Οι Αστρολογικές Εποχές

Οι αστρολόγοι συμφώνησαν ότι η Γη έχει ήδη δει τις έξι ηλικίες της ανθρώπινης ύπαρξης από τους Άνθρωπους των Σπηλαίων μέχρι σήμερα. Επί του παρόντος, βρισκόμαστε σε μετάβαση μεταξύ της εποχής των Ιχθύων και του Υδροχόου. Οι υπολογισμοί, που ορίζουν το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας άλλης, ενδέχεται να διαφέρουν. Σύμφωνα με κάποιους, η εποχή των Ιχθύων τελείωσε εδώ και πολύ καιρό, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι ζούμε ακόμα σε αυτήν.

Στην αστρολογική μυθολογία, η αστρολογική εποχή είναι μια χρονική περίοδος περίπου 2160 ετών, συγκρίσιμη με την ανάπτυξη των κατοίκων του πλανήτη Γη, σε σχέση με τον πολιτισμό, τον πολιτισμό και τις κυβερνήσεις τους. Κάθε ηλικία συνδέεται με ένα από τα δώδεκα ζώδια. Έτσι, κάθε ηλικία θα επαναλαμβάνεται μετά την ολοκλήρωση ολόκληρου του κύκλου, ή σε 25.920 χρόνια. Ο κύκλος της αστρολογικής ηλικίας προχωρά σε ανάδρομη κατεύθυνση. Αν η κίνηση προς τα εμπρός είναι από Άρη -> Ταύρος -> Δίδυμοι -> Καρκίνος -> Λέων κλπ. τότε η ανάδρομη κατεύθυνση είναι ανεστραμμένη Λέων -> Καρκίνος ->Δίδυμοι-> Ταύρος -> Άρης κ.λπ.

Από σήμερα πλησιάζουμε στο τέλος της 6ης κίνησης των αιώνων και πλησιάζουμε (ή είμαστε στην αρχή) της Νέας Εποχής. Οι προηγούμενες 6 κινήσεις των Αστρολογικών Εποχών είναι οι εξής:

• Η Εποχή του Λέοντα (αρχίζει περίπου το 10.800 π.Χ. έως το 8640 π.Χ.)

Αυτή η εποχή ήταν η εποχή του Λέοντα και η εποχή του Ήλιου αφού ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του Λέοντα. Είναι γνωστό ότι είναι “The Golden Age” από τις Εποχές του Ανθρώπου. Είναι η περίοδος της ειρήνης, της αρμονίας, της σταθερότητας στον πλανήτη. Το μέγεθος του πληθυσμού ήταν μικρό και τα πάντα στη Γη ήταν σε αφθονία και δεν υπήρχε λιμοκτονία ή έγκλημα σε αυτήν την εποχή. Οι άνθρωποι εξασφάλιζαν τροφή με το κυνήγι, τη συλλογή και τη γεωργία. Κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής, οι άνθρωποι ανέπτυξαν πρωτόγονα εργαλεία όπως πέτρινα μαχαίρια, σφυριά και ακόντια. Αν και η τεχνολογία ήταν στοιχειώδης, είναι εκπληκτικό τι μπορούσαν να πετύχουν οι άνθρωποι με αυτήν. Τα έργα τους τώρα ανακαλύπτονται και φαίνονται στον κόσμο, όπως τοιχογραφίες σε σπηλιές. Η Γη ήταν νέα, και καμία ανάπτυξη της ρύπανσης δεν ήταν τα προϊόντα αυτής της εποχής.

• Η Εποχή του Καρκίνου (Αρχίζει περίπου το 8.640 π.Χ. έως το 6.480 π.Χ.)

Αυτό είναι γνωστό ότι είναι «Η Εποχή της Μεγάλης Μητέρας». Καρκίνος που κυβερνά τη Σελήνη. Είναι το ζώδιο της μητρότητας, το οποίο συνήθως συνδέεται με τη γέννα, τη γέννα, τη φροντίδα και την προστασία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι άνθρωποι έμαθαν πώς να καλλιεργούν τη γη και να εξημερώνουν ζώα. Άρχισαν να δημιουργούν μια μόνιμη κατοικία και να εκτρέφουν ζώα παράλληλα με την καλλιέργεια εκτάσεων για τη διαβίωσή τους.

• Η Εποχή των Διδύμων (Αρχίζει περίπου το 6.480 π.Χ. έως το 4.320 π.Χ.)

Αυτό είναι κάτω από το “The Age of Communication, Trade and the Twins” όπου η ανάπτυξη της γραφής, της καταμέτρησης και των συναλλαγών. Καθώς οι άνθρωποι αποκτούσαν γνώσεις σε αυτή την ηλικία, η γραφή άρχισε να χρησιμοποιείται ως μέθοδος καταγραφής των δραστηριοτήτων τους. Το merchandising και τα ταξίδια ανήκουν επίσης σε αυτό το ζώδιο.

• Η Εποχή του Ταύρου (αρχίζει περίπου το 4.320 π.Χ. έως το 2.160 π.Χ.)

Το σύμβολο του «Ταύρου» και γνωστό ως «Η Εποχή της Γης, της Γεωργίας και του Ταύρου». Η αρχή της δημιουργίας των Πυραμίδων στην Αίγυπτο και η εποχή της ταυρολατρείας στην Ασσυρία, την Αίγυπτο και την Κρήτη. Οι Αιγύπτιοι είναι γνωστοί για τη μεγάλη αρχιτεκτονική τους ικανότητα να δημιουργούν υπέροχες πυραμίδες από πλήρως φυσικά υλικά χωρίς τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας στην κατασκευή που είναι γνωστή σήμερα.

• Η Εποχή του Κριού (Αρχίζει περίπου το 2.160 π.Χ. έως το 0 π.Χ.)

Ο Κριός, το ζώδιο της φωτιάς και το σύμβολο του κριαριού δίνουν αυτή την εποχή ως «Η Εποχή του Πολέμου, της Φωτιάς και του Κριού», που κυβερνάται από τον Άρη. Η Εποχή του Σιδήρου γεννήθηκε στον Κριό όπου οι πόλεμοι και η αποικιοκρατία σε άνοδο, όπως η επέκταση των αυτοκρατοριών στην Κίνα, την Περσία, την Ελλάδα και τη Ρώμη. Τα προηγμένα οπλοστάσια είναι επίσης ειδικά για αυτήν την εποχή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής που ο Μωυσής σώζει τους Ισραηλίτες από τους Αιγύπτιους, συμβαίνει η συγγραφή των Παλαιών Διαθηκών και το ταξίδι στη γη της επαγγελίας.

• Η Εποχή των Ιχθύων (αρχίζει περίπου το 0 π.Χ. έως το 2160)

Αυτή η εποχή είναι γνωστό ότι είναι η ιουδαιοχριστιανική εποχή. Η περίοδος ύπαρξης του Χριστού και η Σοφία που έφερε στην ανθρωπότητα. Αυτή η περίοδος ξεθωριάζει και ίσως φύγει!! Σήμερα περνάμε σε μια νέα εποχή, γι’ αυτό η ψυχή μας χρειάζεται καθοδήγηση και πεινάει για ΕΛΠΙΔΑ εξαιτίας των πολεμικών τραυμάτων, του πόνου και του μίσους των δύο τελευταίων αιώνων.

Φτάνοντας στο τέλος αυτής της εποχής. χρειαζόμαστε να προετοιμαστούμε για το επόμενο ταξίδι και τη νέα κίνηση στην ιστορία της ανθρωπότητας, την Εποχή του Υδροχόου. Ηλικία του στοιχείου AIR, που σημαίνει το μυαλό που θα φέρει μεγαλύτερες τεχνολογικές προόδους αυτοθεραπείας, συμπόνιας, διαίσθησης και πνευματικής κάθαρσης.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *