Η γυναίκα Παρθένος ως εραστής – Ανακαλύψτε τρόπους για να την κάνετε να σας ερωτευτεί

Η γυναίκα Παρθένος αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια, την αγνότητα, την αφοσίωση και την εξυπνάδα – κάνουν εξαιρετικούς εραστές και αισθησιακούς συνεργάτες επίσης. Γι’ αυτό δεν θα εκπλαγώ αν πιστεύετε ότι έχετε ερωτευτεί ένα. Οι γυναίκες Παρθένοι έχουν αυτή τη συγκεκριμένη αύρα που προσελκύει αυτόματα μέλη από το αντίθετο φύλο – και λατρεύουν την προσοχή. Αν και ποτέ δεν μπορείς να πεις, οι Παρθένοι λαχταρούν για εκτίμηση και αγάπη, γι’ αυτό δυσκολεύονται λίγο να εμπιστευτούν κάποιον εύκολα. Μην ανησυχείτε – υπάρχουν τρόποι να σπάσετε τις άμυνές της. Ανακάλυψε τρόπους να την κάνεις να σε ερωτευτεί σύντομα!

  • Γίνε έξυπνος. Για να το θέσω απλά, οι γυναίκες Παρθένοι είναι πολύ έξυπνες. Είναι τόσο πρόθυμοι για λεπτομέρειες που μπορεί να μην μπορείτε να ξεφύγετε από ένα ψέμα. Αλλά μόλις το κάνετε, μπορεί απλώς να την προσελκύσετε αμέσως. Μια γυναίκα Παρθένος εντυπωσιάζεται πολύ με τους έξυπνους άντρες – γι ‘αυτούς η εξυπνάδα συνεπάγεται ισχυρή προσωπικότητα.
  • Τηρείτε την υγιεινή. Ως οξυδερκείς παρατηρητές και πολύ σχολαστικές με τις λεπτομέρειες, δεν είναι περίεργο γιατί οι γυναίκες Παρθένοι είναι πολύ ιδιαίτερες με την υγιεινή. Δεν χρειάζεται να είσαι πανέμορφος ή προφανώς υπερβολικός – το να της δείξεις ότι μπορείς να φροντίζεις τον εαυτό σου και να είσαι ευπαρουσίαστος μπορεί απλώς να κάνει μαγικά σε μια γυναίκα Παρθένο.
  • Να είσαι επίμονος. Όταν στην αρχή λέει όχι, μην τα παρατάς ακόμα. Οι περισσότερες γυναίκες Παρθένοι θέλουν να παίζουν σκληρά για να τα καταφέρουν, γι’ αυτό είναι δύσκολο να συνδεθούν μαζί τους. Αλλά μόλις το κάνετε, οι ανταμοιβές αξίζουν σίγουρα όλα. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι λίγο επίμονη – θα έβλεπε τις προσπάθειές σου και μπορεί να έρθει νωρίτερα από ό,τι περίμενες.
  • Συνεχίστε τη συζήτηση. Οι περισσότεροι Παρθένοι είναι πολύ παραγωγικοί, γι’ αυτό θα περίμεναν το ίδιο από εσάς. Τίποτα δεν τους τρομάζει περισσότερο από το να είναι με κάποιον με τον οποίο είναι πολύ πιο έξυπνοι. Δεν χρειάζεται να είσαι μια τρελή ιδιοφυΐα, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να μπορείς να ανταλλάξεις χιούμορ. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για έναν τυπικό Παρθένο.
  • Εντυπωσιάστε την. Η αλήθεια είναι ότι ο Παρθένος μπορεί να θέσει μερικά πολύ υψηλά και δύσκολα πρότυπα – ακόμα και στον εαυτό του. Γι’ αυτό γίνεται πιο δύσκολο να τους ευχαριστήσεις με αυτόν τον τρόπο. Να είστε διαφορετικοί και να στοχεύετε περισσότερο από τους μέτριους – εντυπωσιάζονται αν φτάσατε περισσότερο από αυτό που περίμεναν. Βρείτε χρόνο για να την εκπλήξετε – αυτό σίγουρα θα λιώσει τις άμυνές της.

Εάν θέλετε περισσότερες τεχνικές και για να αποκαλύψετε τα μυστικά για το πώς να είστε ελκυστικός και απολύτως επιθυμητός στο αντίθετο φύλο, πάρτε μια δωρεάν δόση από τις καθημερινές σας τεχνικές αποπλάνησης επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο τώρα! Γνωρίστε το ζώδιό της και αποκτήστε το πλήρες προφίλ της και άλλες κινεζικές αστρολογίες ρομαντική συμβατότητα προβλέψεις σήμερα! Ο ιστότοπός μου περιέχει όλες τις εκπληκτικές μεθόδους για το πώς να τα κάνετε όλα! Είστε ένα κλικ μακριά από όλο τον ενθουσιασμό.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *