Μηνιαίο Ωροσκόπιο Παρθένου για τον Αύγουστο του 2010

Ξεκινώντας με τα οικονομικά σας, και ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας δύσκολος μήνας. Όχι απαραίτητα επειδή έχετε οικονομικά προβλήματα, αλλά επειδή υπάρχουν τόσα πολλά να αντιμετωπίσετε. Έχοντας να αντιμετωπίσετε τα χρηματικά προβλήματα άλλων ανθρώπων και ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε ψευδείς απαιτήσεις. Ίσως λοιπόν κάποια γραφειοκρατική οργάνωση να ζητήσει χρήματα, αλλά θα μπερδέψουν τα δεδομένα τους και στην πραγματικότητα δεν θα χρωστήσουν τίποτα.

Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, είναι σημαντικό να μην υποτιμάτε την εγκεφαλική σας δύναμη. Όλο τον Αύγουστο ο Ερμής κινείται στο ζώδιό σας – πράγματι παραμένει στην Παρθένο μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Η διάνοιά σας θα είναι στην κορυφή του εύρους και θα υπάρξουν λίγα προβλήματα που δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Ταυτόχρονα, οι επικοινωνιακές σας δυνάμεις θα είναι εξαιρετικές και αν θέλετε να πείτε κάτι, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Επομένως, εάν πρόκειται να πάτε σε μια συνάντηση ή συμμετέχετε σε λεπτομερείς διαπραγματεύσεις, δεν πρέπει να φοβάστε να εκφραστείτε. Θα είναι ξεκάθαρο ότι ξέρετε τι λέτε και όταν πρόκειται για γεγονότα και αριθμούς είναι απίθανο να σας πιάσουν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν πρέπει να είσαι σεμνός.

Ωστόσο, όταν έχετε να κάνετε με άλλους ανθρώπους, θα θέλετε να κρατήσετε αποστάσεις, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό είναι μάλλον καλό. Πρέπει να είστε ομαλοί και όταν τα συναισθήματα εκφράζονται, υπάρχει η πιθανότητα πραγματικής σύγχυσης.

Όσον αφορά τις σχέσεις, δεν είμαι πεπεισμένος ότι ο ρομαντισμός θα είναι η κύρια προτεραιότητά σου. Δεν θα έχετε διάθεση και το να αφοσιωθείτε σε ένα μόνο άτομο, αποκλείοντας όλα τα άλλα, μπορεί να είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο.

Ωστόσο, κατά το τελευταίο μισό του μήνα ο Ουρανός κινείται στους Ιχθύς, το αντίθετό σας ζώδιο, και όταν έχετε να κάνετε με άλλους ανθρώπους μπορεί να υπάρχουν κάποιες μεγάλες εκπλήξεις. Ίσως κάνουν το τελευταίο πράγμα που περιμένεις; Και σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ρομαντισμός μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά.

Στις 24 Αυγούστου υπάρχει Πανσέληνος, κατά μήκος του κύριου άξονα του ηλιακού σας χάρτη. Εάν συμμετέχετε σε μια σχέση, οποιασδήποτε φύσης, θα μπορούσε να υπάρξει μια στιγμή αλήθειας και για πρώτη φορά θα μπορούσατε να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Τότε θα είστε σε καλύτερη θέση να πάρετε μια απόφαση.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.