Ερωτευμένος Καρκίνος – Κέρδισες την καρδιά του;

Βγαίνετε λίγο καιρό και πιστεύετε ότι ο Καρκίνος σας είναι ερωτευμένος; Δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το ζώδιο και δυσκολεύεστε να το καταλάβετε; Έχει δείξει σημάδια ενδιαφέροντος, αλλά η έλλειψη γνώσης για τους άνδρες Καρκίνους σας αφήνει να αναρωτιέστε τι πραγματικά σημαίνουν αυτά τα σημάδια;

Για τη γυναίκα που πραγματικά αναζητά μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση, η απόκτηση της αγάπης ενός Καρκίνου μπορεί να είναι το μεγαλύτερο πραξικόπημα. Ιδιαίτερα προσηλωμένοι στις ρομαντικές χειρονομίες και με μια πραγματικά μονογαμική φύση, αυτοί οι άνδρες είναι ο σταθερός βράχος στον οποίο μπορεί να προσκολληθεί μια γυναίκα. Είστε όμως η κατάλληλη γυναίκα για να κερδίσετε την καρδιά αυτού του άντρα Καρκίνου; Διαβάστε παρακάτω και μάθετε.

Νιφάδες μακριά

Εάν είστε ο τύπος της γυναίκας που τείνει να είναι με την απολέπιση – αναποφάσιστη, επιθετική, αβέβαιη – μπορεί να δυσκολευτείτε να κάνετε αυτόν τον άντρα να σας κοιτάξει. Αυτός ο τύπος δεν θέλει μια γυναίκα που θα τον αγαπήσει μια μέρα και μετά θα ψάξει αλλού την επόμενη.

Όταν κερδίσεις την αγάπη ενός Καρκίνου, καλύτερα να είσαι έτοιμος να τον αγαπήσεις πίσω.

Ενίσχυση του Εγώ

Αν και περπατά με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση, βαθιά μέσα του, ο άνδρας που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου υποφέρει συχνά από μεγάλη αμφιβολία για τον εαυτό του. Σπάνια θα μιλήσει γι’ αυτό ή θα το παραδεχτεί, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσφέρετε απλώς ειλικρινή και άξιο έπαινο κάθε τόσο.

Ένας απλός έπαινος για μια εργασία που έχει επιτύχει μπορεί να είναι αρκετός για να τον καθησυχάσει. Απλώς θυμηθείτε να διατηρήσετε τον έπαινο γνήσιο.

Καλόκαρδος

Αν σας αρέσει να σας κακομαθαίνουν και να σας φέρονται καλά, αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο άντρας για εσάς. Οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι έχουν μια γενναιόδωρη φύση και τους αρέσει να βλέπουν τους ανθρώπους γύρω τους χαρούμενους. Δεν είναι σπάνιο να δεις έναν ερωτευμένο Καρκίνο να κάνει τα πάντα για να είναι εκεί για τη γυναίκα που νοιάζεται.

Ωστόσο, αν είστε ο τύπος που τείνει να κάνει την υπέρβαση και να ζητήσει πάρα πολλά και σπάνια να δώσει πίσω, αυτός ο άντρας μπορεί να σας στείλει να τρέξετε. Όσο μεγάλη και γενναιόδωρη μπορεί να είναι η καρδιά του, όταν νιώθει ότι τον εκμεταλλεύονται, γρήγορα υποχωρεί.

Μακρά Μνήμη για την Προδοσία

Αν πληγώσεις αυτόν τον τύπο, θα το θυμάται για πολύ καιρό. Προσέξτε πώς του συμπεριφέρεστε και βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι, γι’ αυτό υποστείτε τις συνέπειες εάν βγείτε από τη γραμμή. Αυτός δεν είναι ο τύπος που απλώς θα δεχτεί τη συγγνώμη σας και θα σας καλωσορίσει ξανά στη ζωή του με ανοιχτές αγκάλες.

Θα σας κάνει να γκρινιάζετε και να παρακαλάει να τον φέρετε πίσω, όχι από κακία, αλλά απλώς επειδή δεν μπορεί να αγνοήσει τον πόνο που του προκαλέσατε.

Κάντε τον να γελάσει

Αυτός ο τύπος μπορεί να είναι μουτρωμένος και δυστυχισμένος το ένα λεπτό και να γυρίσει γρήγορα και να γελάσει υστερικά το επόμενο. Αν είσαι γυναίκα αφοσιωμένη σε δραματικές σκηνές, το μόνο που θα κάνεις είναι να τον τραβήξεις κάτω και θα γίνεται όλο και πιο κυκλοθυμικός.

Αυτό που χρειάζεται αυτός ο τύπος είναι μια γυναίκα που μπορεί να ελαφρύνει κάθε κατάσταση με ένα γέλιο, ένα αστείο ή ένα ιδιότροπο σχόλιο. Κάντε τον να γελάσει και είστε στο δρόμο για να κερδίσετε την καρδιά του.

Λοιπόν, έχεις ό,τι χρειάζεται για να κερδίσεις την αγάπη ενός Καρκίνου;

About admin

Check Also

Πώς να βρείτε τη σωστή θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Δεν θα μπορείτε να βρείτε τη σωστή πορεία θεραπείας για τον καρκίνο του πνεύμονα έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *