό, ρούχα, έπιπλα, προσωπικά αντικείμενα. Όταν μια γυναίκα Ταύρος λέει ότι είναι καλή ταινία, μπορεί σίγουρα να είναι μια καταπληκτική ταινία. Σεβαστείτε λοιπόν την κρίση της — σχεδόν πάντα δεν αποτυγχάνουν.
  • Όχι στην αλλαγή σχεδίων. Ένα πράγμα για μια γυναίκα Ταύρο που πρέπει πάντα να θυμάστε είναι το θέμα της ευελιξίας. Σίγουρα, είναι κουλ και χαλαροί, αλλά έχουν επίσης μεγάλη σχέση με τη φύση. Συνήθως δυσκολεύονται να προσαρμοστούν για να αλλάξουν, οπότε αν θα βγεις απόψε, θα βγεις απόψε. Οχι αύριο. Όχι την επόμενη εβδομάδα. Όχι αυτό το Σαββατοκύριακο. Απόψε.
  • Γίνετε ρομαντικοί. Ο ρομαντισμός θα βρίσκεται πάντα ψηλά στα πρότυπα κάθε γυναίκας όταν πρόκειται για τον άντρα της — ακόμα και για μια γυναίκα Ταύρο. Θα θαυμάσει τη σκέψη ότι τη βρίσκεις όμορφη απόψε και δεν θα διστάσει να έρθει σε επαφή και μαζί σου.

Θέλετε να γίνετε κύριος όταν πρόκειται να διαβάσετε τα σημάδια του φλερτ; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να βγάζετε ραντεβού με έναν Ταύρο και να υποδηλώνει ότι σας αρέσει; Μπορείτε να χειριστείτε τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση του ελεύθερου μου συμβουλή αποπλάνησης? Ανακαλύψτε περισσότερες τεχνικές για το πώς να είστε ειδικός όταν πρόκειται για ραντεβού με άλλους ζωδιακούς κύκλους και φλερτ με γυναίκες, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μου αυτή τη στιγμή! Είστε μόνο ένα κλικ μακριά από όλα αυτά.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *