Ο ρόλος των λουλουδιών σε έναν χριστιανικό γάμο

Τα λουλούδια είναι τα απαραίτητα στοιχεία μιας γαμήλιας τελετής. Τα λουλούδια είναι μια αληθινή αντανάκλαση της αγάπης και της συντροφικότητας. Τα αγαπημένα χρώματα της νύφης και του γαμπρού μπορούν να συνδυαστούν ως θέμα γάμου. Η φυτική διακόσμηση κυριαρχεί στη λίστα με τις προετοιμασίες γάμου. Η νυφική ​​ανθοδέσμη, ο στολισμός του χώρου του γάμου ή της εκκλησίας, ο στολισμός του χώρου της δεξίωσης, η χρήση λουλουδιών συναντάται σε όλη την τελετή.

Η νυφική ​​ανθοδέσμη

Είναι καθήκον του γαμπρού να επιλέξει το μπουκέτο της μέλλουσας συζύγου του. Θα επιλέξει την ανθοδέσμη ανάλογα με το στυλ του φορέματος που θα φορέσει την ώρα του γάμου. Η νύφη μπορεί επίσης να εκφράσει την επιλογή της διακόσμησης λουλουδιών.

Πώς να αγοράσετε λουλούδια

Οι περισσότεροι παραγγέλνουν για την επιλογή των λουλουδιών εβδομάδες πριν από την ημέρα του γάμου. Τα λουλούδια μπορείτε να τα παραγγείλετε από έναν διαδικτυακό ιστότοπο ανθοπωλείων για διευκόλυνση. Θα έχετε την επιλογή κατά την παραγγελία να προσθέσετε ένα σημείωμα που θα επισυναφθεί στο μπουκέτο. Όλες οι ανθοδέσμες και οι συνθέσεις παραδίδονται σε συσκευασίες δώρου για να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά κατά την παράδοση.

Γενικά, που αποτελείται από χλωμά λουλούδια, η νυφική ​​ανθοδέσμη μπορεί εξίσου να είναι πιο πρωτότυπη και να αποτελείται από φρούτα, αγριολούλουδα, κοχύλια, ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις της νύφης ή το στυλ του γάμου. Μπορείτε να επιλέξετε στρογγυλές ή καταρράκτες ανθοδέσμες. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, θα πρέπει να ζητήσετε από τον ανθοπώλη σας να προστατεύσει τους μίσχους με ένα υγρό πανί για να κρατήσει το μπουκέτο σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Κατά την ηλεκτρονική παραγγελία, τα λουλούδια παραδίδονται αυτόματα με ένα θρεπτικό ζελέ, το οποίο διατηρεί τη φρεσκάδα τους για αρκετές ημέρες.

Οι συνθέσεις λουλουδιών που προορίζονται να διακοσμήσουν και να ντύσουν την εκκλησία, το δημαρχείο και τον χώρο της δεξίωσης, συχνά γίνονται από λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η αρμονία με τη νυφική ​​ανθοδέσμη και τις ανθοδέσμες των παράνυμφων. Αυτές οι ανθοδέσμες πρέπει να παραγγελθούν από το ανθοπωλείο λίγους μήνες πριν από την ημερομηνία του γάμου, καθώς ορισμένα ανθοπωλεία έχουν μεγάλη ζήτηση και είναι καλύτερα να ξεκινήσετε νωρίς. Βεβαιωθείτε ότι ο ανθοπώλης σας μπορεί να παραδώσει τις συνθέσεις λουλουδιών στην εκκλησία και στον χώρο της δεξίωσης. Μη διστάσετε να του ζητήσετε να σας δείξει φωτογραφίες συνθέσεων που έχουν ήδη γίνει για άλλους γάμους, καθώς αυτό μπορεί να σας δώσει άλλες ιδέες.

Εάν επιλέξετε να παραδώσετε λουλούδια σε μέρος διαφορετικό από το σπίτι σας, συνιστάται πάντα να αποστέλλετε οποιονδήποτε από τους συγγενείς ή τα μέλη της οικογένειάς σας να λάβουν λουλούδια στην εκκλησία ή στο δημαρχείο μία ώρα πριν από την έναρξη της γιορτής. Αυτό το ίδιο άτομο μπορεί να αναλάβει να ανακτήσει τις συνθέσεις στο τέλος της τελετής για να τις μεταφέρει στον χώρο της δεξίωσης.

Όμορφες ανθοδέσμες μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε μπουφέ την ώρα της δεξίωσης. Το να έχετε ασορτί ανθοδέσμες σε κάθε τραπέζι των επισκεπτών προσθέτει στην ομορφιά και την ατμόσφαιρα του χώρου γάμου. Οι διοργανωτές γάμου ή οι σερβιτόροι θα φροντίσουν για τη διάταξη των λουλουδιών σε κάθε τραπέζι. οι οικοδεσπότες πρέπει απλώς να παραγγείλουν τα λουλούδια και τις ανθοδέσμες.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *