Ο πρώην φίλος σας θέλει να γίνει φίλος – Γιατί είναι καλό σημάδι

Το να σε πετάξει ο φίλος σου είναι δύσκολο να περάσεις. Μερικοί τύποι θα σας απογοητεύσουν εύκολα ζητώντας να παραμείνετε φίλοι, αλλά στην πραγματικότητα δεν το εννοούν. Άλλοι, ωστόσο, πραγματικά θέλουν να κρατήσουν επαφή μαζί σας… και πολύ συχνά, εσείς μαζί τους. Ειδικά στην περίπτωση μιας μακροχρόνιας σχέσης, δεν είναι εύκολο να αφήσεις απλώς κάποιον που βλέπεις και μιλάς μαζί του σε καθημερινή βάση. Για αυτόν τον λόγο, η φιλία με έναν πρώην φίλο μπορεί να σας φαίνεται ελκυστική.

Η αλήθεια όμως, είναι ότι τελικά θα πληγωθείς. Είτε ο πρώην φίλος σου θα γνωρίσει κάποιον άλλο και θα σου ραγίσει την καρδιά… είτε θα γνωρίσεις κάποιον άλλο και θα πρέπει να χάσεις τη φιλία για χάρη της νέας σου σχέσης. Κανένας φίλος που θα αρχίσεις να βλέπεις δεν θα καταλάβει όταν του πεις ότι εξακολουθείς να κάνεις παρέα και να μιλάς με τον πρώην σου. Ομοίως, κάθε νέα κοπέλα με την οποία βγαίνει ο πρώην φίλος σας θα σας μισεί κυρίως: τελικά, είχατε οικεία και στενή σχέση με τον νέο της άντρα. Καμία από αυτές τις καταστάσεις δεν είναι ελκυστική και δεν υπάρχει εύκολη λύση.

Τώρα μπορεί να πιστεύετε ότι το να είστε φίλοι με τον πρώην σας είναι ένας καλός τρόπος για να επιστρέψετε σε μια σχέση μαζί του, αλλά δεν θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερο λάθος. Το αντίστροφο είναι αποδεδειγμένο ότι ισχύει: η φιλία παρέχει στον πρώην σας σχεδόν όλα όσα χρειάζεται από μια σχέση μαζί σας, αλλά χωρίς το βάρος της δέσμευσης. Δεν έχει κίνητρο να ξαναβρεθεί μαζί σου, γιατί έχει ήδη τη συντροφιά. Και όσον αφορά το σεξ, ο πρώην σας μπορεί να το βρει αλλού… ή μπορεί ακόμη και να προσπαθήσει να ξεκινήσει ξανά σεξουαλική επαφή μαζί σας, ειδικά αν ξέρει ότι τον θέλετε. Το να κοιμάστε με τον πρώην σας μπορεί να είναι ανακουφιστικό για λίγο, αλλά τελικά δεν λειτουργεί για να τον επαναφέρετε.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν και κάποια καλά νέα. Εάν ο πρώην σας προτείνει να μείνετε φίλοι αφού τελειώσει τα πράγματα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην είναι ακόμα σίγουρος για τον χωρισμό. Θέλει να σας κρατήσει κοντά ενώ αποφασίζει αν θέλει ή όχι να ξαναβρεθεί μαζί σας. Μπορεί να δοκιμάσει μια νέα σχέση ή μπορεί να μείνει ελεύθερος για λίγο… αλλά όσο είστε ακόμα φίλοι μαζί του, θα κρατήσει τον χωρισμό σας δυνατό. Όσο βρίσκεστε στην άλλη άκρη αυτού του τηλεφώνου ή του πληκτρολογίου, ο πρώην φίλος σας θα νιώθει αρκετά άνετα ώστε να συνεχίσει να κοιτάζει.

Αν ο πρώην φίλος σου θέλει να γίνει φίλος μαζί σου, εκμεταλλεύσου το για να τον πάρεις πίσω. Σπρώξτε τον από τη ζώνη άνεσής του. Αντί να συμφωνήσετε να κάνετε παρέα μαζί του σε πλατωνική βάση, ενημερώστε τον ότι δεν πιστεύετε ότι είναι τόσο καλή ιδέα. Απομακρυνθείτε από αυτόν και αφήστε τον μόνο του για λίγο. Αυτό θα τον κάνει να του λείψετε και να σκεφτείτε τη σχέση.

Όταν δεν επικοινωνήσεις με τον πρώην σου, θα αρχίσει να ανησυχεί εσείς είναι αυτός που προχωρά. Και αν σε αγαπάει, θα στεναχωρηθεί εξαιρετικά όταν συμβεί αυτό. Αυτό θα τον οδηγήσει ξανά κοντά σας, και όλα αυτά επειδή αρνηθήκατε την προσφορά του και διέκοψες την επαφή.

Μην συμβιβάζεστε με τη φιλία όταν θέλετε πραγματικά τον πρώην σας πίσω. Πολύ συχνά θα οδηγήσει σε πόνο και πόνο μετά τον χωρισμό που απλώς καθυστερείτε. Κάνοντας τη μπλόφα του, θα μάθετε αν σας αγαπάει πραγματικά ή όχι. Εάν εξακολουθεί να έχει έντονα συναισθήματα για εσάς, τότε δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *