Ερωτευμένος άντρας Ταύρος

Ένας άντρας Ταύρος είναι πολύ ιδιωτικός και σχεδόν ποτέ δεν εκφράζει τα συναισθήματά του. Η πρώτη τους εντύπωση είναι πάντα αντιρομαντική και ήσυχη, καθώς και χωρίς ενδιαφέρον.

Καθώς η σχέση προχωρά πιο βαθιά, θα βρείτε την άλλη πλευρά αυτού του άντρα. Ο Ταύρος είναι στην πραγματικότητα ένας άντρας που λαχταρά για συνέπεια και ασφάλεια. Σε όλες τις πτυχές της ζωής του θα επιλέξει κάτι σταθερό και θα προσπαθεί πάντα να αποφεύγει τις αλλαγές. Φυσικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ υπομονετικός. Επιπλέον, ο Ταύρος δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Έχει την τάση να εκφράζεται με τις πράξεις του. Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο. Δεδομένου ότι ένας Ταύρος δεν ανοίγεται ποτέ σε άλλους ανθρώπους, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τον καταλάβεις.

Από την άλλη πλευρά, ένας τύπος Ταύρος είναι ένας λογικός και λογικός εραστής. Επειδή είναι τακτοποιημένος, θέλει μια σχέση που μπορεί να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μόλις βρει την τέλεια γυναίκα για τη ζωή του, θα κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει. Θα της δώσει ωραία πράγματα και θα βρει τα καλύτερα προϊόντα για εκείνη καθώς και θα της προσφέρει ρομαντικά δώρα όπως λουλούδια, δείπνα και κοσμήματα. Επιπλέον, ένας άντρας Ταύρος είναι πολύ ειλικρινής. Κάνει πάντα αυτό που λέει.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχει ένας άντρας Ταύρος είναι η κτητικότητα. Αν έχει κάτι, δεν θέλει να το μοιραστεί με κανέναν άλλον. Στη σχέση του αυτή η στάση μεταφράζεται σε κτητικότητα απέναντι στην κοπέλα του. Αν δει την κοπέλα του να την πλησιάζει οποιοσδήποτε άλλος άντρας, θα γίνει έξαλλος και θα ζηλέψει.

Τώρα, το ερώτημα είναι: τι είδους γυναίκα μπορεί να κερδίσει την καρδιά ενός Ταύρου; Ένα ελκυστικό. Σωματικά πολύ ελκυστικό. Ο ίδιος ο Ταύρος είναι πολύ σωματικός, επομένως λαχταρά για σεξουαλική ευχαρίστηση στη σχέση του. Ένας Ταύρος πιστεύει ότι η σεξουαλική του ζωή και ο έρωτάς του πρέπει να συμβαδίζουν. Και χωρίς έναν, η ζωή δεν θα ήταν ενδιαφέρουσα.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *