Ποιο Στοιχείο του Ωροσκοπίου είσαι;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εκατομμύρια άνθρωποι ξεκινούν το ταξίδι τους βιαστικά μέσα από τις εφημερίδες για να δουν το ημερήσιο ωροσκόπιο. Θέλουμε το ωροσκόπιο να μας λέει θετικά πράγματα που θα συμβούν τις επόμενες 24 ώρες, όπως πώς θα μας κοιτάξει κάποιος όμορφα, πόσο γρήγορα θα είμαστε πλούσιοι ή η συμβατότητα της αγάπης μας. Αντίθετα, μας ενδιαφέρει λιγότερο να καταλήξουμε σε ένα πεδίο τρόμου όπως «σήμερα δεν είναι η μέρα σου για έρωτα, οι επαγγελματικές συμφωνίες δεν είναι στα αστέρια για σένα σήμερα».

Αλλά πρώτα απ’ όλα, ποιο στοιχείο του ωροσκοπίου είσαι εσύ; Χμ… δεν ξέρεις τι είναι το ωροσκόπιο; Λοιπόν, το ωροσκόπιο είναι ένας αστρολογικός χάρτης για ένα συγκεκριμένο άτομο ή ομάδα που συσχετίζει κάθε ζώδιο καθώς διασχίζονται από τον Ήλιο, τη Σελήνη και τους πλανήτες και τη θέση των πλανητών στην αστρολογία. Τώρα, τα στοιχεία Φωτιά, Γη, Αέρας και Νερό βασίζονται στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία. είναι τα δομικά στοιχεία της ζωής: η στερεή γη πάνω στην οποία στεκόμαστε, το τρεχούμενο νερό που χρησιμοποιούμε ως πόρο, ο αέρας που αναπνέουμε και η φωτιά που μας κρατά ζεστούς και βοηθά στη δημιουργία πρόσθετων πόρων. Τα στοιχεία του ωροσκοπίου αντανακλούν μια ποιότητα της ανθρώπινης φύσης και αντιστοιχούν επίσης με το Ταρώ: Φωτιά = Ραβδί. Γη = Νομίσματα; Αέρας = Σπαθιά; Νερό = Κύπελλα.

Ακολουθεί η λίστα με τα στοιχεία των ζωδίων του Ήλιου, αλλά αν ακόμα δεν το γνωρίζετε, ρωτήστε τη μαμά για τα γενέθλιά σας και συνεχίστε να διαβάζετε αυτό:

1. Ζώδια της Γης

Καλά θεμελιωμένο και ρεαλιστικό, το ζώδιο της γης σας φροντίζει να παραμένετε στον πραγματικό κόσμο. Όταν πρόκειται για φιλία, κανείς δεν είναι πιο σταθερός από εσάς. Δημιουργός μακροχρόνιων δεσμών, είσαι ταλαντούχος στις επιχειρήσεις και καλός με τα χρήματα. Βρίσκετε εκπλήρωση βλέποντας απτά αποτελέσματα για τις προσπάθειές σας.

Τα ζώδια της Γης είναι: Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως.

Ταύρος (21 Απριλίου – 21 Μαΐου): Είναι πιστοί και γενναιόδωροι φίλοι με μεγάλη ικανότητα στοργής, αλλά σπάνια κάνουν φίλους με κάποιον εκτός κοινωνικής τάξης τους. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τον Ταύρο είναι η Αφροδίτη. το χρώμα της επιλογής είναι Ροζ και η πέτρα του είναι το Σμαράγδι.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου): Χρειάζονται το ερέθισμα των πρακτικών προβλημάτων για να λυθούν και όχι η απλή ρουτίνα ή η εργασία για να θέσουν προδιαγραφές που δεν χρειάζονται σκέψη. Ο κυρίαρχος πλανήτης για την Παρθένο είναι ο Ερμής. τα χρώματα είναι το πράσινο και το σκούρο καφέ, και η πέτρα του είναι ο Σαρδόνυξ.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου): Σχεδιάζουν προσεκτικά να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους. είναι οικονομικά χωρίς κακία και μπορούν να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα λόγω της οργανωτικής τους ικανότητας. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τον Αιγόκερω είναι ο Κρόνος. το χρώμα της επιλογής είναι το Καφέ και η πέτρα του είναι ο Μαύρος Όνυχας.

2. Σημάδια πυρκαγιάς

Αυτά τα τρία είναι τα πιο σέξι ζώδια του Ωροσκοπίου. Ενθουσιώδης και δημιουργικός, θαρραλέος και αυθόρμητος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και διασκεδαστικός, είσαι ένθερμος στην αγάπη. Άλλα πιο ψυχρά σημάδια μπορεί να θαμπωθούν από τη λαμπερή σας φλόγα.

Τα ζώδια της φωτιάς είναι: Λέων, Κριός και Τοξότης.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου): Ο προσωπικός τους μαγνητισμός και η έμφυτη ευγένεια του μυαλού τους αναδεικνύουν την καλύτερη πίστη από τους υφισταμένους τους. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τον Λέοντα είναι ο Ήλιος. το χρώμα της επιλογής είναι Χρυσό και η πέτρα του είναι το κόκκινο ρουμπίνι.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου): Ο Άρειος είναι πρωτοπόρος τόσο στη σκέψη όσο και στη δράση, περιπετειώδης, φιλόδοξος και παρορμητικός. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τον Κριό είναι ο Άρης. το χρώμα της επιλογής είναι το κόκκινο και η πέτρα του είναι το πολύτιμο διαμάντι.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): Η έντονα ιδεαλιστική φύση τους μπορεί επίσης να υποστεί πολλές απογοητεύσεις χωρίς να επηρεαστεί. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τον Τοξότη είναι ο Δίας. το χρώμα της επιλογής είναι το Πλούσιο Μωβ και η αστεροειδής πέτρα του είναι το Τοπάζι.

3. Πινακίδες αέρα

Αυτά τα τρία είναι τα πιο διανοητικά ζώδια του Ωροσκοπίου. Οι δεξιότητές τους τους κάνουν σπουδαίους στοχαστές και λύτες προβλημάτων.

Τα ζώδια του αέρα είναι: Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος.

Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου): Δεδομένου ότι τους λείπει η ποιότητα της ευσυνειδησίας, είναι ικανοί να δίνουν μια χαμένη μάχη σε όποιες προσπάθειες κάνουν να είναι ηθικοί. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τους Διδύμους είναι ο Ερμής. το χρώμα της επιλογής είναι το πράσινο και η πέτρα του είναι ο Αχάτης.

Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου): Οι Ζυγοί είναι ευαίσθητοι και έχουν το ψυχικό χάρισμα να κατανοούν τις συναισθηματικές ανάγκες των συντρόφων τους και να τους ικανοποιούν με τη δική τους έμφυτη αισιοδοξία. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τον Ζυγό είναι η Αφροδίτη. το χρώμα της επιλογής είναι το Blues και η πέτρα του είναι το Sapphire.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου): Πολλοί είναι ψυχικά διαισθητικοί στην Εποχή του Υδροχόου, μια εποχή στην οποία η ανθρωπότητα θα βιώσει μια μεγάλη πνευματική αφύπνιση. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τον Υδροχόο είναι ο Ουρανός. το χρώμα της επιλογής είναι το Τυρκουάζ και η αστεροειδής πέτρα του είναι το Τυρκουάζ.

4. Σημάδια του νερού

Αυτοί οι τρεις μένουν πάντα συντονισμένοι στα συναισθήματά τους, συνειδητά και υποσυνείδητα, με ένα επίπεδο διαισθητικότητας που μερικές φορές συνορεύει με το ψυχικό. Το νερό είναι το στοιχείο του ποιητή, που τους έχει έτοιμο να ερμηνεύσει το σύμπαν.

Τα ζώδια του αέρα είναι: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Ο χαρακτήρας του Καρκίνου είναι ο λιγότερο ξεκάθαρος από όλους εκείνους που σχετίζονται με τα ζώδια: Μπορεί να κυμαίνεται από συνεσταλμένους, βαρετούς, ντροπαλούς και αποτραβηγμένους έως τους πιο λαμπρούς και διάσημους. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τον Καρκίνο είναι η Σελήνη. το χρώμα της επιλογής είναι Ασημί, και η πέτρα του είναι το Pearl.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου): Είναι σαν ηφαίστειο. μπορούν να εκραγούν ανά πάσα στιγμή. Η επιμονή και η θέλησή τους είναι τεράστια. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τον Σκορπιό είναι ο Πλούτωνας. το χρώμα της επιλογής είναι το σκούρο Κόκκινο έως το Καστανό και η πέτρα του αστεριού είναι το Opal.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου): Ασχολούνται πιο εύκολα με τα προβλήματα των άλλων παρά με τα δικά τους. Οι ψυχικές και πνευματικές τους ιδιότητες μπορούν να τους οδηγήσουν σε σταδιοδρομίες στην εκκλησία ή ως μέντιουμ και μυστικιστές. Είναι επίσης σεξουαλικά ευαίσθητοι. Ο κυρίαρχος πλανήτης για τους Ιχθύς είναι ο Ποσειδώνας. το χρώμα της επιλογής είναι απαλό Sea Green, και η πέτρα του είναι η Moonstone.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *