Καρκίνος Βόρειος Κόμβος – Η αποστολή και η πορεία της ψυχής σας προς την εκπλήρωση

Οι κόμβοι (νότιος και βόρειος κόμβος) είναι δύο σημεία σε έναν αστρολογικό χάρτη που διαθέτουν ανεκτίμητες πληροφορίες για το καρμικό παρελθόν και το προορισμένο για την ψυχή μέλλον κάποιου. Υπολογισμένοι χρησιμοποιώντας τα δεδομένα γέννησης του ατόμου, οι κόμβοι συμβολίζουν το μοναδικό μονοπάτι της ζωής που ακολουθεί κανείς και μπορεί να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις δικές του, καθώς και τις εσωτερικές δυσκολίες και επιθυμίες του συντρόφου του — απαντήσεις που μπορούν να αλλάξουν όχι μόνο τη σχέση του αλλά η ζωή του.

Δεδομένου ότι υπάρχουν δώδεκα ζώδια, υπάρχουν επίσης δώδεκα μοναδικές κομβικές θέσεις — κάθε ζεύγος κόμβων (βόρεια και νότια) αντιπροσωπεύει δύο αντίθετα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Για παράδειγμα, α Ο βόρειος κόμβος του ζωδίου του καρκίνου συνδυάζεται με τον νότιο κόμβο του ζωδίου Αιγόκερω επειδή είναι αντίθετοι. Και επειδή είναι αντίθετα, δημιουργούν μια σαφή εικόνα της δυϊστικής πάλης που βρίσκεται μέσα στο άτομο του βόρειου κόμβου του Καρκίνου/ του νότιου κόμβου του Αιγόκερω.

Συχνά, το άτομο αγνοεί τον πόλεμο που διεξάγεται μέσα, μια κατάσταση που θα μπορούσε να συνεχιστεί για χρόνια. Καθώς περνάει ο καιρός, μπερδεύεται από την αδυναμία του να προχωρήσει στη ζωή – επαγγελματικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Δεν καταλαβαίνει γιατί επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη ξανά και ξανά και συνεχίζει να μένει στο παρελθόν καθώς ονειρεύεται απεγνωσμένα το μέλλον.

Όλοι μας έχουμε το δικό μας σύνολο ορατών (και αόρατων) αγώνων να αντιμετωπίσουμε — εμπόδια που οι Κόμβοι της Σελήνης μπορούν να μας βοηθήσουν να απομονώσουμε και να επιλύσουμε ενώ ταυτόχρονα μας ελευθερώνουν να προχωρήσουμε στο προορισμένο μονοπάτι μας.

Ολοι το ξέρουμε αυτό η γνώση είναι δύναμη…και γι’ αυτό σου προσφέρω λίγο από αυτό…για να σου το δώσω δύναμη και κουράγιο χρειάζεσαι όχι μόνο για να ζήσεις, αλλά και να ευδοκιμήσεις.

Αυτή την εβδομάδα θα ήθελα να ξεκινήσω με μια σύντομη επισκόπηση της θέσης του Βόρειου Κόμβου του Καρκίνου/ του Νότιου Κόμβου του Αιγόκερου.

Για να ξεκινήσουμε, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές λέξεις-κλειδιά. Αυτές οι λέξεις περιγράφουν την πολικότητα μεταξύ αυτών των δύο αντίθετων ζωδίων και μπορούν να σας προσφέρουν μια γεύση από το ταξίδι ψυχής στο οποίο βρίσκεται το άτομο με αυτήν την κομβική θέση.

Απλώς θυμηθείτε ότι ο νότιος κόμβος αντιπροσωπεύει παλιά πρότυπα ύπαρξης – μοτίβα που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια των ζωών που τώρα πρέπει να αναγνωριστούν και να απελευθερωθούν. Ο βόρειος κόμβος, από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες της ψυχής – την κατεύθυνση του μέλλοντος…τις συμπεριφορικές συνήθειες που θα οδηγήσουν το άτομο σε μεγαλύτερη ευτυχία και το είδος της ζωής που θα το εκπληρώσει.

Εδω είναι μερικά Πρότυπα συμπεριφοράς Αιγόκερως Νότιου Κόμβου — μοτίβα που πρέπει να αποχωριστεί το άτομο εάν θέλει να ζήσει μια συναισθηματικά πλούσια ζωή:

Υπερβολικά φιλόδοξος … απαισιόδοξος … αναίσθητος … υπερβολικά επιφυλακτικός … αλαζονικός … εμμονικός με το παρελθόν … πειθαρχικός … πάντα χρειάζεται κανόνες … υλιστικός … δεν ανταποκρίνεται … αυστηρός.. .πεισματάρης.

Εδω είναι μερικά Πρότυπα συμπεριφοράς του Βόρειου Καρκίνου ότι το άτομο μπορεί να βρει ξένο στην αρχή, αλλά αυτό που πρέπει να φιλοδοξεί αν θέλει να συνδεθεί με το δικό του αληθής δυνατότητες και την ύπαρξη που χρειάζεται και επιθυμεί η ψυχή του:

Ανατροφή…ευαίσθητη…διαισθητική…μητρική…υποστηρικτική…πιστή… επίμονη…προστατευτική…ρομαντική…αξίες οικογένεια… αφοσιωμένη… επικεντρώνεται στο σπίτι.. .συμπαθητικός…συναισθηματικός.

Το ταξίδι από έναν νότιο κόμβο του Αιγόκερω σε έναν βόρειο κόμβο Καρκίνου θα χρειαστεί λίγη δουλειά. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και με οτιδήποτε άλλο έχει τόσες πολλές δυνατότητες. Το κλειδί είναι να μην χάνετε ποτέ από τα μάτια σας τον τελικό στόχο και να κινηθείτε προς αυτόν μέχρι να βρίσκεται σταθερά στα χέρια σας.

Ο βόρειος κόμβος του Καρκίνου αποκαλύπτει μια ψυχή που έχει περάσει πολλές ενσαρκώσεις ως μέλος της κοινότητας με γνώμη, σεβαστό και ολοκληρωμένο. Δούλεψε σκληρά για να επιτύχει το άλλοτε εξέχον επίπεδο αναγνώρισής του και μπαίνει σε αυτή τη ζωή θέλοντας, χρειαζόμενος και επιδιώκοντας το ίδιο το κύρος είχε κάποτε.

Το άτομο του βόρειου κόμβου του Καρκίνου έρχεται επίσης με πολύ εσωτερική υπερηφάνεια. Έχει έντονες αναμνήσεις από την αξιοπρεπή κοινωνική παρουσία που είχε κάποτε και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τώρα, στην παρούσα ζωή του, δεν έχει τον σεβασμό που ξέρει ότι του αξίζει. Ως αποτέλεσμα, ξοδεύει μεγάλο μέρος της ζωής του προσπαθώντας να ανακτήσει αυτό που νιώθει ότι έχει χάσει.

Εκτός από υπερηφάνεια, Το άτομο του βόρειου κόμβου του Καρκίνου φέρνει επίσης μαζί του αναμνήσεις από περασμένες δυσκολίες καθώς και την επιθυμία να αποφύγει κάθε ατέλεια. ειδικά μέσα του. Δουλεύει πιο σκληρά από τους περισσότερους, αλλά δεν καταφέρνει όλα όσα θέλει να κάνει. Και αν αισθάνεται ότι μια κατάσταση μπορεί να τον κάνει να φαίνεται ανεπαρκής, θα ξεφύγει πολύ από το δρόμο του για να ξεφύγει από την αμηχανία. ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αρρωστήσει συναισθηματικά ή/και σωματικά.

Τα καρμικά υπολείμματα υλισμού και αυτοδικαίωσης δεν του είναι επίσης ξένα. Σπάνια θα δεχτεί τις συμβουλές των άλλων. κρυφά νομίζοντας ότι αυτός ξέρει καλύτερα. Σπάνια θα μοιραστεί τα ειλικρινή του συναισθήματα γιατί πιστεύει στην προσωπική του ιδιωτικότητα και δεν μπορεί να δεχτεί οποιαδήποτε μορφή κριτικής. Και όντας ο οπορτουνιστής που είναι, θα τοποθετηθεί στρατηγικά σε καταστάσεις όπου υπάρχει κάτι να κερδίσει. δεν διστάζει ούτε μια στιγμή αν του προσφερθεί η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την αδυναμία του άλλου για δικό του όφελος. Όλα αυτά γίνονται κρυφά Φυσικά, για να μην βλάψει τη σεβαστή εικόνα που έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να δημιουργήσει για τον εαυτό του.

Δυστυχώς, ή ευτυχώς, ανάλογα με το πώς θέλετε να το δείτε, ο βόρειος κόμβος Καρκίνος θα του ζητήσει να αφήσει πίσω του τις άκαμπτες μεθόδους του και να μαλακώσει τα τείχη του όταν έχει να κάνει με άλλους. Θα του ζητηθεί να ανταλλάξει την αλαζονεία του με συναισθηματική ειλικρίνεια και θα του δείξουν τα οφέλη της φροντίδας και της γαλουχίας. Και το πιο σημαντικό, θα ζητήσει να ανοιχτεί σταδιακά στην καρκινική του ευαισθησία.

Μερικές φορές μπορεί να νιώθει την παρόρμηση να αντισταθεί σε αυτή τη μεταμόρφωση. νιώθει άνετα με τις συνήθειες που έχει γνωρίσει τόσο καλά. Ωστόσο, η ζωή, όντας ο σοφός δάσκαλος που είναι, σίγουρα θα φροντίσει να παραμείνει στο μονοπάτι που προορίζεται για την ψυχή του.

Καθώς περνά ο καιρός, θα αρχίσει να εκτιμά τη ζωή και την οικογένεια περισσότερο από τα χρήματα, τη συναισθηματική σύνδεση περισσότερο από τον υπολογισμένο έλεγχο και τη νέα δημιουργία περισσότερο από τις παλιές αποσκευές. Η ψυχή του θα του διδάξει ότι το βράχος που ήταν κάποτε αυτός, τώρα είναι έτοιμος να υποχωρήσει και να αφήσει λίγο νερό να εισχωρήσει. Η ψυχή του θα τον βοηθήσει να δει ότι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις και επιτεύγματά του σε αυτή τη ζωή θα είναι να τρέφει άλλους. τόσο με σωματικό όσο και πνευματικό τρόπο. Ο νότιος κόμβος του Αιγόκερω έχει υπεργεμίσει το σκάφος του…και έτσι τώρα είναι η σειρά του να μοιραστεί την αφθονία του με όσους το χρειάζονται.

Έχοντας πει όλα αυτά, ίσως είναι καλή ιδέα να γεμίσετε το περιβάλλον σας με όσο το δυνατόν περισσότερες συμβολικές αναπαραστάσεις του ζωδίου του Καρκίνου. Περιτριγυρίζοντας τον εαυτό σας με χρώματα του ζωδίου του Καρκίνου, αρώματα ζωδίου Καρκίνου και στολίδια ζωδίου Καρκίνου θα σας υπενθυμίσουν την αποστολή ψυχής στην οποία βρίσκεστε και θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη μοναδική σας πορεία προς την εκπλήρωση.

Τώρα, αν είναι ο σύντροφός σας που έχει τον βόρειο κόμβο του ζωδίου του Καρκίνου, και το κάνετε αυτό για τον σύντροφό σας, λοιπόν…αυτό είναι περίπου το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να του/ή της κάνετε ποτέ. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα σαν το συναίσθημα που νιώθει κανείς όταν συνειδητοποιεί ότι έχει βρει κάποιον που τον αποκτά πραγματικά — έναν αληθινό φίλο…εραστή…και τον αναντικατάστατο σύντροφο ψυχής που έψαχνε για όλη του τη ζωή.

…αυτή η ψυχή σύντροφος που είσαι εσύ!

Να έχεις ένα περιπετειώδες ταξίδι φίλε μου!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα αυτό το άρθρο στο ιστολόγιό σας, τον ιστότοπο ή το ενημερωτικό δελτίο σας, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρούνται η παραπάνω πίστωση και ο ενεργός σύνδεσμος.

Copyright 2006 Romantic-ideas-for-life.com και Julia Simkin

About admin

Check Also

Πώς να βρείτε τη σωστή θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Δεν θα μπορείτε να βρείτε τη σωστή πορεία θεραπείας για τον καρκίνο του πνεύμονα έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *