Πόσο ακριβή είναι τα τεστ συμβατότητας αγάπης;

Υπάρχει 100% ακριβές τεστ συμβατότητας αληθινής αγάπης; Με κάθε ειλικρίνεια, τα περισσότερα τεστ συμβατότητας αγάπης είναι χάσιμο χρόνου. Ακόμα και τα καλύτερα έχουν χαμηλό ποσοστό επιτυχίας.

Πολλά από αυτά τα διαδικτυακά τεστ απλώς εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους – ειδικότερα τα τεστ αστρολογίας, καθώς οι αναστατωμένοι άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι επειδή είναι Λέων δεν πρέπει να είναι με τον σύντροφό τους Ταύρο – είναι απλώς λυπηρό και ψεύτικο! Το απλό γεγονός είναι ότι δεν έχει σημασία τι λένε τα ζώδια ή τα αστέρια, αυτό που έχει σημασία είναι να αγαπάτε ο ένας τον άλλον.

Για να είμαστε δίκαιοι, ορισμένες υπηρεσίες διαδικτυακών γνωριμιών έχουν βελτιώσει τα τεστ συμβατότητας αγάπης με βάση τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες τους. Επιπλέον, μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους γνωριμιών βασίζουν τα τεστ συμβατότητάς τους στις τελευταίες έρευνες αγάπης και σχέσεων από επιστημονικές δημοσιεύσεις. Ωστόσο, τα τεστ ερωτικής συμβατότητας στο “Cosmo” (παρεμπιπτόντως όχι επιστημονική βιβλιογραφία) ή το μέσο περιοδικό σας στο διάδρομο του σούπερ μάρκετ είναι περίπου ένα καλό όσο το μέσο ωροσκόπιό σας.

Τι λέει λοιπόν η έρευνα για τη συμβατότητα της αγάπης; Οι ψυχολόγοι γενικά συμφωνούν ότι υπάρχουν 12 βασικά τρένα προσωπικότητας που είναι γνωστό ότι κληρονομούνται γενετικά. Είστε κολλημένοι με αυτά για μια ζωή και δεν θα αλλάξουν ποτέ με τον καιρό. Όσο περισσότερο ταιριάζετε με τον σύντροφό σας σε αυτά τα 12 χαρακτηριστικά, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να απολαύσετε για πάντα ο ένας με τον άλλον.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά από τα 12 χαρακτηριστικά: εξωστρέφεια, ιδεαλισμός, λίμπιντο, αυθορμητισμός και διανοητισμός. Κοιτάξτε προσεκτικά τον σύντροφό σας και τον εαυτό σας. Ταιριάζετε σταθερά σε υψηλό ή χαμηλό επίπεδο σε όλα αυτά; Αν ναι, τότε το πιθανότερο είναι ότι έχετε βρει την αληθινή σας αγάπη.

About admin

Check Also

Γνωρίστε τους διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών αστρολογίας

Οι περισσότεροι από εμάς συχνά αισθανόμαστε άσχημα για τα πράγματα που δεν μπαίνουν στη θέση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *