Ο καλύτερος σύντροφος για τον Αιγόκερω

Ο καλύτερος σύντροφος για τον Αιγόκερω είναι κάποιος που μπορεί να σεβαστεί την ικανότητά του για σκληρή δουλειά, την εστίασή του στις φιλοδοξίες του και την αίσθηση της πρακτικότητας. Όσον αφορά την αγάπη, οι Αιγόκεροι είναι πρόθυμοι να ανεβάσουν τις σχέσεις σε υψηλότερο επίπεδο όταν είναι αφοσιωμένοι και είναι πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι. Ωστόσο, είναι επίσης συχνά κλειστοί, ήσυχοι και εγωιστές. Οι καλύτεροι σύντροφοι των Αιγόκερων θα πρέπει να μπορούν να επαινούν και να εξισορροπούν την πρακτική τους πλευρά με τις μερικές φορές αναξιόπιστες αρνητικές ιδιότητές τους.

Ο καλύτερος σύντροφος για τον Αιγόκερω είναι ένα από τα ακόλουθα ζώδια – Ταύρος, Παρθένος και Ιχθύς.

Ο Παρθένος ταιριάζει με τον Αιγόκερω αφού αυτοί οι δύο μπορούν να καταφέρουν ό,τι έχουν στο μυαλό τους. Θαυμάζουν ο ένας τον άλλον και νιώθουν μεγάλη υπερηφάνεια που ευχαριστούν ο ένας τον άλλον. Ταιριάζουν το ένα με τα πνευματικά επίπεδα του άλλου και χρειάζονται σεβασμό και έγκριση και το καθένα δίνει διαισθητικά στον άλλο ακριβώς αυτό. Ο Παρθένος και οι Αιγόκεροι είναι πολύ περήφανοι για την εμφάνιση και το περιβάλλον. Σίγουρα ταιριάζουν καλά.

Ο Ταύρος είναι ένας άλλος καλύτερος σύντροφος για τον Αιγόκερω. Και τα δύο ζώδια αναζητούν ένα μέλλον και όχι ένα παρόν. Έχουν παρόμοια ιδανικά, εκτιμούν τα χρήματα και την ασφάλεια και είναι λάτρεις του σπιτιού. Μοιράζονται μια φιλοδοξία για ζωή και επιθυμία για οικονομική ευημερία. Τα δύο ζώδια μπορούν να θαυμάσουν το ένα τη δύναμη του σκοπού του άλλου και μπορούν να δώσουν το ένα στο άλλο την ενθάρρυνση και τη στοργή που χρειάζονται. Οι Αιγόκεροι είναι Ταύροι είναι σίγουρα ένα δυνατό και αδιαίρετο ζευγάρι.

Ο Ιχθύς είναι ένας άλλος καλύτερος σύντροφος για τον Αιγόκερω [http://www.zodiac-compatibility.net/2009/05/best-mate-for-capricorn/]. Το ζεύγος τους είναι το τέλειο παράδειγμα έλξης των αντιθέτων. Η ρομαντική φύση και η ευαισθησία των Ιχθύων μπορεί να είναι η ισορροπία που αναζητά ο συχνά απόμακρος και απόμακρος Αιγόκερως. Η κυριαρχική ποιότητα του Αιγόκερου δεν θα ήταν πρόβλημα για τους Ιχθύες αφού είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να είναι «μέρος του πληρώματος». Οι Ιχθύες αναζητούν ασφάλεια και προστασία και η πίστη του Αιγόκερω θα μπορούσε κάλλιστα να το ικανοποιήσει.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *