Ζώδια – Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί ως οι ερευνητές του Ζωδιακού. Περίεργοι, διαισθητικοί και συχνά απλά αδιάφοροι, οι Σκορπιοί θέλουν να μάθουν τα πάντα για τα πάντα. Εάν χρειάζεστε μια απάντηση, ένας Σκορπιός θα ήταν το ιδανικό άτομο για να σας βοηθήσει να την βρείτε. Με όλη αυτή τη γνώση και τη σοφία έρχεται ένα μειονέκτημα. Οι Σκορπιοί τείνουν να βλέπουν μόνο ασπρόμαυρο, δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Είναι αφοσιωμένοι στη δική τους ατζέντα. είναι παθιασμένοι με τις πεποιθήσεις τους και πάντα θα έχουν ως προτεραιότητά τους να παρακινούν τους ανθρώπους να δουν τα πράγματα με τον τρόπο τους.

Όντας γνωστοί ως κύριοι της μοίρας τους, ο Σκορπιός γνωρίζει μόνο έναν τρόπο για να περάσει τη ζωή: με τους δικούς του όρους. Με άλλα λόγια, ένα καλό μότο για έναν Σκορπιό είναι “My way or the highway”. Αντί να περιμένουν τη ζωή να τους έρθει, αναζητούν και συχνά πιστεύεται ότι δεν ζουν τη ζωή, αλλά της επιτίθενται. Όταν ένας Σκορπιός βιώνει μια απώλεια, δεν βουρκώνει ούτε μουρμουρίζει γι’ αυτό, απλώς αλλάζει ταλέντο και προχωράει, σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Το έντονο πάθος και η επιθυμία που είναι κοινά σε αυτό το ζώδιο του Ζωδίου οδηγεί τον Σκορπιό να πετυχαίνει πάντα, να επιμένει και να πυροβολεί για την κορυφή. Πολλές φορές οι Σκορπιοί εκλαμβάνονται ως αυτοκρατορικοί, με σχεδόν βασιλική συμπεριφορά.

Δεν είναι μόνο παθιασμένοι αλλά και αρκετά μυστικοπαθείς. Ένας Σκορπιός δεν φοράει την καρδιά του στο μανίκι του. Πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε στενούς κύκλους με έναν Σκορπιό δεν θα μάθουν ποτέ το βάθος των συναισθημάτων ή των παθών τους. Προσπαθώντας να αναλύσετε ή να διερευνήσετε την ψυχή ενός Σκορπιού θα τον βάλει αμέσως σε επιφυλακή και συχνά θα τον κάνει να φύγει πίσω από έναν τοίχο σαρκασμού ή αμυντικών απαντήσεων. Οι Σκορπιοί είναι ανταγωνιστικοί και συχνά αναπτύσσουν έντονους ανταγωνισμούς είτε στη δουλειά είτε στο παιχνίδι. Οι Σκορπιοί είναι εκδικητικοί και δεν δέχονται να τους κακομεταχειρίζονται ή να τους περιφρονούν πολύ καλά. Στην πραγματικότητα, αν καταλήξετε στη λάθος πλευρά ενός Σκορπιού, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντίποινα έρχονται και έρχονται δύσκολα. Ένας Σκορπιός δεν γνωρίζει την έννοια της παραίτησης ή της παράδοσης, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι το έργο που θα το κάνει ένας Σκορπιός.

Αγαπώντας έναν Σκορπιό

Οι Σκορπιοί είναι συναρπαστικοί για τα μέλη του αντίθετου φύλου λόγω του σκοτεινού και μυστηριώδους στυλ, του έμφυτου αισθησιασμού και του ζωικού μαγνητισμού τους. Οι Σκορπιοί πιστεύεται ότι είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια του Ζωδιακού και αναζητούν συντρόφους που να μπορούν να συμβαδίζουν στην κρεβατοκάμαρα καθώς πιέζουν τα πάντα στα άκρα και πέρα ​​από την αναζήτησή τους για δύναμη και ικανοποίηση. Συναισθηματικός και διαισθητικός ο Σκορπιός μπορεί εύκολα να διαλέξει έναν υποψήφιο σύντροφο με μια ματιά. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο βαθιά εμπλέκεται ένας Σκορπιός, κρατούν πάντα ένα μέρος του εαυτού τους συγκρατημένο. Εάν ένας εραστής προσπαθήσει να εισέλθει στο εσωτερικό άδυτο των συναισθημάτων ενός Σκορπιού, μπορεί να νιώσει το τσίμπημα για το οποίο είναι γνωστός ο Σκορπιός.

Πάντα αρπακτικό, ο Σκορπιός μπορεί συχνά να γίνει κυρίαρχος και απαιτητικός σε μια σχέση, ειδικά αν το επιτρέπει ο σύντροφός του. Οι Σκορπιοί χρειάζονται δύναμη και ένας πιο αδύναμος σύντροφος τους επιτρέπει να την έχουν. Είναι δύσκολο για έναν Σκορπιό να βρει έναν σύντροφο που είναι αρκετά δυνατός για να τον αντιμετωπίσει και που είναι αρκετά ενδιαφέρον για να προσφέρει μια συνεχή πρόκληση. Όταν έρθει το κατάλληλο άτομο, ο Σκορπιός θα ζευγαρώσει για μια ζωή. Δεν υπάρχει ανησυχία για απιστία ή παραπλάνηση από τη στιγμή που ένας Σκορπιός ερωτεύεται.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *