Ο άντρας Τοξότης: Μάθετε τα μυστικά του για να κατακτήσετε την καρδιά του

Εάν έχετε βάλει τα μάτια σας σε έναν άντρα από αυτό το αστρολογικό ζώδιο, θα σας κόψουν τη δουλειά. Αυτός ο άντρας μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικός και είναι πολύ γοητευτικός, αλλά είναι παίκτης, τυχοδιώκτης, αναζητητής ελευθερίας, κοινωνικός, πάντα σε κίνηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αυτός ο τύπος άντρα έχει την ανάγκη να εξερευνήσει, γνωρίζοντας έτσι νέους ανθρώπους, νέες περιοχές και κάνοντας νέες εμπειρίες. Εάν είστε οικιακός που του αρέσει μια απλή, ήσυχη, χωρίς λαμπερή ζωή (μακριά από όλα αυτά τα «διακοσμητικά»), μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτός ο τύπος άντρα μπορεί να είναι μια πρόκληση για εσάς. Θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας και, για λίγο, θα έχετε μεγάλη διασκέδαση και ενθουσιασμό. αλλά, μακροπρόθεσμα, μπορεί να σας κουράσει.

Προσέξτε τη διπλή φύση που «παραμονεύει» πίσω από αυτόν τον τύπο άντρα, γιατί μπορεί στην αρχή να συναντήσετε τη μια «πλευρά» αλλά όχι την άλλη, η οποία μπορεί να εμφανιστεί σύντομα ή και μετά από αρκετά χρόνια, εκπλήσσοντάς σας: από τη μια μπορεί να είναι ένας κομφορμιστής, ένας «κανονικός τύπος της μεσαίας τάξης» που ακολουθεί τους κανόνες της κοινωνίας από κάθε άποψη. Από την άλλη, μπορεί να είναι ένας αναρχικός, ένας επαναστάτης, που περιπλανιέται σαν «κακό παιδί». Μπορεί να αντιμετωπίσετε και τους δύο αυτούς τύπους σε φάσεις που μπορεί να ποικίλλουν σε μήκος. Είναι γνωστό ότι μερικοί τυπικοί άντρες Τοξότες, μετά από χρόνια συντηρητικής οικογενειακής ζωής, έχουν «το γεμίσει» και έχουν γίνει «ελεύθερα πνεύματα», αναζητώντας μερικές φορές είτε την αγάπη της ζωής τους είτε την περιπέτεια μετά την περιπέτεια, σε μια ζωή γεμάτη θαυμάσια αποστολές. Κάποιοι άλλοι τυπικοί άντρες Τοξότες, από την άλλη, μετά από χρόνια που ήταν το «κακό παιδί» τελικά αποφάσισαν να αναζητήσουν έναν σύντροφο για τη ζωή και συμβιβάστηκαν με μια πολύ τυπική «οικογενειακή ζωή».

Όταν αυτός ο τύπος άντρα είναι ερωτευμένος, μπορεί να είναι το στερεότυπο (ανώριμο) αρσενικό που εξιδανικεύει την αγάπη και τον ρομαντισμό. γι’ αυτό είναι πιθανό να πιστέψει (και να σας κάνει να πιστέψετε) ότι είστε (τουλάχιστον προς το παρόν) η πιο ενδιαφέρουσα, συναρπαστική, υπέροχη, όμορφη γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο. Επειδή αυτό πρέπει να πιστεύει (ότι είστε απολύτως οι καλύτεροι στον κόσμο), τον ελκύουν έμπειρες, «ώριμες» (τουλάχιστον στη συμπεριφορά τους) γυναίκες. Έτσι, αν θέλετε να δελεάσετε αυτόν τον τύπο άντρα, πρέπει να αποβάλλετε την ανοησία και τη συμπεριφορά που μοιάζει με κορίτσι και, αντ’ αυτού, να αγκαλιάσετε τη γυναικεία φύση, το μυστήριο, την εξυπνάδα και τη συναισθηματική ωριμότητα. Πρέπει να έχετε αυτοπεποίθηση (χωρίς να είστε ματαιόδοξοι) και να εκπέμπετε σεξουαλική έκκληση και ενέργεια: αυτός ο τύπος άνδρα ανταποκρίνεται καλά σε αυτά τα χαρακτηριστικά. Επειδή τείνει να πιστεύει ότι κάθε σχέση είναι ένα βήμα προς τα εμπρός προς τη συναισθηματική του ωριμότητα και ολοκλήρωση, τείνει να έχει μια «χρηστική» και όχι «δημιουργική» προσέγγιση στις σχέσεις, καθώς μπορεί να βαρεθεί εύκολα και να προχωρήσει στην επόμενη». βήμα» ή «περιπέτεια». Αν θέλετε να «κολλήσετε» ίσως χρειαστεί να του δημιουργήσετε συναισθηματικές προκλήσεις από τώρα έως την αιωνιότητα για να τον κρατήσετε να μαντεύει και να ενδιαφέρεται.

Ενώ βγαίνει μαζί σας και είναι ερωτευμένος μαζί σας, είναι γεμάτος ενέργεια και σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε ενέργεια και ενθουσιασμό. Είναι σίγουρα γενναιόδωρος, εκτιμητικός και ευγενικός. μπορεί να σας αγοράσει μια σειρά από δώρα ή να σας πάει σε ακριβές ή συναρπαστικές διακοπές, προσπαθώντας να σας παρασύρει από τα πόδια σας.

Ενώ είναι ερωτευμένος μαζί σας, αυτή είναι η στιγμή να δημιουργήσετε τη «στρατηγική» σας για να τον κάνετε να σας θέλει ξανά και ξανά και να μην σας βαρεθεί ποτέ. Είναι μια τεράστια δουλειά, αλλά αν θέλεις να την αναλάβεις, πρέπει να γίνεις σαν μια «όμορφη, εξωτική χώρα» που θέλει να εξερευνήσει, να ανακαλύψει ξανά και ξανά, ένα έδαφος γεμάτο εκπλήξεις και αλλαγές, ακόμη και προκλήσεις, όσο έχει ποτέ δεν είναι καιρός να νιώσεις «βαριεστημένος». Θα πρότεινα να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, τα πολλά σου έργα, τις δικές σου ανακαλύψεις στη ζωή, ώστε με τη σειρά σου να γίνεσαι πολύ πιο ενδιαφέρων γι’ αυτόν, ξανά και ξανά. Όσον αφορά την εμφάνισή σας, μπορεί να θέλετε να αλλάζετε την εμφάνισή σας κάθε τόσο για να είστε μια «νέα γυναίκα» όταν έρθει η ώρα και νιώσετε ότι έχει ανάγκη από μια νέα πρόκληση. Οι καλύτερες τεχνικές αποπλάνησης για το αστρολογικό ζώδιο και η «στρατηγική» για να κατακτήσετε θα σας εξασφαλίσουν ότι θα κερδίσετε ενώ κυνηγάτε αυτόν τον άντρα.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *