Πώς να αποπλανήσετε έναν άντρα Σκορπιό – Καταπληκτική αντίληψη για το τι θέλει

Πολλές γυναίκες εύχονται να ήξεραν πώς να αποπλανήσουν έναν άντρα Σκορπιό. Αυτοί οι άντρες είναι τόσο ελκυστικοί και μόλις μια γυναίκα βρει τον εαυτό της να ερωτεύεται έναν, το μόνο που θέλει πραγματικά είναι να ξέρει ότι το συναίσθημα είναι ανταποδοτικό. Ένας άντρας σαν αυτόν είναι δυνατός, σέξι και αχόρταγος. Μόλις ερωτευτεί μια γυναίκα δεν τη χορταίνει συναισθηματικά και σωματικά. Ποτέ δεν αμφιβάλλεις πόσο πολύ σε λατρεύει ο Σκορπιός σου αφού το εκφράζει ξεκάθαρα κάθε μέρα. Το να αρπάξεις την καρδιά του και να φροντίσεις να ερωτευτεί μόνο εσένα δεν είναι τόσο περίπλοκο. Χρειάζεται απλώς σαφές όραμα και κατανόηση αυτού που βρίσκει εντελώς ακαταμάχητο.

Το να μάθετε πώς να αποπλανείτε έναν άνδρα Σκορπιό ξεκινά με την αναγνώριση της ανάγκης να είναι υπομονετικός. Σε αντίθεση με πολλά από τα άλλα αστρολογικά ζώδια, οι Σκορπιοί δεν ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Χρειάζεται χρόνος για αυτούς τους άνδρες να χτίσουν μια σχέση με μια γυναίκα. Δεν γίνεται ποτέ από τη μια μέρα στην άλλη. Αν προσπαθήσεις να τον βάλεις βιαστικά σε κάτι προτού είναι έτοιμος, θα αποσυρθεί, ίσως για πάντα. Πρέπει να δείτε τη σχέση σας μαζί του ως επένδυση στο μέλλον. Όλος ο χρόνος που περνάτε μαζί τώρα σας βοηθά να προχωρήσετε ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνετε η γυναίκα των ονείρων του. Να είστε υπομονετικοί και χαλαροί όταν είστε μαζί του. Μην τον πιέζετε για περισσότερα από όσα είναι διατεθειμένος να δώσει. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην θίξετε πολύ νωρίς το θέμα του σοβαρού ραντεβού ή της δέσμευσης. Δεν θέλει ούτε χρειάζεται να μιλήσει για αυτό στα αρχικά στάδια.

Πρέπει οπωσδήποτε να είστε σίγουροι και άνετοι στο πετσί σας όταν προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να αποπλανήσετε έναν άντρα Σκορπιό. Οι άντρες γοητεύονται από γυναίκες που είναι αισθησιακές. Μερικές φορές το μόνο που απαιτείται είναι να του δείξεις ότι ξέρεις ότι είσαι ελκυστικός. Ποτέ μην ζητάτε συγγνώμη για οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας που μπορεί να πιστεύετε ότι δεν είναι στο ύψος του. Βλέπει το μυαλό ως μέρος της σεξουαλικής σας απήχησης όσο και το σώμα σας. Εάν έχετε αυτοπεποίθηση, αυτό θα λάμψει. Μπορείτε επίσης να τον αποπλανήσετε δίνοντάς του μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Μια νότα ενός δαντελένιου σουτιέν κάτω από την μπλούζα σας ή μια γρήγορη ματιά στο επάνω μέρος της κάλτσας σας καθώς κάθεστε αρκεί για να τον τρελάνει από επιθυμία. Οι άντρες Σκορπιοί συνδέουν τη θηλυκότητα με την επιθυμία. Δείξε του ότι ασπάζεσαι να είσαι γυναίκα και θα σε θέλει ακόμα περισσότερο.

Εάν έχετε ισχυρή θέληση, θα χρειαστεί να το μειώσετε. Το να ξέρετε πώς να κάνετε έναν άντρα Σκορπιό να σας λατρεύει περιλαμβάνει την κατανόηση ότι βλέπει τον εαυτό του να έχει τον έλεγχο στη σχέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμμορφωθείτε με όλα όσα αποφασίζει για εσάς. Σημαίνει ότι πρέπει να το ενθαρρύνετε να παίρνει τις δικές του αποφάσεις και να το υποστηρίζετε. Προσπαθήστε να μην τον μαλώνετε για μικρά πράγματα. Αν νιώθει την ανάγκη να αποφασίσει πού θα δειπνήσετε εσείς οι δύο ή ποια ταινία θα δείτε, αφεθείτε. Τον κάνει να νιώθει ότι εκπληρώνει τον ρόλο του στη σχέση και τον βοηθά να νιώθει πιο κοντά σου.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *