Κριός και Καρκίνος – Αυτό είναι ένα δυναμικό ταίριασμα ή ένα φτιαγμένο για αναπόφευκτη σύγκρουση;

Πώς να τα πάτε μαζί – Κριός και Καρκίνος: Αστρομαγνητισμός Πρώτα και μετά Αστρο-Συμβατότητα

Το κριάρι και το φεγγαρόπαιδο

Αυτή η σειρά για το Astro-Compatibility θα καλύψει όλες τις πιθανές αντιστοιχίες στο Zodiac. Θα συνεχίσουμε αυτή τη σειρά σκεπτόμενοι και σχολιάζοντας τον Κριό και τον Καρκίνο.

Κριός – Καρκίνος

Η ρομαντική όψη του Καρκίνου βασίζεται στην οικογενειακή ζωή και ο Κριός δεν σκέφτεται απαραιτήτως το σπίτι όταν ελέγχει τις διαθεσιμότητες. Αυτά τα ζώδια είναι και τα δύο “Καρδινάλιο”, πράγμα που σημαίνει ότι μοιράζονται μια προσέγγιση με προσανατολισμό στη δράση σε αυτό που κάνουν. Ωστόσο, ο Κριός είναι Φωτιά και ο Καρκίνος είναι Νερό. Έτσι, οι ενέργειες του Καρκίνου και είναι σίγουρα άνθρωποι που βασίζονται στη δράση, είναι στοχαστικές και συνειδητές και βασίζονται στην αργή προσέγγιση που έχει τις ρίζες της στην εστία και στο σπίτι. Η Φωτιά του Κριού και η Καρδιναλότητα του Κριού σημαίνει ότι ο Κριός είναι δύο φορές δράσης.

Ο Κριός που καταδιώκει τον Καρκίνο στήνει μια εικόνα «όχι τόσο γρήγορα, φίλε». Δεν είναι ότι ένας Καρκίνος θα ήταν ντροπαλός, αλλά υπάρχει πολύς εσωτερικός χάλυβας για να θεωρηθεί “εύκολος”. Αλλά ο Καρκίνος και ο Κριός μπορούν να δημιουργήσουν μια αναμμένη φωτιά. Ο Καρκίνος όχι ντροπαλός, απαραίτητα, αλλά λίγο πιο συνειδητά διστακτικός, μπορεί να βρει τον πιο φλογερό και εξωστρεφή Κριό πολύ ελκυστικό. Ο Κριός μπορεί να ξεκινήσει τη συζήτηση και ο Καρκίνος μπορεί να ολοκληρώσει με μια καλά μελετημένη έξυπνη απάντηση του Καρκίνου. Αυτό είναι ένα καλό δυναμικό για συμβατότητα.

Θετικό αξίωμα:
Δεδομένου ότι ο Κριός και ο Καρκίνος μοιράζονται την «καρδιναλικότητα», υπάρχει ένα βασικό ταίρι εδώ πάνω. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με τα καρδινάλια ζώδια γιατί «χρεώνουν πρώτα και κάνουν ερωτήσεις μετά». Οι δυο τους θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μαζί μια δυναμική οικογένεια. Θετικά μιλώντας, αυτά τα ζώδια θα μπορούσαν να είναι ένα δημόσιο και δυναμικό ζευγάρι. Ανεξάρτητα από το πώς λειτουργούν τα φύλα, φαίνεται ένα ζεύγος που θα μπορούσε να είναι σοβαρό. Ο Καρκίνος θα το σκεφτόταν αργά, ο Κριός θα ενεργούσε όταν συμφωνούσαν και μετά ο Καρκίνος θα μπορούσε να υποστηρίξει. Η εξυπνάδα και η φωτεινότητα του Κριού θα εκτιμούνταν από τον Καρκίνο.

Ρομαντική πρόταση:
Ο Κριός και ο Καρκίνος θα είχαν έναν πολύ υψηλό συντελεστή ρομαντισμού, αρκεί ο Καρκίνος να μην γλιστρήσει σε κατάσταση καταθλιπτικής διάθεσης και ο Κριός να μην έχανε την έντονη ψυχραιμία του. Το να προσβάλλετε και να προσβάλλεστε θα μπορούσε να αποτρέψει τον ρομαντισμό.

Πηλίκο σύγκρουσης:
Οι Κριοί και οι Καρκίνοι έχουν ιδιοσυγκρασία! Ο Κριός το ξεκινά και ο Καρκίνος το τελειώνει. Ουάου. Πρόσεχε. Σίγουρα θα κάνουν πολλές συζητήσεις – μακροσκελείς συζητήσεις. Βλέπεις ο Καρκίνος, ανεξαρτήτως φύλου δεν θα πτοηθεί και ο Κριός προχωρά με τα θέματά του στα χείλη. Δεν πρόκειται για θανατική ποινή. Σημαίνει απλώς ότι θα πρέπει να συμφιλιωθούν και να λύσουν τα πράγματα. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι δεν θα υπάρχουν πάρα πολλά ανείπωτα, ανέκφραστα προβλήματα.

Συζήτηση Ειρήνης:
Η ζωή στο τέλος είναι επαναλαμβανόμενη και εγκόσμια, όπως και ο ίδιος ο Ρομαντισμός. Αυτός ο παράγοντας θέτει το ερώτημα: “Μπορούμε να βαριόμαστε μαζί μακροπρόθεσμα;” Ο Καρκίνος και ο Κριός μπορεί να μην αντέχουν την πλήξη, αλλά όσο μεγαλώνουν μπορεί να τη χρειάζονται. Εδώ πρέπει να προσέχετε τα «μπλε» του καρκίνου. Ο Κριός μπορεί να υπερεκτιμήσει την ορθότητά του και να γίνει φορεμένος.

Συνεχίστε το γράφημα ενδιαφέροντος:
Ο Καρκίνος και ο Κριός είναι καλά ζώδια «συνεχίστε το ενδιαφέρον», αλλά ο Κριός θα πρέπει να σταματήσει να κοιτάζει πέρα ​​από τον φράχτη και να φλερτάρει στα πικνίκ. Ο Καρκίνος δεν είναι πιθανό να καταστρέψει αυτή τη σχέση, εκτός αν πληγωθεί ή απογοητευτεί βαθιά. Ο Κριός μπορεί να ξεχάσει πόσο τυχερός είναι, μέχρι που κάτι τους ταρακουνήσει.

Κνησμός επτά ετών:
Υπάρχουν κάποια σημάδια που από τη φύση τους είναι πιο σταθερά στα ερωτικά τους ενδιαφέροντα και τις οικογενειακές τους ανησυχίες, όσο περνά ο καιρός. Άλλοι δεν είναι. Υπάρχουν ταμπέλες του Καρδιναλίου και στις δύο πλευρές εδώ. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να ληφθούν μέτρα είτε κατά τη διάρκεια της περιόδου φαγούρας 7 ετών. Ο Καρκίνος είναι πιο πιθανό να το σκεφτεί και να το φανταστεί, πολύ περισσότερο από τον Κριό. Ο Κριός θα μπορούσε να σκοντάψει σε αυτό, χωρίς να γνωρίζει ότι το υποσυνείδητό του μπορεί να είναι υπερβολικά δεσμευμένο στην προοπτική της απιστίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΡΟ-ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ: 80% Θετική Μακροπρόθεσμη – 50% Βραχυπρόθεσμη. Αυτό έχει περισσότερες πιθανότητες όσο μεγαλώνει η σχέση. Ο καρκίνος πρέπει να προσέχει το βάρος. Ο Κριός πρέπει να νοιάζεται λιγότερο να χάσει τη νιότη του. Όσο πιο νέα είναι αυτή η σχέση, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να μην λειτουργήσει. Αλλά μόλις ξεκινήσουν, αυτοί οι δύο καρδινάλιοι θα μπορούσαν να συνεχίσουν με απόλυτη ορμή.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.