Πώς να αποπλανήσετε έναν άντρα Αιγόκερω

Το να αποπλανήσεις έναν άντρα Αιγόκερω είναι αρκετά εύκολο, καθώς οι περισσότερες γυναίκες έλκονται από έναν άντρα σαν αυτόν κάποια στιγμή. Το πρώτο βήμα για να το κάνετε αυτό είναι να μάθετε τι είναι αυτό που πραγματικά αρέσει στον άντρα και να το πραγματοποιήσετε. Ο άντρας Αιγόκερως μπορεί να παρασυρθεί από εσάς που ενδιαφέρεστε πολύ για τη δουλειά σας καθώς το ίδιο κάνει και στη δική του.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι άνδρες αυτού του ζωδίου είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και τους αρέσει μια γυναίκα που είναι. Για να κάνετε πραγματικά αυτόν τον άντρα Αιγόκερω να δει, θα πρέπει να του δείξετε ότι σέβεστε τα μεγαλύτερα εσωτερικά του πάθη. Εάν προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό στα μάτια του κοινού, δεν θα λειτουργήσει, καθώς δεν τους αρέσει να λαμβάνουν στοργή σε δημόσιους χώρους.

Μερικές φορές ακόμη και το γεγονός ότι κρατιούνται από τα χέρια ντρέπονται και μπορείτε να κάνετε οπτική επαφή σε ένα γεμάτο δωμάτιο, ο άντρας Αιγόκερως δεν θα απαντήσει, καθώς αυτό δεν του αρέσει και μπορεί να προκαλέσει τον τερματισμό της σχέσης σας. Για να πετύχετε πραγματικά έναν άντρα είναι να έχετε τον πλήρη έλεγχο του εαυτού σας καθώς αγαπούν τις γυναίκες που το κάνουν αυτό.

Εάν κάνετε απλώς μια παράσταση για να προσελκύσετε αυτόν τον άντρα, δεν θα λειτουργήσει καθώς τους αρέσουν οι γυναίκες πώς έχουν σεβασμό. Ένα άλλο πράγμα που δεν τους αρέσει είναι η κυρία να βγαίνει έξω, να μεθύσει και να κάνει ανόητη, και επίσης οι γυναίκες με άσχημη ιδιοσυγκρασία δεν αρέσουν σε αυτούς τους άντρες για να κρατήσουν τον συνθέτη σας θα ήταν το καλύτερο που έχετε να κάνετε.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *