Μωρά που γεννήθηκαν στον Ταύρο

Εάν έχετε ένα μωρό που γεννήθηκε στον Ταύρο, θα πρέπει να το απολαύσετε πραγματικά, αλλά και να είστε προσεκτικοί. Το μωρό σας στον Ταύρο θα είναι πολύ δημιουργικό, θα έχει μια αίσθηση πρακτικότητας που δεν έχουν πολλοί άλλοι και θα αφιερώνουν πάντα τον χρόνο τους όταν πρόκειται να κάνουν κάτι.

Αυτά τα μωρά αγαπούν όλα τα μαλακά υλικά και τους αρέσει το άγγιγμα του χεριού σας. Νιώθουν πολύ άνετα όταν τους κάνετε μασάζ και όταν ικανοποιείτε τις σωματικές τους ανάγκες. Έχουν υγιείς ορέξεις, επομένως δεν θα έχετε τίποτα να ανησυχείτε όσον αφορά τη διατροφή τους. Είναι πολύ ανθεκτικά και υπομονετικά, χαρακτηριστικά που μπορούν να μετατραπούν σε πείσμα ή σε θέληση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι τα μωρά που γεννιούνται στον Ταύρο είναι πολύ πεισματάρα. Μπορεί να είναι επαναστατικοί για οποιαδήποτε αλλαγή κάνετε και προτιμούν την ασφάλεια της οικογενειακής ρουτίνας. Απλώς λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προετοιμαστείτε για τις μεταβατικές περιόδους, όπως μια απροσδόκητη επίσκεψη από τη γιαγιά τους, η οποία είναι μια αλλαγή στο συνηθισμένο πρόγραμμά τους.

Η άνεση είναι το παν για το μωρό σας Ταύρο. Θα λατρέψουν το οικείο και ζεστό τους κρεβάτι και όταν μεγαλώσουν θα θέλουν να σκεπάσουν το κρεβάτι τους με την κουβέρτα που είχαν όταν ήταν μικροί. Τα περισσότερα από τα μωρά που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο αγαπούν τα ζώα, επομένως δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν λάβετε μια τέτοια πρόταση ή αν το μωρό σας δένεται πολύ με τα παιχνίδια τους ή με τη γάτα τους.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *