Μπορεί μια φυσική θεραπεία να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον καρκίνο του παχέος εντέρου;

Το παχύ έντερο, ένα πολύ σημαντικό όργανο στο σώμα σας είναι αυτό που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του πεπτικού σας συστήματος. Έχει μήκος 6 πόδια εκτός από τις τελευταίες έξι ίντσες όπου βρίσκεται το ορθό και ο πρωκτικός σωλήνας. Το παχύ έντερο είναι αυτό που βοηθά το σώμα να απορροφήσει θρεπτικά συστατικά, νερό, ακόμη και μέταλλα. Όταν αναπτύσσετε καρκίνο του παχέος εντέρου, τις περισσότερες φορές δεν ξέρετε καν ότι τον έχετε, επειδή πραγματικά δεν υπάρχουν πρώιμες προειδοποιήσεις για αυτήν την ασθένεια. Είναι έξυπνο να ελέγχεσαι μόλις φτάσεις στα 50. Εάν προσβληθείς από καρκίνο του παχέος εντέρου, θα μπορέσεις να τον νικήσεις αν τον πιάσουν νωρίτερα αντί να τον βρεις πολύ αργά.

Ακολουθούν μερικά προειδοποιητικά σημάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε περισσότερο ενήμεροι για το τι συμβαίνει στο παχύ έντερο σας. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι το αίμα στα κόπρανα σας. Εάν έχετε προβλήματα με τις κενώσεις του εντέρου και φαίνεται να δυσκοιλιάζεστε πολύ, αυτό θα ήταν σημάδι για να ελέγχετε το συντομότερο δυνατό. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι αφού έχετε μια κίνηση των κοπράνων και δεν αισθάνεστε ότι είστε εντελώς άδειοι, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένα σημάδι. Κάποια σημάδια μπορεί απλώς να φαίνονται σαν κάτι φυσιολογικό, αλλά η ανωμαλία των σημαδιών είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε. Τα συμπτώματα εδώ και εκεί μπορεί να είναι φυσιολογικά, αλλά ένας αυξανόμενος κύκλος μέρα με τη μέρα μπορεί να σημαίνει ότι κάτι δεν συμβαίνει.

Εάν αισθάνεστε ότι έχετε συμπτώματα καρκίνου του παχέος εντέρου, καλέστε το γιατρό σας το συντομότερο δυνατό και προγραμματίστε μια ώρα για εξέταση. Βεβαιωθείτε ότι όταν πάτε έχετε το ιατρικό σας ιστορικό για να το διευκολύνετε. Θα σας ζητηθούν δείγματα αίματος για εξέταση και στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να προγραμματίσετε ένα επόμενο ραντεβού για να συζητήσετε τι βρέθηκε. Εάν ακολουθείτε μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, έχει βρεθεί ότι είναι ένας συσχετιστικός παράγοντας για την ανάπτυξη καρκίνου του παχέος εντέρου. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να μην σκέφτεστε πολλοί ή να τους γνωρίζετε πραγματικά επειδή μερικοί από αυτούς είναι αόρατοι δολοφόνοι και δεν μπορούν να φανούν με γυμνό μάτι, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι εκεί. Ονομάζονται περιβαλλοντικοί ρύποι και πολλοί από αυτούς έχουν βρεθεί ότι είναι καρκινογόνες ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.

Υπάρχουν 1460 μετρικοί τόνοι περιβαλλοντικής ρύπανσης στο jet stream αυτή τη στιγμή, και αυτή η ρύπανση πέφτει βροχή στον κόσμο σε καθημερινή βάση. Τι θα συμβεί αν αυτοί οι ρύποι είναι εκείνοι που πραγματικά προκαλούν έναν πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων να είναι άρρωστοι και άρρωστοι; Η περιβαλλοντική ρύπανση έχει πράγματι τεκμηριωθεί ότι προκαλεί καρκίνο, ωστόσο εναποθέτουμε όλες μας τις ελπίδες στη σύγχρονη ιατρική. Πρέπει να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς μας, αλλά βεβαιωθείτε ότι εμπιστεύεστε περισσότερο τη δική σας ικανότητα να καταλάβετε ποια είναι η καλύτερη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε. Έχετε μόνο ένα σώμα και μόνο μια ζωή, οπότε κάθε απόφαση που παίρνετε το επηρεάζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ερευνήσει όλες τις πιθανότητες προτού αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Το Natural είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν θέλετε μηδενικές παρενέργειες και ταχύτερη ανάρρωση.

About admin

Check Also

Πώς να βρείτε τη σωστή θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Δεν θα μπορείτε να βρείτε τη σωστή πορεία θεραπείας για τον καρκίνο του πνεύμονα έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *