Πολύτιμοι λίθοι για τον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως έχει τη Γη ως στοιχείο του, τον Κρόνο ως κυρίαρχο πλανήτη του και το μόλυβδο ως μέταλλό του. Η Τετάρτη και το Σάββατο είναι οι τυχερές του μέρες και το 3 και το 8 είναι οι τυχεροί του αριθμοί. Το μπλε και το μαύρο πιστεύεται ότι είναι ευοίωνο για αυτούς. Είναι πιο συμβατό με εκείνους που ανήκουν στο Ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου, του Σκορπιού, της Παρθένου ή του Ταύρου.

Εγγενή Χαρακτηριστικά

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι άνθρωποι της κοινότητας. Πάντα σκέφτονται και προσπαθούν να επιτύχουν την ανάπτυξη της κοινότητας, αντί να είναι εγωκεντρικοί. Ωστόσο, τείνουν να αυξάνονται τα νεύρα τους να γίνονται υπερβολικά φιλόδοξοι με τους στόχους τους για τον πλούτο στη ζωή, μια στο τόσο. Είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμα, γεγονός που τους διευκολύνει να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και στο μεταβαλλόμενο κοινωνικό περιβάλλον. Προσθέτει επίσης στην ικανότητά τους να επιτυγχάνουν επιτυχία στη ζωή. Είναι από τη φύση τους φλερτ, κάτι που προφανώς αντανακλάται στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους, ειδικά σε αυτούς που ανήκουν στο αντίθετο φύλο. Ωστόσο, όταν πρόκειται για γάμο, τείνουν να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί με τις αποφάσεις τους για να βεβαιωθούν ότι όλα συμβαίνουν μέσα στο «τέλειο πλαίσιο εικόνας». Ποτέ δεν αφήνουν την αλαζονεία να τους κυριεύσει, και έτσι, μπορούν να φανούν εξαιρετικά σεμνοί και ταπεινοί με τη στάση και τη συμπεριφορά τους. Στα άλλα εγγενή τους χαρακτηριστικά, είναι σταθερά, ρεαλιστικά, έξυπνα και αποφασιστικά.

Προβλήματα υγείας

Αν και, στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω απολαμβάνουν καλή υγεία, σε αυτές τις μικρές περιπτώσεις ευπάθειας, τείνουν να υποφέρουν από επιπλοκές υγείας που σχετίζονται με τις αρθρώσεις, την ουρική αρθρίτιδα και το πεπτικό σύστημα.

Τυχεροί πολύτιμοι λίθοι για τον Αιγόκερω

Ο κατάλογος των πολύτιμων λίθων που βρέθηκε ότι είναι πιο κατάλληλοι για άτομα που ανήκουν στον Αιγόκερω περιλαμβάνει πέτρες όπως Αμέθυστος, Γρανάτης, Κεχριμπάρι, Μαλαχίτης, Τυρκουάζ, Λάπις Λάζουλι, Μαύρος Όνυχας, Αζουρίτης, Καρνελιάνος, Μαύρη Τουρμαλίνη, Λαμπραδορίτης, Πράσινη Τουρμαλίνη, Φθορίτης και Περίδοτο .

Ιδιότητες εξέχοντων πολύτιμων λίθων του Αιγόκερου

Peridot: Το Peridot είναι ένας πολύτιμος λίθος με πράσινο χρώμα. Έχει περιγραφεί ως μια εξαιρετικά χρήσιμη πέτρα από πολλούς σπουδαίους ερευνητές και θρύλους. Μπορεί κανείς επίσης να βρει τις αναφορές του σε είδη παλιάς εποχής, συμπεριλαμβανομένης της πολύ ιερής Βίβλου. Πιστεύεται ότι είναι μια αναπαράσταση της ομορφιάς και της ελαφρότητας. Είναι ένας λίθος ενσυναίσθησης για όσους έχουν πνευματική κλίση ή για όσους έχουν ακριβή διαδικασία σκέψης. Το να το φοράς φέρνει θετικές σκέψεις και κρατά μακριά τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Έχει βρεθεί ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για όσους υποφέρουν από οποιοδήποτε από τα προβλήματα που σχετίζονται με τη χοληδόχο κύστη ή το συκώτι. Φέρνει επίσης σωματική δύναμη, βοηθά κάποιον να ξεπεράσει τη νευρικότητα και το σπαραγμό, υποστηρίζει τον ήρεμο ύπνο και ελέγχει τον θυμό. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να εκπληρώσει τα όνειρά του και να αποκτήσει πλούτο.

Κεχριμπάρι: Το κεχριμπάρι, που βρίσκεται συνήθως σε κίτρινο και σε διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου χρώματος, αντιπροσωπεύει την καλή τύχη και χρησιμοποιείται ευρέως ως φυλαχτό. Όποιος φοράει αυτήν την πέτρα λαμβάνει το ίδιο. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό με τη θεραπευτική του δράση για τη θεραπεία προβλημάτων βρογχοκήλης, οφθαλμικών διαταραχών, οδοντικών διαταραχών, βρογχικών διαταραχών, έντονου πονοκεφάλου, έντονο κρυολόγημα, στρες, πόνους στο στομάχι, ίκτερο και πρηξίματα του λαιμού και των πνευμόνων. Εκτός από αυτό, διεγείρει τα νεφρά και το συκώτι να βελτιώσουν τη λειτουργία τους και σταθεροποιεί το πεπτικό σύστημα. Βελτιώνει την ικανότητα λήψης αποφάσεων και μετατρέπει τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές. Είναι μια εξαιρετικά ισχυρή πέτρα, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποφεύγετε να τη φοράτε για μεγαλύτερες περιόδους.

Τουρκουάζ: Το τιρκουάζ, ο μπλε πολύτιμος λίθος, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καθώς και ο παλαιότερος από όλους τους πολύτιμους λίθους. Πιστεύεται ότι αποτελείται από τεράστια καλή τύχη, και αυτή η πεποίθηση ήταν αρκετά διαδεδομένη ώστε να γίνει δημοφιλής ως Talisman. Φέρνει επίσης τη συνολική ευημερία, αυξάνει τον πλούτο και κρατά μακριά ακόμη και τις παραμικρές αποχρώσεις της φτώχειας και της ανεπάρκειας. Λειτουργεί επίσης ως ασπίδα για να προστατεύει τους χρήστες του από τις επιρροές των κακών ματιών και του σκότους. Η χρήση αυτής της πέτρας προστατεύει επίσης κάποιον από κάθε είδους ατυχή γεγονότα, και ως εκ τούτου όσοι σχετίζονται με επαγγέλματα επιρρεπή σε κινδύνους φροντίζουν να τη φορούν ειδικά όταν είναι στη δουλειά. Εμπνέει εμπιστοσύνη στην προσωπικότητά του, ενισχύει τον δεσμό της φιλίας και τον κάνει πιο πιστό και σταθερό στις σχέσεις.

Κυανός: Ο Λάπις Λαζούλι, η μπλε πέτρα, αντιπροσωπεύει την αλήθεια, τη βασιλεία και τη φώτιση. Είναι γνωστό για την ικανότητά του να βοηθά κάποιον να αποκτήσει τον έλεγχο του θυμού, της επιθετικότητας, της αρνητικότητας και της απογοήτευσης. Ενισχύει τις δυνάμεις της διαίσθησης και βελτιώνει τις ψυχικές ικανότητες. Πράγματι, είναι ένας από τους πιο εξέχοντες λίθους που είναι γνωστός για την έντονη διέγερση του Τσάκρα του Τρίτου Ματιού, εκτός από το ότι λειτουργεί αποτελεσματικά για το Τσάκρα του λαιμού. Όσοι επιθυμούν να επιτύχουν πνευματική ανάπτυξη πρέπει να το φορούν για καλύτερα και γερά αποτελέσματα. Διευκρινίζει τη σκέψη κάποιου, καθιστώντας την όσο πιο εμφανή γίνεται. Επίσης, ενισχύει τη σοφία, βελτιώνει τη δημιουργική αίσθηση, ενισχύει την ψυχική και σωματική κατάσταση της υγείας και τονώνει την επίφυση.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *