Ο άντρας μου Αιγόκερως χώρισε μαζί μου! Πώς να κερδίσετε ξανά την καρδιά του

«Ο άντρας μου Αιγόκερως με χώρισε και τον θέλω ακόμα», είπε η γυναίκα που ευχόταν να μπορούσε να κουνήσει ένα μαγικό ραβδί για να πάρει πίσω τον άντρα της. Δεν θα ήταν η αγάπη τόσο πιο απλή αν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό; Θα ήταν υπέροχο να κάνετε απλώς ένα ξόρκι στον άνθρωπό σας και σε μια στιγμή θα μείνει αφοσιωμένος σε εσάς για πάντα. Δυστυχώς η ζωή δεν είναι καθόλου έτσι. Η αγάπη μπορεί να είναι φευγαλέα και ανά πάσα στιγμή ο άντρας για τον οποίο τρελαίνεστε μπορεί να σας πει ότι απλά δεν σας ενδιαφέρει πια. Έχετε ουσιαστικά δύο επιλογές όταν αντιμετωπίζετε αυτό. Μπορείτε να αποδεχτείτε την απόφασή του και να του επιτρέψετε να φύγει από τη ζωή σας για πάντα ή μπορείτε να αντεπιτεθείτε και να κερδίσετε ξανά την καρδιά του. Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να πείσετε τον άντρα να επιστρέψει κοντά σας και να σας αγαπήσει περισσότερο από ποτέ.

Ένα από τα πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά των ανδρών Αιγόκερω είναι η ικανότητά τους να αγαπούν ατελείωτα. Πρέπει να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας καθώς εργάζεστε για την ανοικοδόμηση του χαμένου δεσμού με τον άντρα σας. Είναι πολύ σπάνιο για έναν άνδρα που γεννήθηκε σε αυτό το ζώδιο να μπορεί να κόψει κάθε συναισθηματικό δεσμό με τη γυναίκα του μετά τον χωρισμό. Υπάρχουν πολλά μακροχρόνια, βαθιά συναισθήματα για αυτόν και θα παίξετε με αυτά για να τραβήξετε ξανά την προσοχή του.

Μια καλή αρχή είναι να δημιουργήσετε μια νέα σχέση μαζί του. Όσο κι αν εύχεσαι να ξαναγίνεις κοπέλα του αμέσως, δεν είναι πιθανό να συμβεί. Πρέπει να δείξετε στον Αιγόκερω φίλο σας ότι είστε κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτόν πολύ περισσότερο από έναν απλό σύντροφο ζωής. Θέλει και πρέπει να δει ότι μπορείς να είσαι και φίλος του. Δουλεύοντας για μια πλατωνική φιλία μαζί του, στέλνετε ένα μήνυμα ότι τον νοιάζεστε και τον θέλετε στη ζωή σας με όποια ιδιότητα μπορείτε. Θα νιώσει συγκίνηση και τιμή που θέλετε να παραμείνετε φίλοι μαζί του. Προσέξτε μόνο να μην είστε ο τύπος του φίλου που τον βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα ή μηνύματα όλη μέρα. Πρέπει να μάθετε να επιταχύνετε τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί του, ώστε να αισθάνεται ότι είστε εκεί αλλά όχι αυταρχικοί.

Κατά τη διάρκεια του χωρισμού σας, ήταν αναπόφευκτο ότι ο άντρας σας Αιγόκερως θα ένιωθε κάποιο συναισθηματικό πόνο. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ένιωθε υποχρεωμένος να τελειώσει τα πράγματα λόγω μιας σύγκρουσης που είχατε εσείς οι δύο ή ίσως αντιδράσατε άσχημα μετά το χωρισμό. Ανεξάρτητα από αυτό, αυτή η πληγή θα επηρεάσει το πώς βλέπει το μέλλον. Δείξτε του ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί ξανά, αντιμετωπίζοντάς τον ως τον θησαυρό που είναι για εσάς. Να είστε ευγενικοί και προσεκτικοί μαζί του. Ζητήστε συγγνώμη αν πιστεύετε ότι είναι δικαιολογημένο και υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα εργαστείτε σκληρά για να διασφαλίσετε ότι δεν θα τον πληγώσετε ποτέ ξανά με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να νιώσει καθησυχασμός από αυτό, αν θέλετε να σας ανοίξει ξανά την καρδιά του.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *