Γυναίκα Σκορπιός – Απάτησες ή Έκανες;

Οι γυναίκες Σκορπιοί απολαμβάνουν τις αμφισβητήσεις, τις συζητήσεις και ακόμη και τις διαφωνίες. Πρέπει όμως να προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε σε αυτή τη σχέση. Αν καταλαβαίνετε το ζώδιο του Σκορπιού και τις τάσεις του, μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε να διαρκέσει. Αν έχει συμφωνήσει να δοκιμάσει άλλη μια σχέση είναι πολύ καλό, γιατί συχνά όταν οι άνθρωποι κάτω από αυτό το ζώδιο τελειώνουν κάτι, συνήθως είναι για καλό. Αλλά ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί στη σχέση είναι για τον Σκορπιό είναι η πλήξη. Για κάποιους είναι συχνά χειρότερο από το να τους απατούν.

Απάτησες ή πιστεύει ότι το έκανες;

Εάν απατήσατε ή νόμιζε ότι απατούσατε, καταλάβετε ότι μπορεί να είναι πολύ ζηλιάρη. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του ήλιου που σημαίνει ότι είναι κτητικός και ζηλιάρης. Κάτι που μπορεί να κάνει τη σχέση πολύ τεταμένη και το ποσοστό εμπιστοσύνης να υποφέρει πραγματικά υπό ορισμένες συνθήκες. Η γυναίκα σας είναι επιρρεπής στην εμμονή από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Μπορεί να γίνει εμμονή με την ιδέα ότι θα απατήσετε ξανά. Πρέπει πραγματικά να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να την πείσεις για το αντίθετο. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να την πάρει πίσω. Είναι σημαντικό να ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε και να πείτε γιατί στις γυναίκες Σκορπιούς δεν αρέσει να κάνουν λάθος στις σχέσεις. Αν πίστευε ότι δεν θα της έκανες ποτέ κάτι τέτοιο, τότε είναι πολύ πιο πέρα ​​από το να πληγωθεί.

Απάτησε;

Εάν μια γυναίκα Σκορπιός σας έχει απατήσει αλλά αναγνωρίζει ότι έκανε λάθος, αυτό πρέπει να κάνετε. Προσπάθησε να μην είσαι ζηλιάρης ή κτητικός τώρα. Αλλά δεν πειράζει να της πεις πόσο σε πλήγωσε. Κάθε φορά που ένας Σκορπιός κάνει λάθος ή κάνει λάθος σε κάτι, θα το παραδεχτεί αν δει ξεκάθαρα στοιχεία. Όταν λοιπόν κάνει ένα λάθος, δώστε της χρόνο να το συνειδητοποιήσει μόνη της. Δεν πρέπει να συνεχίσετε να επισημαίνετε το λάθος της. Θα το εκτιμήσει αυτό περισσότερο από όσο ξέρεις. Αλλά επιλέξτε τα λόγια σας πολύ προσεκτικά γιατί αν δεν εμπιστεύεστε αυτό που κάνει τώρα μπορεί να είναι πολύ επιζήμιο. Μπορεί απλώς να αποφασίσει ότι η σχέση έχει τελειώσει, ακόμα κι αν θέλει να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *