Πώς να αποπλανήσετε μια γυναίκα Σκορπιό με ευκολία

Οι γυναίκες Σκορπιοί είναι πολύ δύσκολο να αποπλανηθούν επειδή δεν είναι πολύ ανοιχτές και έχουν την τάση να διστάζουν όταν βρίσκονται στον κόσμο των γνωριμιών. Ο λόγος είναι γιατί είναι πολύ πεισματάρηδες και είναι σαν πολύ δύσκολοι γρίφοι. Πρέπει πραγματικά να αφιερώσετε χρόνο για να τα καταλάβετε και να μάθετε τι είναι αυτό που τους αρέσει πραγματικά να κάνουν στο κρεβάτι.

Απλά θυμηθείτε να είστε πιο κατανοητοί με μια γυναίκα Σκορπιό και μπορεί να έρθει και να γκρεμίσει αυτόν τον τοίχο που έχτισε. Μοιάζουν πολύ με τις γυναίκες Κριούς, τους αρέσει να παίρνουν τον έλεγχο στην κρεβατοκάμαρα και τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Αν σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα, τότε δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να αποπλανήσετε ένα.

Εάν έχετε πολλά κοινά με μια γυναίκα Σκορπιό, τότε θα μπορούσατε να την αποπλανήσετε με ευκολία. Δεν θα ήταν υπέροχο να βρεις μια καλή και να μπορέσεις να την αποπλανήσεις αμέτρητες φορές; Δεν θα θέλατε απλώς να αναπτύξετε μια ουσιαστική σχέση μαζί της και ίσως ακόμη και να κάνετε παιδιά μαζί της; Είμαι βέβαιος ότι οι απαντήσεις και στις δύο αυτές ερωτήσεις είναι ναι. Το να φτάσετε σε αυτό το βήμα σε μια σχέση μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά είναι πολύ πιθανό, ακόμα κι αν η γυναίκα είναι δύσκολη.

Απλώς πιστέψτε στον εαυτό σας, δουλέψτε για τις δεξιότητές σας αποπλάνησης και σας εγγυώμαι ότι θα καταφέρετε να αποπλανήσετε τη γυναίκα Σκορπιό των ονείρων σας. Πρέπει πραγματικά να είστε υπομονετικοί με γυναίκες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο όταν πρόκειται να την αποπλανήσετε και να την κάνετε να επιδείξει τη σεξουαλική της πλευρά, οπότε αν έχετε πολλή υπομονή, τότε αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα για εσάς.

Όταν προσπαθείτε να κυνηγήσετε μια γυναίκα Σκορπιό, να έχετε κατά νου ότι θα δοκιμάσει τις σαγηνευτικές σας ικανότητες επειδή της αρέσει να δοκιμάζει τους άντρες μόνο και μόνο για να βεβαιωθεί ότι ξέρει τι κάνει. Αν έχεις ωραίο σώμα, μπορείς να την αποπλανήσεις βγάζοντας το πουκάμισό σου και αφήνοντάς την να σε αγγίξει ή να περάσει τα χέρια της από πάνω σου. Αυτό θα κάνει μια γυναίκα Σκορπιό να τρελαθεί! Θα σας αγαπήσει που το κάνετε αυτό και θα σας υποχωρήσει. Στο τέλος, θα ικανοποιηθούν και οι δύο ανάγκες σας.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.