Μηνιαίο Ωροσκόπιο Παρθένου για τον Ιούλιο 2010

Από πολλές απόψεις είναι ένας μήνας για το δέσιμο των χαμένων άκρων. Ο Κρόνος κινείται στις τελευταίες μοίρες του αστρικού σας ζωδίου και μπαίνει στον Ζυγό στις 21 Ιουλίου. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να τηρηθούν, και αν κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να ξεκαθαρίσει.

Ωστόσο, δεν θέλετε να πάρετε τα πράγματα πολύ μακριά. Εκτός από τον Κρόνο στο ζώδιό σας, έχετε και τον Άρη. Ο Άρης είναι ο πλανήτης του θυμού και μερικοί Παρθένοι μπορεί να ενοχληθούν πολύ από τα λάθη των άλλων. Τότε πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι το να φωνάζεις σε κάποιον δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά. Αντίθετα, πρέπει να κατανοήσετε την άποψή τους και μετά απαλά, απαλά να τους μετακινήσετε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στις αρχές Ιουλίου, ο Ερμής, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, κοιτάζει τον Κρόνο, και αυτή η όψη γίνεται ακριβής στις 8 και 9 Ιουλίου. Ως αποτέλεσμα, θα γίνετε πολύ οργανωμένοι και αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, μπορείτε και εσείς και κάποιος άλλος αναπτύξουν μια πολύ ουσιαστική σχέση. Αν δεν είναι ρομαντικός, θα μπορούσε να είναι μια επιχειρηματική συνεργασία.

Ωστόσο, εάν εμπλακείτε σε μια εταιρική σχέση, πρέπει να πραγματοποιηθεί σε ισότιμη βάση. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το άλλο άτομο κάνει το μερίδιο που του αναλογεί στη δουλειά και πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις σας – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να φωνάζετε για αυτούς. Πρέπει να είσαι περήφανος χωρίς να είσαι αλαζονικός.

Στα μέσα Ιουλίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της έλξης, δραστηριοποιείται στο ζώδιό σας. Θα συναντήσετε πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα έχετε την ευκαιρία να εδραιώσετε μερικές πολύ σημαντικές σχέσεις. Δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε πολύ – απλά να είστε ο εαυτός σας.

Κοιτάζοντας τα χρήματα, και ο Ιούλιος μπορεί να είναι ένας καλός μήνας για εσάς, αρκεί να είστε έξυπνοι. Δεν είναι καλό να βλέπεις τις επιφανειακές εμφανίσεις. Πρέπει να δείτε την πλήρη εικόνα, και αν έχετε να κάνετε με άλλους ανθρώπους, πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά τα συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα. Και προβλέποντας την επόμενη κίνηση κάποιου μπορείτε να κερδίσετε το πλεονέκτημα.

Τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου έχετε κάτι σημαντικό να πείτε. Το μήνυμά σας μπορεί να μην σας κάνει δημοφιλή, αλλά η ζωή δεν είναι ένας διαγωνισμός ομορφιάς.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.