Πάρτε πίσω έναν άντρα Ταύρο – Πώς να κερδίσετε ξανά την καρδιά ενός άνδρα Ταύρου

Οι άντρες δεν είναι όλοι ίδιοι. Κάθε γυναίκα που έχει σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να το επιβεβαιώσει. Κάθε άντρας έχει το δικό του μοναδικό στυλ ραντεβού και σχέσης. Οι άνδρες Ταύροι είναι παθιασμένοι και οδηγούνται από πίστη. Όταν ένας άντρας σαν αυτόν σε αγαπάει είναι εντελώς και όταν τελειώσει η σχέση, θα είναι το ίδιο συντετριμμένος με εσένα. Αν βγαίνετε με έναν άντρα σαν αυτόν και τώρα δεν είστε πια μαζί, πιθανότατα δυσκολεύεστε απλώς να τα βγάλετε πέρα ​​όλη την ημέρα, διατηρώντας τα συναισθήματά σας ανέπαφα. Εύχεσαι να είχες άλλη μια ευκαιρία μαζί του και μπορείς. Μπορείτε να επαναφέρετε έναν άντρα Ταύρο στην αγάπη σας αν καταλάβετε τα βήματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε αυτή τη στιγμή.

Εάν οι πράξεις σας προκάλεσαν το χωρισμό, πρέπει να ξεκινήσετε ζητώντας συγγνώμη από τον πρώην φίλο σας. Ένα από τα εμπόδια που πρόκειται να αντιμετωπίσετε στην προσπάθειά σας να πάρετε έναν άνδρα Ταύρο πίσω είναι να τον κάνετε να σας συγχωρήσει. Οι άντρες που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν εκπληκτικές αναμνήσεις που κρατούν τα λάθη του παρελθόντος για πολύ καιρό. Εάν έχει πληγωθεί από εσάς, θα χρειαστεί κάποια επιμελής δουλειά από μέρους σας για να τον κάνετε να σας δώσει άλλη μια ευκαιρία. Χρησιμοποιήστε την απλή προσέγγιση να του πείτε ότι λυπάστε πραγματικά. Μην ξοδεύετε κόπο ή χρήματα σε περίτεχνα δώρα για να προσπαθήσετε να επανορθώσετε. Απλώς πες του ότι μετανιώνεις για αυτό που συνέβη και μετά δείξε του ότι τώρα είσαι διαφορετική γυναίκα. Αυτό θα πάρει χρόνο, αλλά συνεχίστε με αυτό. Είναι θεμελιωδώς σημαντικό για να τον πάρει πίσω.

Οι συναισθηματικές εκρήξεις δεν έχουν θέση στη ζωή ενός άνδρα Ταύρου. Το ξέρετε ήδη από τον καιρό που περάσατε ραντεβού μαζί του. Δεν θέλει να σε δει να κλαις ούτε να σε ακούει να του δίνεις τους λόγους για τους οποίους θα μετανιώσει για τον χωρισμό. Κάτι τέτοιο θα βλάψει ακόμη περισσότερο την ήδη διασπασμένη σχέση.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας αν θέλετε να πάρετε πίσω έναν άντρα Ταύρο. Δείξτε του ότι είστε συναισθηματικά αρκετά ώριμοι για να χειριστείτε οτιδήποτε, ακόμα και μια σπασμένη καρδιά. Πρέπει να το δει αυτό αν ελπίζεις να τον ξαναερωτευτείς μαζί σου. Αν βρεθεί αντιμέτωπος με μια γυναίκα που κλαίει, συναισθηματικά ανεξέλεγκτη μέσα σου, θα σε απωθήσει μέχρι να μην μείνει καμία σχέση για να ξαναχτίσεις. Αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό και δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά. Μόνο ένα συναισθηματικό επεισόδιο με τον πρώην σας είναι αρκετό για να καταστρέψει την πιθανότητα να τον επαναφέρετε για πάντα.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.