Καρκίνος και όγκοι – Οι κατακτητοί ιοί

Πριν από μερικά χρόνια, γνώριζα μια γυναίκα της οποίας η μητέρα είχε μια ιατρική πάθηση που χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, αλλά ο γιατρός της δεν μπορούσε να χειρουργήσει, γιατί είχε επίσης έναν όγκο που θα έθετε σε κίνδυνο τις πιθανότητές της να επιβιώσει από την επέμβαση. Ο γιατρός της δοκίμασε όλα όσα ήξερε για να συρρικνώσει τον όγκο πριν την επέμβαση, χωρίς επιτυχία.

Είχα την απάντηση. Ήμουν καλά εξοικειωμένος με τα γραπτά και το έργο ενός βοτανολόγου που γύρισε τη χώρα για να θεραπεύσει ανθρώπους με φυσικές θεραπείες, μερικούς από τους οποίους είχαν εγκαταλείψει για να πεθάνουν, και είχα εξασκήσει στη χρήση φυτικών θεραπειών, με οδηγό το βιβλίο του για τα βότανα φαρμακευτικός, Επιστροφή στην Εδέμ. Αυτός ο βοτανολόγος, ο Jethro Kloss, ανέφερε στο βιβλίο του ότι οι γονείς του είχαν έναν ταχυδρόμο που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, στον οποίο έδωσαν τσάι Red Clover Blossoms. Ο ταχυδρόμος ήπιε το τσάι Red Clover Blossoms σαν νερό και έζησε μέχρι τα βαθιά γεράματα. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει εγχείρηση.

Η φίλη μου ήταν τόσο απελπισμένη για μια θεραπεία για τη μητέρα της που πήρε το Red Clover Blossoms χωρίς να το αμφισβητήσει. Η μητέρα της έφτιαχνε και έπινε το τσάι θρησκευτικά. Ο γιατρός της έμεινε έκπληκτος όταν ο όγκος συρρικνώθηκε, καθώς δεν μπορούσε να τον συρρικνώσει με κανένα από τα ισχυρά φαρμακευτικά φάρμακα που είχε στη διάθεσή του. Η επέμβαση προχώρησε όπως είχε προγραμματιστεί, αν και πολλούς μήνες αργότερα από το επιθυμητό, ​​λόγω της αποτυχίας των φαρμακευτικών φαρμάκων να συρρικνώσουν τον όγκο σε ασφαλέστερο μέγεθος. Ήταν ενδιαφέρον για μένα να σημειώσω ότι ο χρόνος που χρειάστηκαν τα Red Clover Blossoms για να κάνουν τη δουλειά τους ήταν μικρότερος από τον χρόνο που χρειάστηκε ο γιατρός προσπαθώντας να συρρικνώσει τον όγκο με διάφορα σύγχρονα φάρμακα.

Γνωρίζετε ότι πολλές από τις αγελάδες γάλακτος που παράγουν το γάλα που πωλείται στα παντοπωλεία πάσχουν τώρα από καρκίνο; Πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια, ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος υγιεινής διατροφής μου είπε ότι ακόμη και οι αγελάδες γάλακτος που παρήγαγαν το πιο ακριβό γάλα αποθήκευσης υγιεινής διατροφής, μερικά από τα οποία είναι βιολογικά, άρχισαν να δείχνουν σημάδια καρκίνου. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αγελάδες που τρέφονται με άνθη κόκκινου τριφυλλιού δεν παθαίνουν καρκίνο.

Στο βιβλίο του, Επιστροφή στην Εδέμ, ο Jethro Kloss εξυμνεί το Blue Violet (Viola cuculata–υπάρχουν και άλλα phyla της Viola) ως αποδεδειγμένη θεραπεία για τον καρκίνο και δηλώνει ότι το Blue Violet είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε συνδυασμό με Red Clover Blossoms και Vervaine. Αν είχα στην κατοχή μου κάποιο βότανο Blue Violet την ημέρα που με πλησίασε η φίλη μου για τη μητέρα της, θα της το έδινα, αφού ήξερα ότι τα Red Clover Blossoms και το Blue Violet μαζί ήταν ένα ισχυρό ζευγάρι. Η Viola cuculata είναι γνωστή για τη δύναμή της κατά των όγκων. Όταν αποκτήσετε ένα αντίγραφο του Back to Eden, αναζητήστε το Blue Violet. Θα εκπλαγείτε με τα είδη ασθενειών και καταστάσεων που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το υπέροχο βότανο.

Μπορείτε να μάθετε να προσαρμόζετε τα φυτικά φάρμακα τόσο σε εσάς όσο και στα μέλη της οικογένειάς σας.

About admin

Check Also

Πώς να βρείτε τη σωστή θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Δεν θα μπορείτε να βρείτε τη σωστή πορεία θεραπείας για τον καρκίνο του πνεύμονα έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *