Μηνιαίο Ωροσκόπιο Υδροχόου Νοεμβρίου 2010

Φαίνεται ότι είναι ένας αρκετά πολυάσχολος μήνας. Θα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνετε και θα θέλετε να περιορίσετε τις καθυστερήσεις στο απόλυτο ελάχιστο. Ταυτόχρονα, θα σκέφτεστε την κατάστασή σας – παρόλο που αυτό δεν είναι κάτι πολύ Υδροχόο που πρέπει να κάνετε. Αλλά πραγματικά, είναι πολύ λογικό. Έχετε κάτι να προσφέρετε και θέλετε εκτίμηση καθώς και ανταμοιβή.

Όλα αυτά αρχίζουν να συγκεντρώνονται την ώρα της Νέας Σελήνης, στις 5 ή 6 Νοεμβρίου. Είναι μια Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στον Σκορπιό, και στο ωροσκόπιο του Υδροχόου το ζώδιο του Σκορπιού έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την καριέρα σας.

Θα αρχίσετε να σκέφτεστε πολύ σκληρά για τη γενική σας κατεύθυνση στη ζωή και αν στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχατε αρκετά επιτυχία, θα θέλετε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο.

Είμαι βέβαιος ότι οι προσπάθειές σας θα είναι καρποφόρες, αν και δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Σκεφτείτε ήσυχα τι πρέπει να κάνετε και, στη συνέχεια, βάλτε στον εαυτό σας διαχειρίσιμους στόχους. Με αυτόν τον τρόπο μέχρι την Πανσέληνο, στις 21 Νοεμβρίου, θα είστε στο σωστό δρόμο.

Μετακομίζοντας στην ερωτική σας ζωή, και οι περισσότεροι Υδροχόοι δεν πρόκειται να έχουν ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση – θα συμβούν άλλα πράγματα, που θα φαίνονται πιο σημαντικά. Ωστόσο, αν θέλετε αγάπη, έχετε πολλές πιθανότητες να τη βρείτε. Χρειάζεται απλώς να έχετε μια υψηλού προφίλ κοινωνική ζωή και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σας βλέπουν και σας ακούν σε όλα τα σωστά μέρη. Υπό αυτό το πρίσμα, η καριέρα και η ερωτική σας ζωή μπορεί να συνδέονται στενά.

Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τότε όπως εσείς, οι σύντροφοι μπορεί να φαίνονται αποσπασμένοι. Μπορεί, για παράδειγμα, να βάζουν πρώτα την καριέρα τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείτε. Και αν νομίζετε ότι σας αγνοούν, μην ανησυχείτε. Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια στο επίκεντρο της προσοχής!

Είστε πιθανώς στο πιο ισχυρό σας στα μέσα έως τα τέλη του μήνα, όταν τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης κάνουν ευνοϊκές όψεις για τον Κρόνο, τον κυβερνήτη πλανήτη σας. Θα είστε δυνατοί και επίσης έξυπνοι, και οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας θα καταλάβουν ότι είστε κάποιος που σημαίνει δουλειά. Και αν υπάρχει κάτι που θέλετε, απλά πρέπει να ρωτήσετε.

Καθώς ο Νοέμβριος πλησιάζει στο τέλος του, η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να επικρατεί και θα είστε καλεσμένοι σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα πάρτι. Θα συναντήσετε κάποιους διασκεδαστικούς ανθρώπους, που στο εγγύς μέλλον θα μπορούσαν να έχουν μεγάλη επιρροή πάνω σας. Θα είναι καιρός για ακρόαση παρά για κρίση.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.