Πώς να βγείτε ραντεβού με έναν άντρα Παρθένο

Αν ο άντρας σας γεννήθηκε μεταξύ 23 Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου, τότε είναι άντρας Παρθένος. Σύμφωνα με την αστρολογία, αυτός ο άντρας έχει πολλές ελκυστικές ιδιότητες που πραγματικά αιχμαλωτίζουν την καρδιά μιας γυναίκας. Δεν είναι περίεργο αν είστε μια από τις πολλές γυναίκες που τρέχουν πίσω του. Είναι ένας ονειρεμένος τύπος που θα σε αγαπάει ατελείωτα. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά του και θα είσαι ασφαλής μαζί του.

Συμβουλές για ραντεβού
Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να καταλάβετε αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά ενός άντρα Παρθένου. Είναι οι εξής.
• Ντυθείτε σωστά και φροντίστε να δείχνετε ωραία με αυτό που φοράτε γιατί αναζητά κορίτσια που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εντυπωσιάστε του και δείξτε του τι έχετε.
• Λατρεύει τις έξυπνες γυναίκες, οπότε όταν μιλάτε να είστε προσεκτικοί. Ίσως χρειαστεί να διαβάσετε περισσότερα για να προσθέσετε τις γνώσεις σας και να ενημερωθείτε για τρέχοντα θέματα. Να περιμένετε συνομιλίες με λογική. Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ακολουθήσετε τη ροή.
• Δείξτε του ότι έχετε καλά γούστα και ότι είστε πολιτισμένοι. Απλώς μάθετε τους τρόπους σας για να αποφύγετε να τον απενεργοποιήσετε.
• Δείξτε μια αίσθηση πρακτικότητας και ξεχάστε τις φαντασιώσεις σας. Δεν θα τα αγοράσει.
• Προετοιμαστείτε για επικρίσεις και προσπαθήστε να μην προσβάλλεστε. Εάν αποδοκιμάζει το ντύσιμό σας ή το μακιγιάζ σας, πάρτε το εποικοδομητικά. Δεν σκοπεύει να πληγώσει τα συναισθήματά σας.
• Μην περιμένεις να είναι γενναιόδωρος στα υλικά γιατί θα αποτύχεις αλλά δεν σημαίνει ότι είναι τσιγκούνης. Είναι απλώς πρακτικός. Μπορεί όμως να σας παρέχει τις βασικές σας ανάγκες.

Αν ένας άντρας Παρθένος σε ερωτευτεί, θα είσαι μια τυχερή γυναίκα. Η αγάπη του θα είναι δική σας και θα είστε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *