Ποιο ζώδιο είναι ένα καλό ταίρι για έναν Σκορπιό;

Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε τα δυτικά αστρολογικά ζώδια για να καθορίσετε τη συμβατότητα των πιθανών εραστών. Όταν ρωτάς ποιο ζώδιο ταιριάζει με έναν Σκορπιό πρέπει πρώτα να καταλάβεις τον Σκορπιό. Από τη φύση του, ένας Σκορπιός είναι μια δύσκολη προσωπικότητα για σύντροφο. Εάν είστε συμβατοί, ωστόσο, θα έχετε την τύχη να είστε με έναν πιστό, στοργικό, έμπιστο και παροχικό σύντροφο.

Ο Σκορπιός έχει τεράστια όρεξη για έρωτες που συχνά μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη από τον σύντροφό του. Μπορεί να είναι πολύ ζηλιάρηδες και παρανοϊκοί κατά καιρούς, προκαλώντας τον σύντροφο να αισθάνεται άνετα. Ο αυθόρμητος έρωτας λατρεύεται από τον Σκορπιό που του αρέσει να αναλαμβάνει την ευθύνη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και μπορεί, κατά καιρούς, να το χρησιμοποιήσει για να πάρει αυτό που θέλει από τους συντρόφους. Αν και μερικές φορές χειριστικός, ο Σκορπιός είναι πολύ πιστός και αξιόπιστος.

Το πάθος τους για σεξουαλική οικειότητα μπορεί να γίνει υπερβολικό για πολλούς συντρόφους μερικές φορές. Ο Σκορπιός θα χρησιμοποιήσει ακόμη και τη γλώσσα του σώματος και την επαφή με τα μάτια για να κάνει λεπτή αγάπη σε στιγμές που είναι παρέα με άλλους. Αυτό, όταν συνδυάζεται με το πραγματικό έρωτα, μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για μερικούς ανθρώπους.

Αν και ένας Σκορπιός διατηρεί υψηλά πρότυπα στην καθημερινή του ζωή, έχει την τάση να προσηλώνεται σε πράγματα για τα οποία είναι παθιασμένοι. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την έλξη της συζήτησης σε αυτά τα θέματα με μερικές φορές ανεπιθύμητη μονοτονία.

Αν και πολύ φλεγματικός, ο Σκορπιός είναι πολύ παθιασμένος και συναισθηματικός μέσα του και του αρέσει να υπαγορεύει αντί να δέχεται εντολές. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο της μοίρας τους καθώς και των ανθρώπων γύρω τους. Θεωρούν ότι είναι πολύ οδυνηρό όταν οι άνθρωποι που έχουν σχέση μαζί τους μπορούν να αλλάξουν τη ρουτίνα ή τη ζωή τους με κάποιο τρόπο εκτός ελέγχου τους.

Εάν λάβετε αυτές τις γνώσεις για τη φύση ενός Σκορπιού, τα πιο ιδανικά ταίριασμα είναι ο Σκορπιός (αν και όχι τόσο όσο αυτά τα ζώδια που ακολουθούν), ο Αιγόκερως, οι Ιχθείς, ο Καρκίνος και η Παρθένος.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *