Ζώδια και η σχέση τους με τη διεύρυνση του πέους

Η αστρολογία είναι μια ενδιαφέρουσα «σκληρή» και «μαλακή» επιστήμη. Ας δούμε αν το ζώδιο του Ήλιου σας έχει κάποια υποκείμενη σχέση με τη μεγέθυνση του πέους.

Κριός: Φλογερός και δυναμικός, ο Κριός είναι το τελευταίο ζώδιο στο ζωδιακό σκάφος που δεν θα ήθελε να είναι το καλύτερο που μπορεί. Θα αναλάβει το πρόγραμμα μεγέθυνσης πέους με μανία.

Ταύρος: Δεμένο στη γη και λεπτό από κάθε άποψη. αλλά σιωπηλά επιθυμεί να γίνει ο μεγαλύτερος ταύρος στον αγωνιστικό χώρο. Θα μεγεθύνει διακριτικά στον ιδιωτικό του χώρο και θα δημιουργήσει τεράστια αποτελέσματα.

Δίδυμοι: Η υδραργυρική πτυχή του The Twins θα εξασφαλίσει ότι θα αναζητήσει όλες τις πιθανές πληροφορίες πριν ξεκινήσει μια διαδικασία μεγέθυνσης. Ωστόσο, ο Δίδυμος δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να προχωρήσει ή όχι στη μεγέθυνση πέους.

Καρκίνος: Ο υπέροχος καρκίνος θέλει απεγνωσμένα να μεγαλώσει τον εαυτό του, όχι προς όφελός του, αλλά προς όφελος του συντρόφου του. Θα κρατήσει μια στάση γκουνγκ-χο όσον αφορά τη διεύρυνση. Στο τέλος θα καταπλήξει τον εαυτό του και, το πιο σημαντικό, θα καταπλήξει τη σύντροφό του.

Λέων: Ο Λέων θέλει μόνο να είναι ο καλύτερος και ο πιο εξαιρετικός. Θα αναλάβει τη διεύρυνση του πέους με εκδίκηση για να αποδείξει στον κόσμο ότι είναι ο μεγαλύτερος.

Παρθένος: Η Παρθένος θα προσεγγίσει τη μεγέθυνση του πέους με έναν πολύ ασυνήθιστο τρόπο. Θα διαβάσει και θα μελετήσει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για το θέμα. Θα μεγαλώσει ποτέ ο ίδιος; Είναι δύσκολο να πω. Εάν αισθάνεται άνετα με τη νοημοσύνη πίσω από τη διεύρυνση, μπορεί απλώς να κάνει το βήμα.

ΖΥΓΟΣ: Ο ισορροπημένος Ζυγός θα μεγεθύνει τον εαυτό του, αλλά μόνο εάν πιστεύει ότι είναι κάτω του μέσου όρου σε μέγεθος. Αν δεν είναι, δεν θα ασχοληθεί με τη διαδικασία.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός ξέρει ότι δεν χρειάζεται να μεγεθύνει το πέος του για να είναι σεξουαλικό ζώο. Ωστόσο, εάν αποφασίσει να ανταποκριθεί στην πρόκληση, καλύτερα να πιστέψετε ότι θα διευρύνει τον εαυτό του σε βαθμούς που κανένας άλλος δεν μπορεί να επιτύχει. Όλα έχουν να κάνουν με το πάθος με τον Σκορπιό.

Τοξότης: Ο Τοξότης δεν ενδιαφέρεται τόσο να μεγεθύνει τον εαυτό του, όσο να απολαύσει τον εαυτό του. Πραγματικά δεν μπορεί να τον ενοχλήσει. Εάν αποφασίσει να διευρυνθεί, είναι πιθανό να μην δει κανένα πρόγραμμα διεύρυνσης να αποδίδει.

Αιγόκερως: Το πιο ύποπτο και επιφυλακτικό από οποιοδήποτε από τα σημάδια. Θα κάνει εκτενή έρευνα, κρυφά, και όταν ικανοποιηθεί με τις πληροφορίες που έλαβε, θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα διεύρυνσης, που ό,τι και να γίνει, θα συνεχίσει μέχρι να φτάσει στο στόχο που είχε καθορίσει προηγουμένως.

Υδροχόος: Δεν θα πάρεις στα σοβαρά την διεύρυνση του πέους στην αρχή. Αλλά εάν είναι απαραίτητο, θα βρει τρόπο να το εφαρμόσει με τρόπους που δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ άλλες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους. Τελικά τα αποτελέσματα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Ιχθύες: Ο Ιχθύς δεν μπορεί να αποφασίσει αν είναι σωστό ή όχι να μεγαλώσει. Θα παίζει με την ιδέα για μήνες, αν όχι χρόνια. Στο τέλος θα εφαρμόσει μια ελαφριά προσέγγιση και θα έχει ελάχιστα έως μέτρια αποτελέσματα. Αλλά ο Ιχθύς συνειδητοποιεί ότι το σεξ έχει περισσότερα από το να έχει μεγάλο πέος.

Τι λέει το ζώδιό σας;

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φυσική μεγέθυνση πέους, διαβάστε το ΠΕΟΣ IRON MAN – ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Με εκτιμιση,

Γκέοργκ φον Νόιμαν

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.