Ο υδράργυρος και ο υπολογιστής

Ο πλανήτης Ερμής έχει την κατοικία του στους Οίκους Διδύμων και Παρθένου. Ο Δίδυμος είναι το θετικό swakshetra του Ερμή. Η Παρθένος είναι το αρνητικό σπίτι της. Ο υδράργυρος υψώνεται σε 15 μοίρες. Παρθένος. Ο Ερμής αντιπροσωπεύει ό,τι είναι γρήγορο, κατανοητό, γνώση, διάταξη, ευθυγράμμιση, συντήρηση κ.λπ. Στο υψηλότερο βάθρο, είναι η ενσάρκωση του Κυρίου Βισνού, στον οποίο ανατίθεται το έργο της συντήρησης αυτού του κόσμου. ενώ το έργο της δημιουργίας στον Κύριο Μπράχμα και το έργο της καταστροφής στον Κύριο Σίβα. Ο υδράργυρος αντιπροσωπεύει τον υπολογιστή.

Εύστοχα ο ίδιος ο Λόρδος Βισνού πρέπει να είναι ένας σούπερ μεγάλος υπολογιστής για να φροντίζει το έργο της συντήρησης του κόσμου ή όλων των κόσμων. Ο Ερμής που αντιπροσωπεύει τον υπολογιστή αντλεί ενέργεια από τη Σελήνη. Η Σελήνη είναι η δύναμη που δίνει σε όλους τους πλανήτες. Παρόλο που ο Ερμής θεωρείται εχθρός της Σελήνης, η Σελήνη δεν είναι εχθρός του Ερμή. Η ισχύς που απαιτείται για έναν υπολογιστή προέρχεται από την ηλεκτρική ενέργεια. Χωρίς ρεύμα, δεν υπάρχει υπολογιστής. Αυτή η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται από Υδροπηγή. Η πηγή Hydro αντιπροσωπεύει τη Σελήνη. Εάν η πηγή ηλεκτρικής ενέργειας είναι Θερμική, τότε ο Ήλιος είναι η πηγή που κάνει τη δουλειά για και για λογαριασμό της Σελήνης. Ο Ήλιος και η Σελήνη δίνουν τις δυνάμεις τους στον Ερμή.

Ο υδράργυρος είναι νοημοσύνη. Λογισμικό υπολογιστή; Ενώ ο Άρης είναι το υλικό, που αντιπροσωπεύει τη μηχανική. Επίτευχος της τελειότητας ; Buddhi& Buddha; Ο υδράργυρος είναι τηλεπικοινωνία. Ωστόσο, ο Ερμής είναι παιδί. Παιδαριώδης. Τα δεινά στον Ερμή υποδηλώνουν δυσκολίες στην παιδική ηλικία, όπως ελαττώματα ομιλίας, χωρισμό από τους γονείς. Ωστόσο, το παιδί γεμάτο δυνατότητες. Είναι παιδί του πατέρα. Ο Σριραματσάντρα όταν ήταν παιδί έκλαιγε για να πιαστεί ο Μουν στο χέρι του. Ο Ερμής είναι παιδί της Σελήνης.

Ενώ ο οίκος Δίδυμοι είναι το θετικό swakshetra του Ερμή, όλη η ενέργεια του Ερμή ασκείται, χειραγωγείται και ξοδεύεται στο έργο της συντήρησης. Το σπίτι Παρθένος είναι το αρνητικό? Συγκεντρώνει ρεύμα και αποθηκεύει. Η αποκλειστική και χαρακτηριστική δύναμη του Ερμή αντιπροσωπεύεται από τον Παρθένο στη θεραπευτική του δύναμη, ως ο Έλληνας Ντέμι θεός Κένταυρος. Ο Ερμής έχει την έξαρσή του μέχρι τις 15 μοίρες, η Μουλατρίκωνα στις (16-20) μοίρες και οι τελευταίες 10 μοίρες ως swakshetra. Έτσι ο Ερμής έχει τρεις τύπους ποιοτήτων στην Παρθένο.

Για τη λατρεία του Ερμή, το μάντρα των σπόρων είναι “Om, Aim, Bum Budhaya namha:”. Η θεότητα είναι ο Λόρδος Βισνού. Λατρεύεται καλύτερα και ευχαριστιέται μέσω του Λόρδου Lakshmi Narasihma ή Sita, Lakshmana Hanumatsameta Kodanda Rama. Προσφέρετε το Sri Tulasi mala στη θεότητα του Lakshmi Narasihma ή του Kodanda Rama. Προσφέρετε λουλούδια Lotus στη Sita Mata ή στο Lakshmi. και μετά φρούτα στον Λόρδο Hanuman, ξεκινώντας το pooja την Πρώτη Τετάρτη της Shukla paksha. Συνεχίστε το pooja για πέντε Τετάρτες.

Θα δείτε θαύματα στη ζωή σας. Εάν ο Ερμής βρίσκεται σε δύσκολα σπίτια σε έναν γενέθλιο χάρτη, που φαίνεται από κακόβουλα άτομα, τότε φορέστε Mercury Yantra, την Τετάρτη της έναρξης του Pooja όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Μην φοράτε πολύτιμους λίθους όπως το Πράσινο Σμαράγδι ή άλλες, εάν ο Ερμής βρίσκεται σε δύσκολα σπίτια ή έχει βλέμμα από κακόβουλους. Αυτό τείνει να αυξήσει τις δυσκολίες. Ο διάσημος και θρυλικός καλλιτέχνης του κινηματογράφου Amitabh Bachan φορούσε πράσινα σμαράγδια όταν ο Ερμής βρισκόταν σε δύσκολα σπίτια, που αρχικά συνδέθηκε από τον Ketu στην Παρθένο και στη συνέχεια τον όψη του Άρη, ο οποίος με τη σειρά του έβλεπε τον Κρόνο. Η Amitabh Bachan έπαθε ένα τράνταγμα και εισήχθη στο νοσοκομείο, τον Νοέμβριο του 2005.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *