Καρκίνος Σκορπιός Συμβατότητα

Για να κατανοήσουμε τη συμβατότητα του καρκίνου του σκορπιού, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τις βασικές τάσεις του Σκορπιού και της προσωπικότητας του Καρκίνου. Πώς προσεγγίζουν την αγάπη στη ζωή; Πώς θα μπορούσαν αυτές οι ιδιότητες να βοηθήσουν τη συμβατότητα του καρκίνου του σκορπιού;

Ανακαλύπτω την Προσωπικότητα

Περίεργοι για αυτό που φαίνεται να είναι για πάντα, οι άνθρωποι που ανήκουν στον Σκορπιό είναι υποκινητές του Ζωδιακού. Ανυπόμονος να κατανοήσει και να αναγνωρίσει τα πάντα και τους πάντες, όταν κάποιος ζητήσει μια απάντηση, ένας Σκορπιός θα μπει και θα βοηθήσει. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι οι Σκορπιοί βλέπουν τα πράγματα μόνο ασπρόμαυρα: προωθούν τις δικές τους αιτίες όπως και όταν μπορούν. Φτιάχνουν το δικό τους παρελθόν, παρόν και μέλλον καθώς ξέρουν μόνο πώς να ζουν με τους δικούς τους όρους. Αν και δεν ζουν τη ζωή, αναμφίβολα θα της επιτεθούν. Όταν σπάνια δέχονται μια απώλεια, δεν βουρκώνουν, αλλά συνεχίζουν τον επίμονο δρόμο τους με την αίσθηση ότι θα τα καταφέρουν.

Παρόλο αυτοί ξέρουν τι θέλουν: δεν αφήνουν τους άλλους να το καταλάβουν αυτό εύκολα. Είναι τόσο μυστικοπαθείς που οι άνθρωποι γύρω τους δεν θα καταλάβαιναν ποτέ την πραγματική έκταση των φλογερών παθών τους. Η σκέψη για τη νοοτροπία ενός Σκορπιού θα τον κάνει μόνο να ταραγεί και να τρέξει από την άλλη πλευρά. Ανεξάρτητα από το αν οι ενέργειες σχετίζονται με τις επιχειρήσεις ή το παιχνίδι, θα ανταγωνίζονται μέχρι την τελευταία τους ενέργεια με όλη τους την ενέργεια. Αν τα παρατήσουν και παραδοθούν, τότε δεν είναι αληθινός Σκορπιός, καθώς κανένα έργο δεν είναι πολύ επίπονο για κάποιον της ποικιλίας του Σκορπιού. Αυτή η ιδιότητα βοηθά στη συμβατότητα του καρκίνου του σκορπιού, καθώς ο καρκίνος λαχταρά τη δύναμη που του παρέχει ο σκορπιός σε δύσκολες στιγμές!

Προσωπικότητα Καρκίνου

Οι Καρκίνοι δείχνουν σταθερά ότι η αγάπη τους βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένειά τους και αγαπούν πραγματικά να αναθρέψουν αυτούς που ζουν γύρω τους. Δεν τους πειράζει να κάνουν θυσίες για να εξασφαλίσουν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι απολύτως ασφαλή και μακριά από κινδύνους. Απολαμβάνουν να μοιράζονται ό,τι έχουν, ωστόσο μερικές φορές με κάνουν μάλλον κυκλοθυμικό. Αναγεννούνται ή και βουρκώνουν κατά καιρούς. Ωστόσο, μπορούν να επιστρέψουν από τέτοιες στιγμές γαλουχώντας άλλους με την ίδια θλιβερή κατάσταση.

Δυνατός, συναίσθημα, κυκλοθυμικός, αποφασιστικός, παθιασμένος, ισχυρός, συναρπαστικός, μαγνητικός, στοργικός, ζηλιάρης, αγανακτισμένος, ψυχαναγκαστικός, μυστικοπαθής, πεισματάρης, συγκινητικός, περιποιητικός, κολλητός, ευφάνταστος και μαγνητικός είναι το φάσμα των λέξεων που φαίνεται να μην έχουν δομή ρυθμού σε αυτούς. Στην πραγματικότητα, αυτά είναι τα λίγα επίθετα που περιγράφουν την προσωπικότητα του Καρκίνου.

Οι Καρκίνοι, όπως ο Σκορπιός, μπορεί να είναι πολύ σιδηρά θέληση και να απολαμβάνουν τα πράγματα να πέφτουν στο δρόμο τους. Είναι ευαίσθητα σε πράγματα που μπορεί να τους βλάψουν εύκολα, και όταν πονάνε θα υποχωρήσουν και θα σκεφτούν τα διαφορετικά μαχαίρια που θα έπρεπε και θα μπορούσαν να έχουν ληφθεί. Αν και συχνά δεν απολαμβάνουν την αντιπαράθεση, εκδικούνται εκείνους τους ανθρώπους που τους πλήγωσαν ή τους ανθρώπους που είναι κοντά τους. Η συμπόνια τους δείχνει τη στοργή τους για τους άλλους και παραμερίζουν τα δικά τους προβλήματα για να βοηθήσουν τους άλλους να λύσουν τα δικά τους προβλήματα. Είναι πολύ διαισθητικοί, επομένως γνωρίζουν τι είναι αναστατωμένο χωρίς να καθοδηγούνται προς αυτό. Είναι φανταστικοί στην επικοινωνία και συχνά απολαμβάνουν να βοηθούν όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα λέγοντας μόνο μερικές λέξεις. Αυτή η συμπονετική φύση βοηθά στη συμβατότητα του σκόπριου του καρκίνου, καθώς ο Σκόπριος χρειάζεται να πιστεύει στο καλό μέρος της ζωής. Ποιος μπορεί να το διδάξει αυτό καλύτερα από τον συμπονετικό καρκίνο;

Πώς λειτουργεί η συμβατότητα με τον Καρκίνο Σκορπιό;

Ο Καρκίνος μαγεύεται από τη δύναμη του Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός απολαμβάνει να βρίσκει καταφύγιο στη συναισθηματική δέσμευση του Καρκίνου. Τον αισθησιασμό του Καρκίνου απολαμβάνουν τα δυναμικά πάθη ενός Σκορπιού. Με την πίστη του Καρκίνου, οι Σκορπιοί δεν έχουν καμία ανάγκη να προκληθούν σε μια φλόγα ζήλιας. Και οι δύο απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και είναι πολύ συμβατοί μεταξύ τους. Η συμβατότητα με τον καρκίνο του σκορπιού προορίζεται να είναι μαζί και είναι αληθινές αδελφές ψυχές από κάθε άποψη.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *