Ερωτευμένος άντρας Αιγόκερως

Έχετε γνωρίσει τον ιδανικό άντρα και τώρα πρέπει να μάθετε πώς να ερωτευτείτε έναν άντρα Αιγόκερω; Δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το ζώδιο και δεν είστε σίγουροι πώς να το προσεγγίσετε; Αναρωτιέστε αν μπορείτε να είστε συμβατοί μαζί του ή αν οι δυο σας θα τσακώνεστε και θα συγκρούεστε συνέχεια;

Ενώ ο άντρας Αιγόκερως μπορεί να είναι πολύ τρυφερός και τρυφερός, έχει μια σκληρή, καθόλου ανοησία σειρά που μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθεί και να αποδεχτεί. Αλλά μόλις το ξεπεράσετε και καταλάβετε πραγματικά τον εσωτερικό πυρήνα αυτού του άντρα Αιγόκερω, μπορείτε να έχετε έναν υπέροχο άντρα στα χέρια σας. Εδώ είναι περισσότερα από όσα πρέπει να ξέρετε για αυτόν τον ξεροκέφαλο άντρα.

Η Φιλοδοξία του

Ένας άντρας Αιγόκερως μπορεί να είναι υπερβολικά ξεροκέφαλος και συχνά θέλει τα πράγματα να γίνουν όπως πρέπει. Τείνουν να είναι φιλόδοξοι και όταν οι φιλοδοξίες δεν εκπληρώνονται, μπορούν να κρατούν το κεφάλι τους ψηλά ισχυριζόμενοι ότι έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατό για να το επιτύχουν. Αυτοί οι άνδρες έλκονται από γυναίκες που μπορούν να μοιραστούν το αισιόδοξο όραμά τους για το μέλλον. Θέλουν μια γυναίκα που θα είναι εκεί για να τον υποστηρίξει και να τον ενθαρρύνει, να μην τσιμπάει και να βρίσκει συνεχώς ελαττώματα στα σχέδιά του.

Αν τείνετε να είστε απαισιόδοξοι και είστε τύπος γυναίκας «αλίμονο», μπορεί να δυσκολευτείτε να κερδίσετε την αγάπη αυτού του μεγάλου άντρα Αιγόκερω. Αν και μπορεί να ανέχεται την αρνητική σας φύση για λίγο, ειδικά αν σας βρει ότι έχετε πολλές άλλες ιδιότητες, και μπορεί ακόμη και να προσπαθήσει να σας κάνει να δείτε τα πράγματα με τον αισιόδοξο και φωτεινό τρόπο του, τελικά θα κουραστεί να προσπαθεί αν μην επιβιβαστείτε.

Ζηλευτή σερί

Ενώ λίγοι Αιγόκεροι δίνουν αληθινά κρίσεις οργής ζήλιας, τείνουν να έχουν μια ύποπτη φύση. Εάν αισθανθεί ότι κάτι συμβαίνει, θα είναι σε επιφυλακή για τυχόν παραβάσεις ή αδικήματα από μέρους σας. Είτε χαζεύεις με έναν άλλο άντρα είτε απλά το παίζεις για ανόητο, θα είναι στο μυαλό του και θα κοιτάζει έξω.

Αν είστε ο τύπος που του αρέσει να παίζει παιχνίδια καθώς προσπαθείτε να κερδίσετε την αγάπη του, μπορεί να μην έχετε τύχη. Μόλις νιώσει ότι δεν είστε γνήσιοι, θα υποχωρήσει. Να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας και αφήστε τον να δει την πραγματική γυναίκα που είστε. Αποφύγετε τα παιδικά παιχνίδια που έχουν σκοπό να τον κάνουν να ζηλέψει ή να ενδιαφέρεται περισσότερο για εσάς από ό,τι ήδη.

Η ρομαντική πλευρά

Ένας άντρας Αιγόκερως έχει μια αληθινή και άγρια ​​ρομαντική πλευρά. Θα εκπλαγείτε όταν δείτε τα μήκη που θα κάνει για να σας εντυπωσιάσει και αλίμονο. Συχνά έχουν πρωτότυπες ιδέες που ξεχωρίζουν από το πλήθος και στην πραγματικότητα ευδοκιμούν επειδή διαφέρουν από όλους τους άλλους άντρες. Θέλουν να τους θυμάστε.

Μην προσπαθήσετε να πιέσετε για κανένα ειδύλλιο, δεν έχει συμβεί ακόμη. Ένας ερωτευμένος άντρας Αιγόκερως δεν ανταποκρίνεται καλά στην αδικαιολόγητη πίεση. Το να τον πιέζεις να είναι ρομαντικός είναι περισσότερο προσβολή παρά ενθάρρυνση. Μπορεί απλώς να μην είναι έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα ακόμα, αλλά όταν είναι, προσέξτε. Θα σου σκάσει τις κάλτσες.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *