Οι καλύτερες γραμμές παραλαβής δεν είναι!

Σε καταλαβαίνουμε. Αναζητάτε τις καλύτερες σειρές pickup, ώστε να μπορείτε να τις παραδώσετε στις πιο καυτές γυναίκες που βλέπετε, διασφαλίζοντας την επιτυχία σας μαζί τους. Φροντίστε να κάθεστε, γιατί εδώ είναι:

  • Φαίνεσαι ψυχρός. Θέλετε να με χρησιμοποιήσετε ως κουβέρτα;
  • Έχετε χάρτη; Χάνομαι στα μάτια σου.
  • Είσαι από το Τενεσί; Γιατί είσαι το μόνο δέκα που βλέπω!

Ή τι θα λέγατε για αυτήν την κλασική σειρά pickup: “Γεια μωρό μου, πώς κρέμεται; Είμαι Σκορπιός. Ποιο είναι το ζώδιο σου;”

Οι καλύτερες γραμμές παραλαβής δεν είναι!

Διαπιστώνεις κάτι λάθος εδώ; Πώς πιστεύετε ότι μια γυναίκα θα αντιδρούσε σε οποιαδήποτε από αυτές τις γραμμές pickup; Εάν δυσκολεύεστε να διατυπώσετε μια απάντηση, απλά φανταστείτε αν μια γυναίκα χρησιμοποίησε μια από αυτές τις γραμμές πάνω σας.

Οι γραμμές παραλαβής είναι νεκρές. Βγήκαν με το TransAm, χρυσές αλυσίδες και τον Burt Reynolds. Σήμερα καλούνται ανοιχτήρια, και για καλό λόγο. Ο σκοπός είναι να Άνοιξε μια συζήτηση με μια γυναίκα. Η καλή, ζωντανή και αστεία συζήτηση είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

Πώς να φτιάξετε ένα καλό ανοιχτήρι

Υπάρχουν 3 προϋποθέσεις που θέλετε να πληροίτε:

  1. Προσελκύστε ενδιαφέρον.
  2. Να είστε μη απειλητικοί.
  3. Αποφύγετε τις περιστασιακές γραμμές παραλαβής.

Αν δεν καταλάβετε το ενδιαφέρον της, είστε νεκροί στο νερό. Όχι, δεν χρειάζεται να στέκεσαι στο κεφάλι για να ενδιαφέρεις μια γυναίκα. Αντίθετα, πολλοί καλλιτέχνες pickup χρησιμοποιούν αυτό που ονομάζονται non sequitur lines. Με άλλα λόγια, η αρχική σας δήλωση φαίνεται να “προέρχεται από το αριστερό πεδίο”. Αν βρεθείτε στην παραλία, οι πρώτες λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σας δεν περιλαμβάνουν άμμο και ήλιο. Αντίθετα, ξεκινάτε μια σύντομη, αστεία ιστορία για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ξεκινώντας με μια non sequitur γραμμή πάντα προσελκύει την προσοχή. Σας βοηθά επίσης να αποφύγετε το τρομακτικό ανοιχτήρι κατάστασης, το οποίο είναι το τυπικό σχόλιο σύμφωνα με τις λέξεις “Γεια σου, κακοκαιρία που έχουμε” ή “Ουάου, αυτό το μέρος έχει πολύ κόσμο”. Τα ανοίγματα καταστάσεων σάς χαρακτηρίζουν ως κοινότοπο και συνηθισμένο.

Τέλος, μην είστε απειλητικοί. Το να κάνετε σεξουαλικά υπονοούμενα τα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα σίγουρα δεν συνιστάται. Κρατήστε το για πολλά, πολύ αργότερα στη διαδικασία έλξης. Αντίθετα, βάλτε λίγη διασκέδαση και χιούμορ στη μέρα της. Ένα κομπλιμέντο για τα παπούτσια της είναι πάντα ένας ωραίος τρόπος για να πυροδοτήσει μια συζήτηση.

About admin

Check Also

Αναθεώρηση του Xbox One S Μελλοντικές τιμές και πληροφορίες

Η Microsoft έφτιαξε ένα νέο Xbox, απλώς δεν είναι σε καμία περίπτωση καινούργιο. ο X …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.