Πώς να βγείτε ραντεβού με έναν άντρα Αιγόκερω

Ο αρσενικός Αιγόκερως γεννιέται μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 19 Ιανουαρίου κάτω από το ζώδιο της Κατσίκας. Όταν ρωτάς πώς να βγείτε ραντεβού με έναν άντρα Αιγόκερω, μπορεί να είναι ασυνήθιστα δύσκολο να βγεις ραντεβού μαζί του ή ακόμα και να έρθεις συναισθηματικά κοντά του. Αν επιμείνετε, όμως, θα τον βρείτε εξαιρετικά πιστό, στοργικό και έναν φανταστικό πάροχο που ποτέ δεν θα σκεφτόταν καν το διαζύγιο. Είναι οι ανταμοιβές του να βγαίνεις με έναν άντρα Αιγόκερω που τον κάνουν τόσο επιθυμητό σε πολλές γυναίκες. Στις επόμενες παραγράφους θα μάθετε όλα τα απαραίτητα για να πετύχετε στην προσπάθειά σας να βγείτε ραντεβού με έναν άντρα Αιγόκερω.

Ο αρσενικός Αιγόκερως έλκεται από γυναίκες που συνειδητοποιούν την καριέρα τους που ανησυχούν για την κοινωνική τους θέση και τη δημόσια θέση τους. Συνιστάται να ενεργείτε με σχεδόν επίσημο τρόπο, να ντύνεστε έξυπνα με ένα κοστούμι ή κάτι λιγότερο επίσημο αλλά εξίσου έξυπνο και να απολαμβάνετε συνομιλίες που σχετίζονται με φιλοδοξίες καριέρας και τρέχοντα έργα που σχετίζονται με την εργασία. Τα θηλυκά στελέχη συνήθως θεωρούνται ελκυστικά από τα αρσενικά Αιγόκερω.

Οι ηλικιωμένες γυναίκες τείνουν να θεωρούνται ελκυστικές για τους νεότερους άνδρες Αιγόκερω και το αντίστροφο. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, είτε μεγαλύτερη είτε νεότερη, η γυναίκα θα έχει ώριμη άποψη για τη ζωή και την καριέρα και δεν θα ενεργεί με επιπόλαιο τρόπο. Η γυναίκα, παρά την ηλικία, θα είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας και ικανός στη ζωή και την καριέρα της. Θα πρέπει, λοιπόν, να έχετε καλή δουλειά, να προοδεύετε καλά και να έχετε φιλοδοξίες για περαιτέρω ανέλιξη, ενώ παράλληλα να έχετε σε καλή τάξη τις καθημερινές σας υποθέσεις.

Τα αρσενικά Αιγόκερως αντιπαθούν τις μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Εάν η γυναίκα τον προσκαλέσει σε μια κοινωνική συγκέντρωση, καλό είναι να το κάνετε ανάμεσα σε μια δεμένη ομάδα στενών φίλων. Θα εμφανιστεί απόμακρος και σχεδόν παράλογα επίσημος στα αρχικά στάδια της συγκέντρωσης. Καθώς όμως συνηθίζει περισσότερο τον κόσμο, θα ανοιχτεί αρκετά και μερικές φορές θα είναι η ζωή και η ψυχή του κόμματος.

Είναι ένας αγώνας για να συνδεθείτε συναισθηματικά με έναν άνδρα Αιγόκερω. Είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στη δημιουργία συναισθηματικών σχέσεων. Το κλειδί είναι η γυναίκα να έχει υπομονή. Χρειάζεται χρόνος για να ανοιχτεί συναισθηματικά. Μόλις το κάνει, ωστόσο, θα τον βρείτε να μοιράζεται τα συναισθήματά του μαζί σας περισσότερο από ό,τι είναι φυσιολογικό και να είναι ένα εξαιρετικά στοργικό και πιστό άτομο. Πάρτε το χρόνο σας για να κερδίσετε την καρδιά του.

Τα αρσενικά Αιγόκερως απεχθάνονται τα επιπόλαια δώρα. Αν θέλετε να του αγοράσετε ένα δώρο πρέπει να φροντίσετε να είναι κάτι χρήσιμο, πρακτικό. Θα του αρέσουν τα βιβλία, τα κοσμήματα, τα χρηματοοικονομικά εργαλεία. Λαχταράει αντικείμενα αξίας που θα τον συντηρήσουν ή θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής του με κάποιο τρόπο.

Οι άνδρες Αιγόκεροι απολαμβάνουν την ύπαιθρο και τα φυτά. Θα ήταν μια ιδέα να κεράσεις τον άντρα Αιγόκερω σου για ένα πικνίκ στο πάρκο ή μια ζωηρή βόλτα στην εξοχή.

Όταν βγαίνει για φαγητό, το αρσενικό Αιγόκερως θα πάει τη γυναίκα σε ένα εστιατόριο υψηλής ποιότητας. Είναι απαραίτητο να ντύνεται σωστά και να συμπεριφέρεται με τον σωστό τρόπο. Η γυναίκα θα αντιμετωπίζεται σαν κυρία με σχεδόν παλιομοδίτικο τρόπο και, ομοίως, η γυναίκα θα πρέπει να ανταποκρίνεται κατάλληλα και με εξίσου επίσημο τρόπο.

Τα κομπλιμέντα δεν γίνονται δεκτά εύκολα από τον άντρα Αιγόκερω. Θα έχει την τάση να τους απομακρύνει ή να τους γελάει μακριά. Η γυναίκα πρέπει να επιμείνει και να ενημερώσει τον άντρα ότι τα κομπλιμέντα της είναι, πράγματι, ειλικρινή και εγκάρδια. Θα ανταποκρίνεται ιδιαίτερα στα κομπλιμέντα για την εμφάνιση, την καριέρα και την ευφυΐα του. Κάντε τόσο καλά και θα ανοιχτεί συναισθηματικά.

Ο άνδρας Αιγόκερως είναι ένας παραδοσιακός που πιστεύει σε μια ισχυρή εργασιακή ηθική και ενεργεί με κοινωνικά αποδεκτό τρόπο. Όταν ρωτάτε πώς να βγείτε ραντεβού με έναν άντρα Αιγόκερω, πρέπει να καταλάβετε τι τον κάνει να ξεχωρίζει πριν καταλάβετε πραγματικά πώς να βγείτε ραντεβού μαζί του. Όπως όλοι, έτσι και ο άντρας Αιγόκερως έλκεται από άτομα που καθρεφτίζουν τον εαυτό τους. Εάν δεσμεύσετε τις παραπάνω παραγράφους στη μνήμη, θα απολαύσετε επιτυχώς ραντεβού με έναν άνδρα Αιγόκερω.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *