Κρόνος στη Συναστρία: Σχέσεις Κόλαση

Ήλιος-Κρόνος στη Συναστρία

Ο πρώτος μου πρώην φίλος και εγώ είχαμε έντονες πτυχές του Κρόνου στον χάρτη της συναστρίας μας. Ήταν απολύτως λογικό, δεδομένου του γεγονότος ότι ο Κρόνος διέσχιζε τον 7ο οίκο μου εκείνη την εποχή. Πιο συγκεκριμένα, ο Κρόνος μου ήταν σε σύνοδο με τον Ήλιο του στον Σκορπιό. Ο πιο πρόσφατος πρώην μου είχε τον Ήλιο του στον Υδροχόο στο τετράγωνο του Κρόνου μου στον Σκορπιό. Παρεμπιπτόντως, είχε τον Κρόνο να διέρχεται από τον 7ο οίκο του όταν ήμασταν μαζί.

Οι όψεις Ήλιου-Κρόνου στη συναστρία είναι προφανώς πολύ κοινές όψεις που συναντάμε στους χάρτες συναστρίας των παντρεμένων ζευγαριών και των μακροχρόνιων συντρόφων. Πράγματι, οι σχέσεις μου με αυτούς τους δύο κράτησαν αρκετά χρόνια, αλλά δεν ήταν χωρίς δυσκολίες.

Ως άτομο του Κρόνου, ένιωθα ανασφαλής και αφοσιωμένη σε καθένα από αυτά. Κάθε ένα από αυτά έβγαζε πολλές από τις ανασφάλειές μου. Απλά με το να είμαι ο εαυτός μου και να εκφράσω την ατομικότητά τους, οι φόβοι μου για απόρριψη και τραυματισμό εμφανίστηκαν. Σε απάντηση τους επέκρινα και τους έκρινα αυστηρά. Ήθελα να τους εξουσιάζω, να τους ελέγχω και να πατάω στη διασκέδαση τους. Δεν ήθελα να «μεγαλώσουν», γιατί φοβόμουν πολύ ότι θα μεγαλώσουν χώρια από εμένα.

Ένας άλλος λόγος που ήμουν τόσο επικριτικός με αυτούς τους δύο τύπους ήταν επειδή ειλικρινά πίστευα ότι οι ιδέες, τα συναισθήματα και οι πεποιθήσεις τους ήταν απίστευτα ανόητες. Ακούγεται σκληρό, το ξέρω, αλλά μερικές από τις απόψεις και τις πεποιθήσεις τους απλά με εξόργισε. Αντί να εκφράζω ήρεμα τις απόψεις μου, προσέβαλα τις δικές τους. Αυτό, με τη σειρά του, τους αποθάρρυνε πολύ, αλλά ένιωθα ότι τους έκανα τη χάρη. Όταν κοιτάζω πίσω, ξέρω ότι ήμουν λίγο πολύ σκληρός μαζί τους, αλλά ένιωσα (και ΑΚΟΜΑ) ότι ήταν παιδιάστικοι και χρειάζονταν έναν καλό έλεγχο πραγματικότητας.

Η ενέργεια Ήλιου-Κρόνου στη συναστρία μοιάζει πολύ με την ενέργεια μεταξύ γονέα και παιδιού. Σε αυτές τις δύο σχέσεις, ένιωθα ότι επέπληζα τα παιδιά μου που συμπεριφέρονταν άσχημα.

Ήμουν ήδη στην αστρολογία όταν γνώρισα τον άντρα Υδροχόο, οπότε ήξερα ότι αυτή η ενέργεια θα εμφανιζόταν στη σχέση μας με κάποιο τρόπο. Προσπάθησα ό,τι μπορούσα για να κρατήσω υπό έλεγχο την ενέργειά μου στον Κρόνο, αλλά όταν κατέληξα σε αυτό, απλά δεν μπορούσα παρά να τον επικρίνω. Πιστέψτε με – προσπάθησα.

Όψεις Σελήνης-Κρόνου στη Συναστρία

Πρόσφατα βγήκα από μια σχέση που είχε διπλή αντίθεση Σελήνης-Κρόνου. Με τον όρο “διπλό χτύπημα”, εννοώ ότι η Σελήνη του αντιτάχθηκε στον Κρόνο μου και ο Κρόνος του αντιτάχθηκε στη Σελήνη μου. Πώς διαδραματίζεται αυτή η πτυχή μεταξύ δύο ανθρώπων, θα ρωτήσετε; Επιτρέψτε μου να σας πω.

Ο τρόπος που εκδηλώθηκε στη σχέση μου ήταν μέσα από μεγάλη συναισθηματική αποστασιοποίηση. Αυτός και εγώ θα κάναμε τα πάντα για να αποφύγουμε να μιλήσουμε για τα συναισθήματά μας. Ακόμη και όταν προέκυπταν προβλήματα που έκαναν έναν από εμάς να νιώθουμε θυμό, ενόχληση, ζήλια ή απογοήτευση, δεν θα μπορούσαμε και δεν ΜΠΟΡΟΥΜΕ να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ο ένας στον άλλο. Ένιωθα ότι αν του έλεγα πώς ένιωθα, θα με απέρριπτε, και ένιωθε το ίδιο. Παρόλο που ήξερα ότι είχε αληθινά συναισθήματα για μένα, η αυτοαμφιβολία και ο φόβος της απόρριψης θα κυριαρχούσαν και θα κατέληγα να κρατάω τα συναισθήματά μου για τον εαυτό μου. Το ίδιο συνέβη και για τη στοργή. Η στοργή δεν κυλούσε εύκολα μεταξύ μας λόγω των βαθιά ριζωμένων φόβων απόρριψης, κάτι που ήταν τελικά απογοητευτικό και για τα δύο μέρη. Επίσης, κανείς από εμάς δεν ένιωσε ποτέ ότι μπορούσαμε να εκφράσουμε τις παιχνιδιάρικες, ρομαντικές πλευρές μας ο ένας γύρω από τον άλλον. Ένιωσα ότι δεν θα ενέκρινε κανενός είδους παιδικότητα από εμένα, γι’ αυτό κράτησα το στόμα μου κλειστό.

Από τη θετική πλευρά, αυτή η σχέση είναι ιδιαίτερη ήταν η μεγαλύτερη μου. Νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που μας έκαναν να αντέξουμε τόσο πολύ ήταν η επιθυμία να μάθουμε τι ένιωθε ο άλλος. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση με απογοήτευσε και με κέντρισε το ενδιαφέρον. Ήθελα να μάθω τι είχε στην καρδιά του και πέθαινε να μάθει πώς ένιωθα. Κρεμάσαμε και οι δύο εκεί, ελπίζοντας ότι μια μέρα, κάποιος από εμάς θα έλεγε πώς νιώθαμε αληθινά ο ένας για τον άλλον. Μετά από λίγο, μάθαμε να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας ο ένας στον άλλο, αλλά μόνο σε μικρά τμήματα. Προσέχαμε και οι δύο να μην αποκαλύψουμε ποτέ «υπερβολικά» για τον τρόπο που νιώθαμε.

Αφροδίτη-Κρόνος στη Συναστρία

Η πιο μακροχρόνια σχέση μου παρουσίαζε μια σφιχτή όψη της Αφροδίτης σε τετράγωνο Κρόνο στη συναστρία, όπου ήμουν το πρόσωπο της Αφροδίτης.

Αυτό είναι συχνά γνωστό ως η πτυχή της «απλήρωτης αγάπης». Γιατί; Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει μπλοκαρίσματα και περιορισμούς, που μπορούν να εκδηλωθούν με πολλές μορφές. Μερικές φορές, τα μπλοκαρίσματα προέρχονται από εξωτερικές δυνάμεις. Ο Κρόνος κυβερνά την παράδοση, έτσι τα ζευγάρια με αυτή τη συναστρική όψη μερικές φορές αντιμετωπίζουν την αντίθεση από την οικογένεια οποιουδήποτε ατόμου. Στην περίπτωσή μου, είχα διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από τον σύντροφό μου. Οι γονείς του ήταν πολύ παραδοσιακοί και αυστηροί, και ποτέ δεν θα είχαν εγκρίνει την ένωσή μας. Άλλοι εξωτερικοί περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν αναντιστοιχία όσον αφορά την ηλικία, την κοινωνική θέση, το πολιτιστικό υπόβαθρο ή την απόσταση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει συνήθως κάτι στο να είστε μαζί.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο αυτό εκδηλώθηκε ήταν μέσω της απόσυρσης της στοργής. Ποτέ δεν ένιωσα άνετα να τον αγκαλιάσω, να του πω ότι τον αγαπώ ή να κάνω το μωρό να μιλήσει μαζί του λόγω του φόβου μου ότι θα απέρριπτε αυτό το είδος συμπεριφοράς. Λογόκρισα τα συναισθήματα στοργής μου για εκείνον, και έκανε το ίδιο. Έφερε κάπως «πατρικά» απέναντί ​​μου και δεν ήθελα να ρισκάρω την αποδοκιμασία του. Αν και ποτέ δεν μου είπε ρητά ότι δεν ήθελε να βγω έξω και να διασκεδάσω με τους φίλους μου, συχνά προσπαθούσε να παρέμβει στα σχέδιά μου αν ήξερε ότι θα έβγαινα έξω.

Άρης-Κρόνος στη Συναστρία

Αυτή είναι μια πολύ αρνητική πτυχή για να μοιραστείτε με κάποιον σε συναστρία.

Με αυτή την όψη, φαίνεται ότι ό,τι και να κάνει το άτομο του Άρη, το άτομο του Κρόνου ενοχλείται. Τίποτα δεν είναι ποτέ «αρκετά καλό» για τον Κρόνο. Το άτομο του Κρόνου συνήθως βλέπει το άτομο του Άρη ως παιδικό και ανεύθυνο. Η ενέργεια του ατόμου του Άρη είναι το είδος που κάνει τον Κρόνο να νιώθει πολύ άβολα. Πιο συγκεκριμένα, η αυτοπεποίθηση και η διεκδίκηση του ατόμου του Άρη αναδεικνύει τις ανασφάλειες του Κρόνου και ως απάντηση, το άτομο του Κρόνου προσπαθεί να περιορίσει και να περιορίσει τις ενέργειες του ατόμου του Άρη λέγοντας στον Άρη τι να κάνει. Ο Κρόνος μπορεί να καταφεύγει στο να γκρεμίζει συνεχώς το άτομο του Άρη μέσω κριτικής και ψυχολογικής κακοποίησης.

Είναι σύνηθες για τον Άρη να νιώθει ότι ο Κρόνος είναι συγκαταβατικός και αντιμετωπίζει τον Άρη σαν παιδί. Ο Άρης μπορεί να θυμώσει με αυτό και να επιτεθεί στο πρόσωπο του Κρόνου. Ο κύκλος της κριτικής και των συγκρούσεων μπορεί σύντομα να γίνει ένας φαύλος κύκλος. Αυτή η πτυχή προσφέρεται για λεκτικά υβριστικές σχέσεις και μπορεί ακόμη και να κλιμακωθεί σε σωματική επιθετικότητα.

Δεδομένου ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης του σεξ και της φυσικής ενέργειας, αυτή η όψη μπορεί επίσης να εκδηλωθεί σε σεξουαλικά προβλήματα για το ζευγάρι. Ο Κρόνος μπορεί να βρει το σεξ απογοητευμένο και ο Άρης μπορεί να το αισθανθεί αυτό και να χάσει τη σεξουαλική του εμπιστοσύνη. Αυτή είναι μια πτυχή που απαντάται συχνά στους συναστρικούς χάρτες των γάμων χωρίς φύλο.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *