Ζώδια σεξουαλικής συμβατότητας – Μια σύντομη ματιά στα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής προσωπικότητας κάθε ζωδίου

Θα ρίξουμε μια πολύ σύντομη ματιά σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου καθώς και στα γενικά σεξουαλικά χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτό δεν είναι συγκεκριμένο για το φύλο. Τα χαρακτηριστικά για τα οποία θα διαβάσετε ισχύουν τόσο για το αρσενικό όσο και για το γυναικείο φύλο. Ας ξεκινήσουμε!

Το σεξ με έναν Υδροχόο είναι άγριο, συναρπαστικό και απρόβλεπτο. Αυτό το ζώδιο λατρεύει να πειραματίζεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό διατηρεί τα πράγματα συναρπαστικά. Αυτό το ζώδιο του αέρα λατρεύει να ξέρει τι είναι στο μυαλό σας ανά πάσα στιγμή. Οι Υδροχόοι είναι πολύ λάγνα πλάσματα. Αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι παθιασμένο όταν έχει δημιουργηθεί μια αληθινή σχέση, ωστόσο, οι Υδροχόοι αγαπούν το σεξ χωρίς δεσμούς. Ο Υδροχόος τείνει να προτιμά το σεξ χωρίς συναισθηματική σύνδεση.

Ο Ιχθύς είναι ένας πολύ ερωτικός και αισθησιακός εραστής. Οι Ιχθύες λατρεύουν το σεξ και λατρεύουν να δένονται με τους εραστές τους. Οι Ιχθύες είναι επίσης συναισθηματικοί εραστές. Οι Ιχθύες θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους μέσω του σεξ και είναι πολύ ευαίσθητοι στις σεξουαλικές επιθυμίες και τις σεξουαλικές ανάγκες των εραστών τους. Οι Ιχθύες σκέφτονται συχνά το σεξ και τείνουν να φαντασιώνονται συχνά το σεξ.

Οι Κριοί είναι εραστές που πρέπει να είναι υπεύθυνοι. Αυτό το ζώδιο είναι πολύ παθιασμένο, οικείο και σεξουαλικό, αλλά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Οι Κριοί είναι πολύ κυκλοθυμικοί εραστές και όχι πολύ υπομονετικοί και όχι πάντα ευαίσθητοι στους εραστές τους. Τα περισσότερα ζώδια βρίσκουν τον Κριό πολύ ελκυστικό σεξουαλικά. Δεν αργεί όμως να σβήσει και άλλα ζώδια ο Κριός.

Οι Ταύροι είναι πολύ αισθησιακοί, πολύ λάγνοι και αγαπούν το σεξ με πάθος. Ωστόσο, δεν θέλετε να βιαστείτε να κάνετε σεξ έναν Ταύρο. Σε αυτό το ζώδιο αρέσει να παίρνει το χρόνο του. Χρειάζονται πολλά προκαταρκτικά παιχνίδια με τον Ταύρο. Οι Ταύροι αγαπούν το φαγητό όσο το σεξ, οπότε αν μπορείτε να τα αναμίξετε, θα έχετε μια καλή σεξουαλική επαφή.

Οι Δίδυμοι ενεργοποιούνται από το πνευματικό τους ταίρι. Οι Δίδυμοι αγαπούν τον αστείο, έξυπνο, πνευματώδη και διασκεδαστικό σύντροφο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Δίδυμοι τείνουν να έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά επίσης. Ο Δίδυμος διεγείρεται πρώτα νοητικά. Το να μοιράζεστε αισθησιακές ερωτικές φαντασιώσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διεγείρετε έναν Δίδυμο. Στους Διδύμους αρέσει επίσης να πειραματίζονται κατά τη διάρκεια του σεξ. Στους Διδύμους αρέσει να αναλύουν και τις ερωτικές τους ζωές. Ο Δίδυμος είναι συχνά βαθιά στη σκέψη και λατρεύει να προσπαθεί να καταλάβει τα πάντα.

Οι Καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί και απαιτούν επίσης πολλά προκαταρκτικά παιχνίδια. Ανταποκρίνονται έντονα στην αίσθηση της αφής. Αυτό είναι ένα πολύ αισθησιακό ζώδιο και οι Καρκίνοι είναι συνήθως υπέροχοι στο κρεβάτι. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι σεξουαλικά, αισθησιακά και συναισθηματικά και πειραματικά. Τείνουν να καλύπτουν όλες τις ανάγκες του συντρόφου τους. Όταν ένας Καρκίνος κάνει έρωτα με έναν σύντροφο που είναι ερωτευμένος, το συναίσθημα είναι πολύ έντονο για αυτόν. Δεν είναι απλώς ένα σωματικό πράγμα. Είναι πολύ παθιασμένο και πολύ αληθινό. Η καρδιά του Καρκίνου είναι βαθιά μέσα της. Ένας Καρκίνος σπάνια συγχωρεί περιπτώσεις απιστίας ή απιστίας σε μια σχέση. Είναι δύσκολο για έναν Καρκίνο να θεραπευτεί από αυτό. Αν ο Καρκίνος αποφασίσει να συγχωρήσει, το άλλο μέρος πρέπει να προσέχει! Η εκδίκηση είναι πιθανό να έρθει.

Ο Λέων πρέπει επίσης να είναι υπεύθυνος. Αυτό το ζώδιο κουβαλά μια σεξουαλική αυτοπεποίθηση και έχει μεγάλο εγωισμό. Ο Λέων αγαπά και πρέπει να του δίνουν κομπλιμέντα και επαίνους για την ανάληψη ευθύνης σεξουαλικά και για το ότι κάνει τα πράγματα καλά. Ο έπαινος πρέπει να είναι συνεχής για να ικανοποιήσει το εγώ του Λέοντα. Ο Λέων απολαμβάνει περισσότερο το σεξ με εκείνους με τους οποίους έχουν δημιουργήσει συναισθηματικό δέσιμο ή είναι ερωτευμένοι μαζί τους. Είναι πολύ εύκολο για έναν Λέοντα να απομακρυνθεί από ένα άτομο μετά από μια σεξουαλική επαφή, αν δεν υπάρχει συναισθηματική προσκόλληση. Ωστόσο, εάν υπάρχει προσκόλληση, ο Λέων είναι πιθανό να είναι κοντά για πολύ καιρό.

Η Παρθένος είναι πολύ αισθησιακή και παθιασμένη, αλλά τους αρέσει να κρατούν αυτά τα συναισθήματα κρυφά. Οι Παρθένοι είναι επίσης πολύ επιλεκτικοί. Επομένως, αυτό το ζώδιο συνήθως δεν θα πάει στο κρεβάτι με κανέναν. Ο Παρθένος είναι επίσης πολύ ελεγκτικός και πρέπει να είναι υπεύθυνος. Ωστόσο, η Παρθένος είναι επίσης πολύ περιποιητική. Ο Παρθένος έχει την ικανότητα να κάνει τον σύντροφό του να νιώθει πολύ ιδιαίτερος και επιθυμητός. Εάν μπορείτε να σκάψετε βαθιά και να αγγίξετε την κρυμμένη αισθησιακή πλευρά του Παρθένου, είναι πιθανό να ερωτευτεί.

Οι Ζυγοί είναι αισθησιακοί, γενναιόδωροι και αγαπούν να ευχαριστούν. Οι Ζυγοί είναι συνήθως μεγάλοι εραστές. Δεν τους αρέσει να κάνουν σεξ με κανέναν, αλλά ο Ζυγός θα κάνει σεξ με κάποιον αν παρουσιαστεί η ευκαιρία, ακόμα κι αν δεν τον ελκύει πλήρως. Μάλλον θα κρατήσουν μυστική αυτή τη συνάντηση. Οι Ζυγοί προτιμούν έναν σεξουαλικό σύντροφο που τους είναι ελκυστικός και ελκυστικός. Ο Ζυγός θέλει να τον αγαπά και να τον επιθυμεί κάποιος που με τη σειρά του βρίσκει ελκυστικό και επιθυμητό. Εάν υπάρχει η αμοιβαία έλξη, ο Ζυγός θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να ευχαριστήσει τον σύντροφό του.

Από όλα τα ζώδια, ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό. Ο Σκορπιός έχει έντονη σεξουαλική όρεξη και συνήθως επιθυμεί συντρόφους που μπορούν να ταιριάξουν με την πείνα και την επιθυμία τους για σεξ. Αυτή η ένταση των ζωδίων κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πολύ ισχυρή. Είναι τόσο δυνατό που ο Σκορπιός έχει την ικανότητα να χειραγωγεί και να ξεπερνά τους συντρόφους του με τη σεξουαλικότητά του, είναι ακριβώς τόσο δυνατός. Έχουν επίσης την ικανότητα να είναι πραγματικά συντονισμένοι με τους συντρόφους τους σεξουαλικά. Οι Σκορπιοί έχουν έντονη αίσθηση του τι θέλουν και τι χρειάζονται οι σύντροφοί τους. Ο Σκορπιός είναι πολύ κτητικός και στο σεξ. Λόγω της έντονης φύσης της σεξουαλικής έκφρασης του Σκορπιού, οι περισσότεροι σεξουαλικοί σύντροφοι δεν τους πειράζει να κυριεύονται από τον Σκορπιό. Ο Σκορπιός, ωστόσο, δεν χαρίζει εύκολα την καρδιά του. Ο Σκορπιός δεν δέχεται να είναι ερωτευμένος ή να σπάει την καρδιά του/της ελαφρά, γι’ αυτό προσέξτε.

Ο εραστής του Τοξότη είναι γεμάτος πάθος και λατρεύει να εξερευνά, ωστόσο ο Τοξότης βαριέται πολύ εύκολα και αυτό το ζώδιο δεν του αρέσει να βαριέται. Πρέπει να διατηρήσετε τα πράγματα συναρπαστικά με έναν σύντροφο Τοξότη στην κρεβατοκάμαρα, γιατί αν σας βαρεθεί, δεν θα αργήσει καθόλου να προχωρήσει. Οι Τοξότες δυσκολεύονται σε μακροχρόνιες σχέσεις εξαιτίας αυτού. Τους αρέσει να είναι ελεύθεροι και δεν τους αρέσει να αισθάνονται σαν να είναι προστατευμένοι ή υπό έλεγχο. Οι Τοξότες χρειάζονται οι σύντροφοί τους να είναι συναρπαστικοί και διασκεδαστικοί. Μια εξωστρεφής προσωπικότητα τα πάει καλά με έναν Τοξότη. Έτσι, εάν ο σύντροφός σας είναι Τοξότης, πρέπει να βρίσκετε συνεχώς τρόπους για να διατηρήσετε την ερωτική σας ζωή συναρπαστική και πικάντικη, αν θέλετε να μείνει μακροπρόθεσμα.

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ σεξουαλικά πλάσματα. Σε αυτό το ζώδιο της γης συνήθως δεν αρέσει να κάνει την πρώτη κίνηση μέχρι να τους αρέσει πολύ ή να είναι ερωτευμένοι με τους συντρόφους τους. Η οικειότητα σε αυτή τη σχέση δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Θα πάρει χρόνο. Ο Αιγόκερως μπορεί εύκολα να έχει σεξουαλικές επαφές χωρίς συναισθηματική σχέση. Ωστόσο, όταν ένας Αιγόκερως είναι αληθινά ερωτευμένος, συνδέεται έντονα με τον σύντροφό του. Οι Αιγόκεροι είναι επίσης πολύ συναισθηματικοί και είναι συνήθως εξαιρετικοί εραστές.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *