Ο Δίας στον χάρτη σας – Ζώδια και Οίκοι

Ο Δίας είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την παγκόσμια αρχή της επέκτασης. Το πού βρίσκεται στο γράφημά σας, ανά σημάδι και σπίτι, αποκαλύπτει πού θέλει να εκφραστεί αυτή η επέκταση στη ζωή σας. Ο Δίας συνδέεται με όλες τις πτυχές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και με ευρεία γνωστικά πεδία όπως η ψυχολογία, η εκπαίδευση, η πνευματικότητα, η θεραπεία και ο νόμος. Όσοι έχουν ισχυρή επιρροή του Δία στους χάρτες τους, είτε από πλευράς με τον Ήλιο είτε από θέση σπιτιού, συχνά εργάζονται σε αυτούς τους τομείς σπουδών.

Στην Ινδία, ο Δίας είναι γνωστός ως “Γκουρού” που σημαίνει δάσκαλος ή “διαλύτης του σκότους. Ο Δίας δείχνει πού έχουμε τη μεγαλύτερη επέκταση στη ζωή μας και πού μπορούμε να βοηθήσουμε άλλους να επεκταθούν στη δική τους. Ο Δίας χρειάζεται περίπου ένα χρόνο για να διασχίσει ή να ταξιδέψει κάθε ζώδιο και δώδεκα χρόνια περιφοράς γύρω από τον ήλιο Αυτό σημαίνει ότι κάθε δώδεκα χρόνια, ο Δίας επιστρέφει στην ίδια θέση που βρισκόταν κατά τη γέννησή σας. Η επιστροφή του Δία σηματοδοτεί την αρχή ενός ολοκαίνουργιου, 12ετούς κύκλου ανάπτυξης και επέκτασης. Το έτος της επιστροφής του Δία είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό έτος, καθώς υποδηλώνει μια εκ νέου δέσμευση σε οποιοδήποτε ζώδιο τοποθετείται ο Δίας στον γενέθλιο χάρτη.

Εάν δεν ξέρετε ποιο ζώδιο τοποθετείται ο Δίας στον γενέθλιο χάρτη σας, μπορείτε να μεταβείτε στον πίνακα ζωδίων του Δία στο http://cafeastrology.com/jupitersigntables.html και ψάξε το. Μόλις μάθετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Δίας, μπορείτε να δείτε παρακάτω για να δείτε την ερμηνεία σας. Εάν έχετε τον αστρολογικό σας χάρτη και μπορείτε να προσδιορίσετε σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Δίας, τότε μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον στρώμα οριοθέτησης. Για παράδειγμα, έχω τον Δία στον Κριό στον 10ο οίκο, οπότε θα διάβαζα την περιγραφή για τον Δία στον Κριό συν τον Δία στον Αιγόκερω/10ο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι ο Δίας για μένα είναι ένα μείγμα ενεργειών του 1ου και του δέκατου οίκου. Δεν είναι πολύ περίεργο λοιπόν που επαγγελματικά είμαι life coach και διαπροσωπική σύμβουλος που ειδικεύεται στην προσωπική ενδυνάμωση.

Δίας στον Κριό/1ος Οίκος. Με τον Δία στον Κριό/1ο Οίκο, η εστίαση είναι στην προσωπική ενδυνάμωση και μύηση. Ο Δίας στον Κριό σας δίνει το θάρρος και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις και να ξεκινήσετε δράση. Ο Δίας στον Κριό αντιπροσωπεύει το πρωτοποριακό πνεύμα, την επιθυμία να προχωρήσει κανείς και να είναι καινοτόμος στον επιλεγμένο τομέα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Δία σας στον Κριό για να βελτιώσετε τον εαυτό σας μέσω δραστηριότητας με αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση.

Ο Δίας στον Ταύρο/2ος Οίκος. Ο Δίας στον Ταύρο/2ος Οίκος σας επανασυνδέει με τη σοφία του φυσικού κόσμου. Ο Δίας στον Ταύρο σας καλεί να μάθετε από τη σοφία του σώματός σας και της γης. Ο Δίας στον Ταύρο είναι ο φυσικός οικολόγος που μας βοηθά να δούμε πόσο διασυνδεδεμένοι είμαστε με τον πλανήτη. Ο εσωτερικός κυβερνήτης του Ταύρου είναι η γη, επομένως ο Δίας στον Ταύρο σας βοηθά να επεκτείνετε τη συνείδησή σας μέσω του συντονισμού στη σοφία της γήινης ή της γηγενούς πνευματικότητας.

Ο Δίας στους Διδύμους/3ος Οίκος. Ο Δίας στους Διδύμους/3ος Οίκος, σας προκαλεί να εξισορροπήσετε τη συσσώρευση γνώσης (Δίδυμοι) με τη σοφία (Δία). Εάν πιαστείτε πολύ στην επιδίωξη της γνώσης, μπορείτε να χάσετε τα ίχνη της μεγάλης εικόνας. τις αξίες, τα ιδανικά και τη σύνδεσή σας με το πνεύμα. Ο Δίας στους Διδύμους σας ζητά να μάθετε πώς να διακρίνετε μεταξύ χρήσιμης και επεκτατικής γνώσης και γνώσης που δεν έχει εγγενές νόημα για τη ζωή σας.

Ο Δίας στον Καρκίνο/4ος οίκος. Ο Δίας στον Καρκίνο/τα άτομα του 4ου οίκου μαθαίνουν να υπηρετούν τους άλλους χωρίς να χάνουν τον εαυτό τους. Αυτό απαιτεί αξιοποίηση της πηγής θρεπτικής ενέργειας (γεμίζοντας το φλιτζάνι), ώστε να μπορείτε να σερβίρετε χωρίς τύψεις ή εξάντληση. Ασυνήθιστα συμπονετικός και περιποιητικός, μαθαίνετε τα μαθήματα για το πώς να ενσωματώνετε αυτές τις ιδιότητες χωρίς το φαινόμενο της «πνιγμένης μητέρας».

Ο Δίας στον Λέοντα/5ος οίκος. Ο Δίας στον Λέοντα/5ο οίκο επεκτείνει τη δημιουργικότητά σας μέσω καλλιτεχνικών ή εκφραστικών διεξόδων. Ο συνδυασμός του Ήλιου (του κυρίαρχου πλανήτη του Λέοντα) με τον Δία είναι μια πολύ ισχυρή συνταγή για αισιοδοξία, ανάπτυξη και δημιουργική έκφραση. Ο Δίας στον Λέοντα αντιπροσωπεύει το εσωτερικό παιδί που δημιουργεί τη ζωή του ακριβώς όπως θέλουν να είναι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Δία στον Λέοντα για να ανάψετε την εσωτερική σας φωτιά δημιουργικότητας, καινοτόμου πνεύματος και πάθους για ζωή.

Δίας στην Παρθένο/6ος οίκος. Ο Δίας στην Παρθένο/6ο οίκο μπορεί να παρομοιαστεί με τη βουδιστική πρακτική της επίγνωσης. Ο Παρθένος είναι το ζώδιο του συγκεκριμένου μυαλού και από μόνος του μπορεί να τονίσει περισσότερο τις κρίσιμες πτυχές της σκέψης. ανάλυση, ποσοτικοποίηση, προσανατολισμός λεπτομέρειας και γραμμική και διαδοχική επεξεργασία. Με τον Δία στην Παρθένο έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε την αντίληψή σας για να δείτε και τις λεπτομέρειες και το σύνολο ταυτόχρονα.

Ο Δίας στον Ζυγό/7ος οίκος. Ο Δίας στον Ζυγό/7ο οίκο δημιουργεί μια ισχυρή δέσμευση στις αρχές της δικαιοσύνης, της ισότητας και της εταιρικής σχέσης. Το μοντέλο εταιρικής σχέσης βασίζεται στην ισότητα και στην επιθυμία να δημιουργηθούν καταστάσεις win-win για όλους. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το win-win σενάριο θα φέρει μεγαλύτερη ειρήνη και ισότητα και στον κόσμο. Ο Δίας στον Ζυγό αντιπροσωπεύει επίσης την επέκταση (Δίας) της ειρήνης (Ζυγός). Απλώς να θυμάστε ότι η ειρήνη που αναζητάτε στον κόσμο ξεκινά από εσάς.

Ο Δίας στον Σκορπιό/8ος οίκος. Με τον Δία στον Σκορπιό/8ο οίκο, η εστίαση είναι στη διεύρυνση της συνείδησης (Δίας) μέσω της αποδοχής της προσωπικής σκιάς (Σκορπιός). Καθώς μαθαίνετε να αποδέχεστε τις βαθύτερες πτυχές της προσωπικότητάς σας. έντονο συναίσθημα, δύναμη και σεξουαλικότητα, μπορείτε να είστε θετικός μέντορας για τους άλλους. Το να επιτρέπουμε σε αυτές τις «σκιώδεις» περιοχές να είναι απλώς χωρίς να τις κρίνουμε ή να τις προβάλλουμε σε άλλους φέρνει μια νέα ελευθερία τόσο προσωπική όσο και συλλογική.

Ο Δίας στον Τοξότη/9ος οίκος. Ο Δίας στον Τοξότη/9ο οίκο σας διδάσκει να εμπιστεύεστε την εσωτερική σας σοφία και να διευρύνετε τη συνείδηση ​​και την κατανόησή σας. Το πρώτο βήμα είναι να ανακαλύψετε πώς να αξιοποιήσετε την καθολική σοφία μέσω του σώματος, του μυαλού, των συναισθημάτων και του πνεύματός σας. Ο Δίας στον Τοξότη αντιπροσωπεύει καθολικούς δασκάλους και διδασκαλίες που θα ανυψώσουν τις μάζες. Σας ζητείται να αποκτήσετε πρόσβαση στη δική σας εγγενή σοφία και να τη μοιραστείτε με άλλους.

Ο Δίας στον Αιγόκερω/10ος οίκος. Ο Δίας στον Αιγόκερω/10ος οίκος συνδυάζει τον ιδεαλισμό του Δία με τον ρεαλισμό του Κρόνου (κυβερνήτη του Αιγόκερω). Είστε ο «πρακτικός ιδεαλιστής» που έχει την ικανότητα να εκδηλωθεί και να φέρει τα όνειρά σας στη γη. Εφόσον εργάζεστε με τις καθολικές αρχές της διαστολής (Δίας) και της συστολής (Κρόνος), είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια ισορροπία ώστε να μπορείτε να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε με βιώσιμο τρόπο.

Ο Δίας στον Υδροχόο/11ος οίκος. Ο Δίας σας στον Υδροχόο/11ο οίκο σας βάζει στην πρώτη άκρη της αλλαγής. Ενδιαφέρεστε βαθιά για τη θετική εξέλιξη που προωθεί νέα συλλογικά παραδείγματα, έλκεστε προς την κοινότητα, την πολιτική ή την κοινωνική εργασία. Ο Δίας στον Υδροχόο δείχνει επίσης ενδιαφέρον για τις σύγχρονες θεραπευτικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούν ενέργεια, φως και ήχο. Πάνω απ’ όλα, είστε υπέρμαχος εκείνων που δεν έχουν φωνή ή που είναι αποξενωμένοι ή αγνοημένοι από την κυρίαρχη κοινωνία.

Ο Δίας στους Ιχθείς/12ος οίκος. Με τον Δία στους Ιχθείς/12ο οίκο, καλείστε να διευρύνετε την ικανότητά σας να εμπιστεύεστε την καθολική υποστήριξη. Παραδίδοντας την ψευδαίσθηση ότι έχετε τον έλεγχο, δημιουργείτε τη δυνατότητα να αναδυθεί μια βαθύτερη εμπειρία πίστης και εμπιστοσύνης στο σύμπαν. Ο Δίας στους Ιχθύς σας υπενθυμίζει ότι είστε συνδεδεμένοι με ένα μεγαλύτερο σύνολο. ότι δεν είσαι ξεχωριστός από τον Θεό/Θεά. Οι λέξεις-κλειδιά για τη διευκόλυνση αυτής της διαδικασίας είναι η παράδοση, η πίστη και η εμπιστοσύνη.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *