Διαλογισμός σύμφωνα με το ζώδιο σας

Κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει πώς να ξεκινήσω τον διαλογισμό, η πρώτη ερώτηση που του κάνω είναι «Ποιο είναι το ζώδιό σου;» Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια αστεία γραμμή, αλλά, από την εμπειρία μου, έχω διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι έχουν πιο εύκολο χρόνο να ξεκινήσουν μια ρουτίνα διαλογισμού εάν εργάζονται *με** το στοιχείο του ζωδίου τους. Εδώ είναι τα στοιχεία των ζωδίων καθώς και τρόποι που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουν να διαλογιστείτε.

Ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

Πόσοι από εσάς έχετε μαγευτεί βλέποντας τις φλόγες που χορεύουν σε μια φωτιά ή μια φωτιά που καίει στο τζάκι; Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πώς η φωτιά μπορεί να σας βοηθήσει να διαλογιστείτε. Εάν δεν έχετε εύχρηστο τζάκι ή φωτιά, μπορείτε να ακούσετε ένα CD διαλογισμού με ήχους πυρκαγιάς. Μπορείτε επίσης να ανάψετε ένα κερί και να παρακολουθήσετε τη φλόγα καθώς διαλογίζεστε.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Εάν είστε ζώδιο της Γης, το πιθανότερο είναι ότι μπορείτε να νιώσετε σωματικά την ένταση να λιώνει από εσάς όταν βγαίνετε έξω ή κάνετε μια βόλτα στο πάρκο ή στο δάσος. Θα είναι πολύ εύκολο για εσάς να διαλογιστείτε αν καθίσετε κάτω από ένα δέντρο με την πλάτη σας κουμπωμένη. Εάν δεν μπορείτε να βγείτε έξω, ακούστε ένα CD με μουσική ντραμς από ιθαγενείς Αμερικανούς ή Γρηγοριανά τραγούδια πάνω του. Αυτοί οι τόνοι είναι πολύ γήινοι και διαλογιστικοί για ένα ζώδιο της Γης.

Ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

Ο ήχος και το άρωμα είναι οι διαλογιστικοί βοηθοί για τα Ζώδια του Αέρα. Για εσάς, μπορείτε να καθίσετε και να ακούσετε σχεδόν οποιοδήποτε CD διαλογισμού και να το αφήσετε να σας παρασύρει ενώ το αγαπημένο σας θυμίαμα καίει δίπλα σας. Ένα CD με μουσική και κουδουνίσματα ή μπολάκια θα σας έβαζε στον παράδεισο. Εάν είστε σε θέση να είστε έξω στη φύση, εστιάστε σε όλα τα τραγούδια των πουλιών και την αίσθηση του αερίου που βουρτσίζει το δέρμα σας και απομακρύνει όλα σας τα προβλήματα.

Ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

Το νερό είναι το στοιχείο του καθαρισμού και της θεραπείας. Ως ζώδιο του νερού, κάνω πολύ διαλογισμό στο ντους. Όταν βγαίνω έξω, είμαι καθαρός σε κάτι περισσότερο από σωματικό επίπεδο. Μπορείτε επίσης να κάνετε βόλτες στη βροχή ή στην παραλία δίπλα σε λίμνη ή ωκεανό. Υπάρχουν τόνοι CD διαλογισμού με ήχους βροχής ή κολπίσκους που τρέχουν απαλά. Τα επιτραπέζια σιντριβάνια είναι επίσης ένα εξαιρετικό σημείο εστίασης για διαλογισμό.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η αστρολογία είναι κάτι περισσότερο από το ζώδιο της γέννησής σας. Αυτή είναι μια γενίκευση για να βοηθήσει όσους από εσάς μόλις μαθαίνετε να διαλογίζονται. Εάν γνωρίζετε τα ζώδια της Σελήνης και της Ανατολής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία τους μαζί με το Ζώδιο του Ήλιου σας για να σχεδιάσετε μια ρουτίνα διαλογισμού ειδικά για εσάς. Για παράδειγμα, έχω έναν Ήλιο του Νερού (Ιχθύς), μια Σελήνη της Γης (Παρθένος) και μια Φωτιά που Ανατέλλει (Λέοντας). Στην περίπτωσή μου, το να κάθομαι σε μια παραλία δίπλα σε μια λίμνη με φωτιά να καίει θα ήταν η απόλυτη εμπειρία διαλογισμού για μένα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας με το στοιχείο σας για να καταλήξετε σε κάτι που σας ταιριάζει.

About admin

Check Also

Ανάδρομος Ερμής Τι σημαίνει για εσάς;

Μεταξύ 29 Μαΐου 2021 και 22 Ιουνίου 2021, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *