Ζητήματα απογόνων στο ωροσκόπιο του Aishwarya Rai Bachchan – Αστρολογική Ανάλυση

Οι Bachchan ήταν εξαγριωμένοι με μια αναφορά που δημοσιεύτηκε στο “Mumbai Mirror” (δημοσίευση του Times Group) σχετικά με αναφορές σχετικά με ζητήματα απογόνων και ορισμένες ασθένειες του Aishwarya Rai Bachchan. Η οικογένεια ζήτησε άμεση συγγνώμη από τους εκδότες και μάλιστα απείλησε να τους μηνύσει για αποζημίωση. Η οικογένεια μποϊκόταρε επίσης τη λειτουργία “Filmfare Awards” που παρουσιάζεται κάθε χρόνο από την ίδια ομάδα.

Οι Bachchan είναι μια οικογένεια που αποτελείται από πολλές διασημότητες. Έχουμε γράψει για τους Bachchan και έχουμε αναλύσει κατά καιρούς τις αστρολογικές πτυχές που σχετίζονται με αυτούς. Τα άρθρα μας σχετικά με αυτά περιλαμβάνουν “Trying Times for Amitabh Bachchan- Horoscope Analysis”, “Year Ahead for Aishwarya Rai Bachchan- Horoscope Analysis”, “The Mysterious Rahu and Shooting of Ravana” κ.λπ.

Δεδομένου ότι, το τρέχον επεισόδιο σχετίζεται με το θέμα των απογόνων της Aishwarya Rai Bachchan, θα είναι σκόπιμο να αναλύσουμε το ωροσκόπιό της από τη γωνία των απογόνων που βρίσκεται στη ρίζα της τρέχουσας διαμάχης. Ακολουθεί η συζήτηση για τις αστρολογικές προοπτικές.

Ο Aishwarya Rai Bachchan γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1973 όταν η Virgo Lagna (Ωροσκόπος) ανατέλλειε. Το ζώδιο του ήλιου σύμφωνα με το Βεδικό σύστημα είναι ο Ζυγός. Σύμφωνα με το δυτικό σύστημα είναι ο Σκορπιός. Ζώδιο της Σελήνης είναι ο Τοξότης. Η γέννηση “Nakshatra” είναι “Purva Ashadha 2nd pada”.

Οι τοποθετήσεις των πλανητών στο ωροσκόπιο είναι οι εξής:

Ο Ωροσκόπος (Lagna) είναι Παρθένος. Δεν υπάρχει πλανήτης στο lagna.

Το δεύτερο σπίτι έχει εξασθενημένο Ήλιο.

Ο τρίτος οίκος έχει ανάδρομο Ερμή.

Ο τέταρτος οίκος έχει την Αφροδίτη, τη Σελήνη και τον Ραχού.

Ο πέμπτος οίκος έχει εξασθενίσει τον Δία.

Ο όγδοος οίκος έχει ανάδρομο Άρη.

Ο δέκατος οίκος έχει ανάδρομο Κρόνο και Κέτο.

Ο σχετικός οίκος για τους απογόνους είναι ο 5ος οίκος. Οι πλανήτες που τοποθετούνται στον 5ο οίκο και οι πλανήτες που επηρεάζουν τον 5ο οίκο και τον 5ο άρχοντα είναι σημαντικά ζητήματα. Ο 9ος οίκος και ο κύριος του είναι επίσης σημαντικοί για την εξέταση των προοπτικών των απογόνων.

Στο ωροσκόπιο του Aishwarya Rai Bachchan, ο 5ος άρχοντας Κρόνος τυχαίνει να είναι ανάδρομος και ταλαιπωρείται τοποθετώντας τον στον άξονα «Rahu / Ketu». Ο εξασθενημένος Δίας τοποθετείται στον 5ο οίκο. Ο 9ος άρχοντας Αφροδίτη πλήττεται επίσης με την τοποθέτηση στον άξονα “Rahu / Ketu”. Εδώ αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς ότι 3 πλανήτες δηλαδή ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Άρης είναι ανάδρομοι.

Το “Brihat Parashara Hora Shastra” (πραγματεία για τη Βεδική αστρολογία) μιλά για καθυστέρηση στη γέννηση παιδιών λόγω κατάρας πνευματικών προσώπων που προέρχονται από πράξεις προηγούμενων ζωών. Ανατρέξτε στους στίχους 71 έως 78 (Κεφάλαιο 85). Οι στίχοι υποδεικνύουν ότι ο τοκετός μπορεί να καθυστερήσει εάν τέτοιες κατάρες προηγούμενων ζωών συνεχίζονταν χωρίς επίβλεψη. Το σύνολο των συνδυασμών που μιλούν για τέτοια κατάρα στο ωροσκόπιό της είναι ο “Rahu” τοποθετημένος στο ζώδιο του Δία (τοξότης στην περίπτωσή της), η θλίψη του 5ου άρχοντα, η θλίψη του 9ου άρχοντα και ο εξασθενημένος Δίας που τοποθετείται στον 5ο οίκο. Ως εκ τούτου, τα δεινά στο ωροσκόπιο που προκαλούνται από την κατάρα είναι η κύρια αιτία καθυστέρησης στον τοκετό. Το μόνο διαθέσιμο μάθημα γι’ αυτήν είναι να αναζητήσει τη χάρη του Θεού και τον «Σαντγκούρου» (Ωροσκόπος Διδάσκαλοι) για την επίλυση των καρμικών ζητημάτων προηγούμενων ζωών.

Η ασημένια επένδυση στο ωροσκόπιο είναι η τοποθέτηση του ίδιου του ζωδίου του Άρη στον 5ο οίκο από τη Σελήνη. Τυχαίνει όμως και ο Άρης να είναι ανάδρομος και να λαμβάνει την όψη του εξασθενημένου Ήλιου. Πρέπει να ενισχυθεί και ο Άρης. Επί του παρόντος, τρέχει το επιχειρησιακό “dasa” του “Rahu / Jupiter” που ξεκίνησε πάνω της από τον Αύγουστο του 2009 και θα συνεχιστεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Ο Δίας είναι εξασθενημένος στο ωροσκόπιό της αλλά δυναμώνει στο “Navamsha”. Στο “Navamsha” ο Δίας τοποθετείται στο ζώδιο του Κριού. Ο άρχοντας του Κριού είναι ο Άρης. Εάν καταφέρει να λάβει διορθωτικά μέτρα τόσο για τον Άρη όσο και για τον Δία, θα μπορέσει να συλλάβει και θα μπορέσει να αποκτήσει ένα υγιές παιδί. Της συμβουλεύεται να λατρεύει το “Samarth Sadguru Shri Sai Nath of Shirdi” για την ενίσχυση του Δία και τον “Lord Hanuman” για την ενίσχυση του Άρη.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *