Μπορεί ένας Καβούρι να αγαπήσει έναν Σκορπιό; Μόνο αν είναι και σεληνόπαιδο

Ο Σκορπιός και ο Καβούρι

Αυτή η σειρά για το Astro-Compatibility θα καλύψει όλες τις πιθανές αντιστοιχίες στο Zodiac. Θα συνεχίσουμε αυτή τη σειρά σκεπτόμενοι και σχολιάζοντας τον Σκορπιό και τον Καρκίνο.

Καρκίνος – Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι Νερό και Σταθερός. Ο καρκίνος είναι νερό και καρδινάλιος. Το νερό που εμπλέκεται με αυτά τα δύο θα μπορούσε να είναι ένα αποσβεστήρα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ή θα μπορούσε να συμβεί να τους κάνει να βρεθούν και οι δύο σε μια θετική ανάπτυξη που θα αλλάξει τη ζωή. Με αυτά τα δύο να νοιάζονται για τόσες πολλές από τις ίδιες αξίες και να είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τη σημαντική προσωπική τους δύναμη και ένταση σε οτιδήποτε προσπαθούν, αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι που πρέπει να δεις. Ένα από τα συναρπαστικά σημεία του αγώνα τους είναι ότι ο Σκορπιός (Σαύρα, Αετός, Περιστέρι) έχει μια σχεδόν απίθανη ισχυρή δέσμευση να προστατεύσει και να κερδίσει σε μια σύγκρουση. Ο Καβούρι, με τα σπίτια του μέσα και γύρω από τον ωκεανό, τείνει να πετάει πίσω στην προστατευτική του θέση, εάν πληγωθεί. Ο Σκορπιός υπόσχεται να φυλάξει με ασφάλεια την πληγωμένη καρδιά του Καρκίνου. Είναι αδύναμος ο Καρκίνος; Οι ουρανοί ξέρουν. Απλώς τείνουν να κινούνται για ασφάλεια εάν ο κίνδυνος τους έχει δώσει ένα χτύπημα. Νιώθουν ότι έχουν πάρα πολλά να χάσουν. Θα σχεδίαζαν να επιστρέψουν στη μάχη αφού συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους. Ο Σκορπιός δεν σκέφτεται τι μπορεί να χάσει, αμέσως ακονίζει έντονα το κεντρί του και πηγαίνει στη νίκη.

Τόσο μεγάλο μέρος του χρόνου, περνάμε μιλώντας για το τι δεν καταλαβαίνουν τα ζώδια το ένα για το άλλο. Με αυτά τα δύο, είναι συναρπαστικό να βλέπεις πώς βλέπουν τις αρμονικές διαφορές. Πρώτα απ ‘όλα, τα περισσότερα ζώδια είτε εκφοβίζονται, είτε μπερδεύονται είτε μπερδεύονται από την ένταση του Σκορπιού. Το βουίζει μακριά. Σχεδόν μπορεί κανείς να ακούσει τις τουρμπίνες να γυρίζουν ξανά και ξανά, καθώς το παιδί του Φοίνικα και της Αναστάσιμης Δύναμης στέκεται εκεί και αποπνέει. Ο Καβούρι το εκτιμά αυτό. Ο καρκίνος νιώθει εσωτερική ένταση. Το ίδιο νιώθει και ο Σκορπιός. Ο Καβούρι βλέπει τον Σκορπιό ως σύμμαχο. Και οι δύο χαιρετούν τον κόσμο με την αμυντική και επιθετική τους ικανότητα που παρουσιάζεται στον κόσμο. Ο Σκορπιός είναι πιο εξωτερικός. Ο καρκίνος είναι πιο εσωτερικός. Ο Σκορπιός εκτιμά τη ζεστασιά και την ευγενική μητέρα του Καρκίνου. Ζεσταίνονται στην καρκινική ένταση.

Θετικό αξίωμα: Μία από τις λίγες φορές που ο Καρκίνος μπορεί πραγματικά να ξεκουραστεί, εσωτερικά, είναι πιθανότατα με τον Σκορπιό σύντροφο, σύντροφο, φίλο, συνεργάτη. Ο Σκορπιός, σχεδόν ποτέ ήρεμος, θα μπορούσε να επιτύχει μια αίσθηση ηρεμίας με την υδάτινη στοργική γοητεία του Φεγγαρόπου. Και η εικόνα που θα έκαναν στους άλλους; Μια εικόνα ασφαλών και ισχυρών, ευγενικών και εσωτερικά ασφαλών ανθρώπων με ετοιμότητα.

Ρομαντική σύσταση: Αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν βαθιά ικανοποιητικό ρομαντικό κόσμο. Αν δεν ήταν έτσι, θα μπορούσε να γίνει έτσι, από τις δημιουργικές ενέργειες δύο αφοσιωμένων ατόμων. Ο Καρκίνος θα μπορούσε να αντλήσει από την καυτή και φουσκωτή ενέργεια του σταθερού πηγαδιού του Σκορπιού. Η κινούμενη υδαρή ενέργεια του Καρκίνου θα μπορούσε να ζωντανέψει και τους δύο στη δυναμική ροή της πνευματικής αναζήτησης για ενότητα και μεταμόρφωση.

Ποσοστό σύγκρουσης: Η σύγκρουση για αυτούς τους δύο έντονους ανθρώπους θα ήταν μια μάχη στην οποία θα προβλεπόταν συντομία και σύντομη διάρκεια. Θα ήθελαν να προχωρήσουν κατευθείαν στην επίλυση, να ξεπεράσουν γρήγορα τις αντεγκλήσεις και να απομακρυνθούν αμέσως από την επιθετικότητα ή την πικρία. Η βαθιά πληγή πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος. Το γεγονός ότι αυτοί οι δύο θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα είναι ο ίδιος ο λόγος που αυτό θα μπορούσε να είναι το πιο κρίσιμο μέρος της σχέσης τους.

Peace Parlay: Η ζωή στο τέλος είναι επαναλαμβανόμενη και εγκόσμια, όπως και ο ίδιος ο Ρομαντισμός. Αυτός ο παράγοντας θέτει το ερώτημα: “Μπορούμε να βαριόμαστε μαζί μακροπρόθεσμα;” Κρατήστε στο μυαλό σας την εικόνα ενός υδρομασάζ όταν μόνο οι μικρότερες φυσαλίδες έφτασαν στην κορυφή. Φανταστείτε δύο χαρούμενους ανθρώπους με δροσιστικά ποτά στα χέρια, τα μάτια τους κλειστά και το σώμα τους εντελώς χαλαρό από το βάρος του να είναι οι έντονοι άνθρωποι που είναι. Θα πρέπει να αναζητήσουν την ειρηνική πλήξη μέχρι να μην την αντέξουν άλλο.

Συνεχίστε το γράφημα ενδιαφέροντος: Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος θα μπορούσαν να αναπτύξουν κάθε είδους υπόκοσμο, υδάτινο, ωκεάνιο και υπόγειο ενδιαφέρον για την πολύπλευρη ζωή τους. Κάθε μέρος που συνέβαλε στην έλλειψη ενδιαφέροντος θα έπρεπε να είναι ένοχο σοβαρής παραμέλησης.

Κνησμός επτά ετών: Υπάρχουν ορισμένα σημάδια που από τη φύση τους είναι πιο σταθερά στα ερωτικά τους ενδιαφέροντα και τις οικογενειακές τους ανησυχίες όσο περνάει ο καιρός. Άλλοι δεν είναι. Οι πραγματικές δυσκολίες συμβατότητας θα εκραγούν ηφαιστειακά νωρίτερα από τα επίφοβα 7 χρόνια. Αν έφτασαν στο 7ο έτος, πιθανότατα θα είχαν λυθεί πολλά ζητήματα μέχρι τότε, και έτσι θα ήταν στην κατηγορία της πραγματικής ευτυχίας. Η απιστία θα ήταν πιθανώς μόνο ένα εξωτερικό σημάδι μιας εσωτερικής έλλειψης πραγματικών συνδέσεων, ή καλύτερα να πούμε, μιας παρουσίας σπασμένων, μη επουλωμένων, αποτυχημένων συνδέσεων που βλάπτονταν από τον κόπο της προσπάθειας να συνενωθούν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΡΟ-ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ: 80% Θετική Μακροπρόθεσμη – 70% Βραχυπρόθεσμη. Ο Καβούρι και ο Σκορπιός σίγουρα θα απολάμβαναν να συναντηθούν και να γνωριστούν αρχικά. Μόλις περνούσε ο χρόνος, η σταδιακή αναγνώριση ότι είχαν κάτι πραγματικά ξεχωριστό θα άρχιζε να μεγαλώνει και να μεγαλώνει. Επειδή πρόκειται για έντονους παίκτες, ο κίνδυνος προβλημάτων θα μπορούσε πάντα να υπάρχει. Αλλά αυτό είναι ένα πραγματικό θετικό.

About admin

Check Also

Πώς να βρείτε τη σωστή θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Δεν θα μπορείτε να βρείτε τη σωστή πορεία θεραπείας για τον καρκίνο του πνεύμονα έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *