Γυναίκα Σκορπιός – Μαγνητική και Θηλυκή

Ένα πράγμα με το οποίο πρέπει να ξεκινήσω είναι η λέξη «πάθος». Αυτή δεν είναι μόνο μια απροκάλυπτα χρησιμοποιούμενη λέξη στο πλαίσιο του ζωδίου του Σκορπιού, αλλά και παρεξηγημένη και περιορίζεται μόνο στη ρομαντική έννοια τις περισσότερες φορές. Για τη γυναίκα Σκορπιό, το πάθος δεν είναι μόνο σωματικό, είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Έχει οποιαδήποτε από αυτές τις τρεις αντιδράσεις σε οτιδήποτε στη ζωή της – να το αγαπήσει, να το μισήσει ή να το αγνοήσει. Γι’ αυτήν λοιπόν δεν γίνεται να πάρει τίποτα ελαφρά ή χωρίς ειλικρίνεια. Είναι πολύ ειλικρινής για να ασχοληθεί με οτιδήποτε, μπορεί να είναι τα συναισθήματα κάποιου ή ακόμα και το συναίσθημα που συνδέεται με οποιαδήποτε ιδέα ή ιδέα.

Είναι ισχυρή, με την ισχυρή της διαίσθηση και τη χαρισματική της προσωπικότητα. Φυσικά, δεν θα είναι όλες οι γυναίκες Σκορπιοί εκεί έξω τόσο χαρισματικές όσο η Τζούλια Ρόμπερτς ή η Ίντιρα Γκάντι, αλλά οι περισσότερες από αυτές έχουν αρκετή έλξη για να προσελκύουν τουλάχιστον δύο άντρες προς το μέρος τους κάθε χρόνο. Το διαισθητικό μυαλό της λειτουργεί αστραπιαία και είναι συνήθως ανάμεσα σε εκείνους που έχουν μια προαίσθηση του μέλλοντος, έστω και με την πιο αμυδρή έννοια. Δεν είναι κάτι τρομακτικό, απλώς κάτι που υπάρχει μέσα της. Το μυαλό της λειτουργεί περισσότερο σαν ραντάρ που συλλαμβάνει τα απόκρυφα σήματα καλύτερα από τα περισσότερα άλλα ζώδια. Το ζώδιο της αδερφής της, μια γυναίκα Ιχθύς θα έπαιρνε ίσως κάπως ίσα σήματα από τον ουρανό ψηλά με αυτήν.

Έχει αυτό το πρόβλημα με το φύλο της – εύχεται να ήταν άντρας. Χωρίς αμφιβολία είναι μια από τις πιο θηλυκές γυναίκες και από τα δώδεκα ζώδια, αλλά για εκείνη το να είναι άντρας σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες με λιγότερους περιορισμούς. Ξέρει καλά ότι το να είσαι γυναίκα σε αυτή την κοινωνία θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να περιορίσει τη δύναμή της τουλάχιστον εξωτερικά, ώστε ο άντρας της αλλά και οι άντρες που σχετίζονται μαζί της να της δώσουν τα προνόμια που είναι κυρίως στα χέρια του άντρα. . Αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο επιθυμεί κρυφά να είναι στην ισχυρή πλευρά.

Η επιθυμία της να είναι γυναίκα δεν είναι μικρότερη, και αναμφίβολα κάνει μια φανταστική δουλειά για να είναι η τέλεια γυναίκα. Δεν είναι ψυχρή όπως ο Αιγόκερως, ούτε είναι επιθετική σαν Τοξότης. Είναι ήρεμη και συγκροτημένη, με όλη την έλξη στα μάτια και τη φωνή της. Οι γυναίκες Σκορπιοί είναι σπάνια όμορφες με τη συμβατική έννοια του όρου. Σε αντίθεση με τις γυναίκες Ζυγούς ή ακόμα και τις γυναίκες Δίδυμους, έχει πιο δυνατά χαρακτηριστικά που με κάποιο τρόπο σου δίνουν μια αμυδρή ιδέα ότι δεν είναι πραγματικά ο τύπος της κούκλας Barbie.

Αλλά η συμπεριφορά της δεν θα προδώσει κανένα τέτοιο συναίσθημα. Μπορεί να συμπεριφέρεται ως το απόλυτα σεμνό κορίτσι, γιατί της αρέσει να συνεχίζει το σόου. Της αρέσει να παραμένει μη διαθέσιμη ενώ η ζωή και ο εσωτερικός σου χαρακτήρας ξετυλίγονται μπροστά της. Όσο και να προσπαθήσεις, με κάποιο τρόπο θα μάθει πράγματα για σένα που ποτέ δεν ήθελες να πεις σε κανέναν. Δεν είναι μαγεία, είναι απλή και απλή διαίσθηση και μαγνητισμός. Ο μαγνητικός της χαρακτήρας δεν προσελκύει μόνο ανθρώπους, αλλά και μυστικά.

Μια γυναίκα Σκορπιός είναι περήφανη και για τον αυτοσεβασμό και την πίστη της στον εαυτό της. Αν είναι φίλη σου, κράτα την. Αν δεν είναι, προσπαθήστε να μην τα βάζετε πολύ μαζί της. Τις περισσότερες φορές, θα σας αγνοήσει. Αλλά αν κάνεις οτιδήποτε καταφέρει να την πληγώσει, θα ανταποδώσει, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα χρειαστεί.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *