Είναι τα σημεία ηλικίας σημάδια καρκίνου του δέρματος;

Οι κηλίδες ηλικίας εμφανίζονται συνήθως καθώς μεγαλώνουμε. Προκαλεί ανησυχία σε άτομα που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα δέρματος. Μπορεί αυτό να είναι σημάδι καρκίνου του δέρματος;

Η αιτία των κηλίδων ηλικίας τώρα αποκαλύφθηκε

Τα αποχρωματισμένα σημεία που βλέπετε στο δέρμα σας είναι ενδείξεις ότι το χόριο σας προχωρά αργά στο στάδιο της γήρανσης. Οι περισσότεροι άνθρωποι που βιώνουν αυτή την κατάσταση ήταν λάτρεις του ήλιου όταν ήταν νεότεροι.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε μη φυσιολογική παραγωγή μελανίνης στο χόριο. Μπορεί να μην βλέπετε τα πλήρη αποτελέσματα αυτού στο δέρμα σας όταν ήσασταν νεότεροι, επειδή το δέρμα σας μπορεί ακόμα καλύτερα να αμυνθεί από τις επιπτώσεις των ακτίνων UV. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, οι βασικές λειτουργίες του χόριου εξασθενούν σημαντικά και ενδίδει στις επιδράσεις των ακτίνων του ήλιου.

Μπορεί να συσχετιστεί με καρκίνο του δέρματος;

Η κηλίδα ηλικίας μπορεί εύκολα να εκληφθεί ως σύμπτωμα καρκίνου του δέρματος. Θα πρέπει να αναζητήσετε φακίδες ή κηλίδες με ανάμεικτα χρώματα. Συγκριτικά, οι κηλίδες γήρανσης έχουν μόνο καφέ, κόκκινο ή μαύρο χρώμα και συνήθως είναι ομοιόμορφα όταν εμφανίζονται στο δέρμα σας.

Ο καρκίνος του δέρματος πυροδοτεί την εμφάνιση αποχρωματισμένων σπίλων, αιμορραγικών βλαβών, ασυνήθιστων εξογκωμάτων και κηλίδων με ακανόνιστο σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια του γιατρού σας.

Τι μπορεί να απαλλαγεί από αυτές τις καφέ κηλίδες από τον ήλιο;

Αφού βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν είναι σημάδι καρκίνου, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσετε να βελτιώνετε τις λειτουργίες του χορίου σας. Καρκίνος ή καθόλου καρκίνος, εξακολουθεί να είναι επιτακτική η επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος.

Βρείτε μια φυσική ενυδατική κρέμα που μπορείτε εύκολα να εντάξετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Επιλέξτε αυτά τα προϊόντα με πολύ φυσικά συστατικά όπως το Extrapone Nutgrass, το CynergyTK και το Phytessence Wakame.

Το Extrapone Nutgrass βοηθά στη διόρθωση των μη φυσιολογικών χρωματισμών. Στοχεύει στις πιο σκούρες περιοχές του σώματος και εμποδίζει την υπερβολική παραγωγή μελανίνης σε αυτό. Επιπλέον, μπορεί επίσης να συμβάλει σε ένα πιο απαλό και λείο δέρμα. Το CynergyTK είναι ο σύμμαχός σας στην υποστήριξη των νεανικών λειτουργιών του δέρματος. Αυτό οφείλεται στην ικανότητά του να αυξάνει τη λειτουργική κερατίνη στο σώμα. Αυτή είναι η πρωτεΐνη που αναγεννά περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, ώστε το δέρμα σας να μην είναι πολύ ευάλωτο στις προσβολές των ακτίνων UV. Το Phytessence Wakame βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις λειτουργίες του δέρματος προστατεύοντας το υαλουρονικό οξύ. Αυτό είναι το οξύ που τρέφει το κολλαγόνο.

Για να παραμερίσετε όλες τις ανησυχίες, βρείτε μια λύση στα ηλικιακά σας σημεία. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να βρείτε μια ιδανική ενυδατική κρέμα, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να δείτε καλύτερη κατάσταση του δέρματος.

About admin

Check Also

Πώς να βρείτε τη σωστή θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα

Δεν θα μπορείτε να βρείτε τη σωστή πορεία θεραπείας για τον καρκίνο του πνεύμονα έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *