Γνωρίζοντας τη γυναίκα Παρθένο ως εραστή – 5 τεχνικές για να την κάνετε δική σας

Οι γυναίκες Παρθένοι είναι διανοούμενες με ισχυρή ορμή να πετύχουν και να γίνουν γνωστές — το πιο κυρίαρχο θετικό χαρακτηριστικό των Παρθένων είναι ότι είναι πολύ ταπεινές, από όλες τις πλευρές. Όταν εργάζονται, εργάζονται για την επιτυχία της πλειοψηφίας και βρίσκουν την αναγνώριση και την απληστία πολύ δυσάρεστα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ενασχόληση με μια γυναίκα Παρθένο είναι εραστής σίγουρα θα σας ωθήσει πίσω στον σωστό δρόμο — είναι σπουδαία κίνητρα και παράγοντες επικοινωνίας που δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι να δουν απτά αποτελέσματα. Για να τη γνωρίσετε καλύτερα, αρχίστε να γνωρίζετε τη Γυναίκα Παρθένο ως Εραστή τώρα — καθώς και τεχνικές για να την κάνετε δική σας:

  • Εντυπωσιάστε την με ευφυΐα.Δεν χρειάζεται να αρχίσετε να απομνημονεύετε εγκυκλοπαίδειες για να το κάνετε αυτό — μερικές φορές, είναι στο πώς να μιλάτε ή στο πώς τραβάτε την προσοχή της σε κάτι που την ενδιαφέρει επίσης. Ως διανοούμενος, λαχταρά επίσης έναν έξυπνο σύντροφο — και εραστή. Οπότε βάλτε τα εγκεφαλικά κύτταρα σε λειτουργία σύντομα.
  • Αναλαμβάνω.Το να είσαι αυταρχικός μπορεί να είναι λίγο δυσάρεστο σε όλους σχεδόν, αλλά για έναν Παρθένο, είναι κάτι που θα πρέπει να το ονομάσουμε, “ενεργοποίηση”. Οι γυναίκες Παρθένοι αγαπούν τους άντρες που τις κάνουν να νιώθουν κάθε εκατοστό γυναίκα — που σημαίνει ότι πρέπει να ξέρετε πώς να έχετε τον έλεγχο, να αναλαμβάνετε το προβάδισμα και να την εξουσιάζετε (αλλά φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε push-over).
  • Δείξτε αφοσίωση.Οι γυναίκες Παρθένοι είναι εργατικές, οπότε μια μεγάλη ευκαιρία λέει ότι περιμένει το ίδιο από εσάς. Πρακτικά, θα προτιμούσε κάποιον που είναι πολύ πιο επιτυχημένος από αυτήν, κάποιον μεγαλύτερο ή ακόμα και κάποιον που κερδίζει περισσότερα από εκείνη.
  • Περάστε την με κομπλιμέντα.Τα κομπλιμέντα είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας και μια γυναίκα Παρθένος χρειάζεται να κολακεύεται κάθε τόσο. Αν και δεν είναι οι κάποτε που νιώθουν πολύ άνετα με την αναγνώριση, το κάνουν όταν πρόκειται για ρομαντισμό. Πρέπει να ξέρει ότι είναι όμορφη και επιθυμητή — αυξάνει την αυτοπεποίθησή της και ότι είναι πιο όμορφη και καλύτερη για εσάς.
  • Κάντε την να κάνει κάτι νέο.Οι γυναίκες Παρθένοι είναι επίσης πολύ συγκεντρωμένες και αφοσιωμένες στο σημείο να εξαντλούν τον εαυτό τους μερικές φορές — δεν θα σταματήσουν μέχρι να ολοκληρώσουν το ξεκίνημά τους. Γι’ αυτό η μεγαλύτερη αποστολή σου είναι να την κάνεις να χαλαρώνει και να διασκεδάζει μια στο τόσο. Κάντε το και θα είναι ακόμα πιο ρομαντική και καλή μαζί σας ως εραστή.

Αν θέλετε περισσότερες τεχνικές και να αποκαλύψετε τα μυστικά για το πώς να είστε ελκυστικοί και απολύτως επιθυμητοί στο αντίθετο φύλο, πάρτε μια δωρεάν δόση από την καθημερινή σαςτεχνικές αποπλάνησηςκαι άλλες συμβουλές για να γνωρίσετε τη γυναίκα Παρθένο ως εραστή επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο τώρα! Γνωρίστε το ζώδιό της και λάβετε το πλήρες προφίλ της και άλλες προβλέψεις συμβατότητας με την κινεζική αστρολογία σήμερα! Ο ιστότοπός μου περιέχει όλες τις εκπληκτικές μεθόδους για το πώς να τα κάνετε όλα! Είστε ένα κλικ μακριά από όλο τον ενθουσιασμό.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *