Γνωρίστε τους διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών αστρολογίας

Οι περισσότεροι από εμάς συχνά αισθανόμαστε άσχημα για τα πράγματα που δεν μπαίνουν στη θέση τους και ότι κάτι ή το άλλο συμβαίνει σε εμάς που δεν είναι καλά. Αναρωτιόμαστε γιατί μας συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ξέρω έναν φίλο μου που έπασχε από οξεία ασθένεια. Η οικογένειά της σχεδόν πούλησε ό,τι είχε για να καλύψει τα έξοδα του νοσοκομείου. Σήμερα είναι καλά, αλλά θυμάται συχνά εκείνες τις μέρες του νοσοκομείου και με ρωτάει γιατί ήρθε τέτοια κακή τύχη σε εκείνη και την οικογένειά της.

Ο μπαμπάς της καλύτερής μου φίλης είναι αστρολόγος και λέει κακή τύχη να μας έρθει λόγω σφαλμάτων στο ωροσκόπιό μας. Ωστόσο, ο πατέρας του λέει ότι η αστρολογία μπορεί να λύσει όλα τα είδη προβλημάτων είτε είναι οικονομικά, προσωπικά, θέματα γάμου ή εργασιακά. Η αστρολογία είναι μια επιστήμη που περιλαμβάνει τη μελέτη των θέσεων του ήλιου, της σελήνης και των αστεριών τη στιγμή της γέννησής σας. Ένας αστρολόγος μελετά προσεκτικά τις θέσεις και βάσει αυτών προβλέπει το μέλλον σας.

Διαφορετικοί τύποι αστρολογίας

Ινδική αστρολογία: Είναι επίσης γνωστό ως Jyotishi ή αστρολογία της Σελήνης. Η ινδική αστρολογία ονομάζεται επίσης Βεδική Αστρολογία αφού προέρχεται από τις Βέδες. Η ινδική αστρολογία έχει 12 ζώδια, συμπεριλαμβανομένων των Κριών, Ταύρου, Διδύμων, Καρκίνου, Λέοντα, Παρθένου, Ζυγού, Σκορπιού, Τοξότη, Αιγόκερω, Υδροχόου και Ιχθύων.

Στις Βέδες, αναφέρεται τα 5 στοιχεία που είναι η φωτιά, το νερό, η γη, ο αέρας και ο ουρανός. Ένας Ινδός αστρολόγος λαμβάνει υπόψη όλα αυτά τα 5 στοιχεία όταν μελετά ένα ωροσκόπιο. Ο αστρολόγος σας θα ακολουθήσει ένα ημερολόγιο που βασίζεται στον αστερισμό με τη σελήνη στο κέντρο για να προβλέψει το μέλλον σας. Είναι επειδή, όπως είπαμε, το φεγγάρι κυβερνά το ανθρώπινο μυαλό και τα συναισθήματα.

Δυτική Αστρολογία: Η δυτική αστρολογία σε αντίθεση με την ινδική αντίστοιχή της περιστρέφεται γύρω από την κίνηση του Ήλιου. Η δυτική αστρολογία ακολουθεί την Τετραβίβλο του Πτολεμαίου. Αυτός ο τύπος αστρολογίας αντιπροσωπεύει 13 ζωδιακούς αστερισμούς. Εκτός από τα 12 ζώδια, ο Οφιούχος είναι επίσης ζώδιο στη δυτική αστρολογία.

Τροπική Αστρολογία: Όταν προβλέπεις το μέλλον ενός ατόμου με βάση τη θέση της Γης από τον Ήλιο και άλλους πλανήτες, είναι τροπική αστρολογία.

Αραβική και Περσική Αστρολογία: Αυτός ο τύπος αστρολογίας πρωτοεμφανίστηκε στην αρχαία Μεσοποταμία.

Σύμφωνα με την αραβική αστρολογία, κάθε άνδρας ή γυναίκα γεννιούνται με 12 όπλα τη στιγμή της γέννησής τους. Αυτά τα όπλα διατίθενται σε τρία σετ που το καθένα αποτελείται από τέσσερα όπλα. Βοηθούν ένα άτομο να παλέψει για τα μειονεκτήματα στη ζωή του. Ωστόσο, ένα όπλο δεν μπορεί να αποφασίσει εκ των προτέρων τη μοίρα μας. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε έτσι να αλλάξετε τη μοίρα σας και να αναπτυχθείτε αλλάζοντας όπλα κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

Τα άλλα είδη αστρολογίας είναι η σχέση, η ιατρική αστρολογία, η αστρολογία Nadi και η οικονομική.

Όταν αντιμετωπίζετε κάτι κακό ή πιστεύετε ότι κάποιος σας καταράστηκε, μπορείτε να επισκεφτείτε έναν αστρολόγο. Θα καταλάβει τα προβλήματά σας και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. Πολλοί άνθρωποι έχουν εξελιχθεί στη ζωή τους ξεπερνώντας εύκολα τα οικονομικά, διαπροσωπικά, γαμήλια και άλλα προβλήματα πηγαίνοντας σε έναν καλό αστρολόγο. Θα έχει τον πλήρη έλεγχο πάνω σε εσάς και τον σύντροφό σας και θα θεραπεύσει κάθε κακή τύχη για να φέρει ειρήνη στη ζωή σας.

About admin

Check Also

Michael Hutchence της INXS – Συμβατότητα με την Paula Yates και την Paula με τον Bob Geldof

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της αριθμολογίας/αστρολογίας του: Γενέθλια: 22 Ιανουαρίου 1960 Το να είναι ένας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *