Γεννιέται το Royal Baby! Όλα για τον Αστρολογικό του Χάρτη

Η διασύνδεση της οικογενειακής αστρολογίας είναι συναρπαστική. Αυτό το παιδί έχει το ίδιο ζώδιο του Ήλιου με τον πατέρα του, τον Καρκίνο, και το ίδιο ζώδιο της Σελήνης με τη μητέρα του, τον Αιγόκερω! Η αστρολογία είναι πολύ δυνατή και δεν υπάρχουν ατυχήματα. Έχει το αντίστροφο της μητέρας του με Καρκίνο Ήλιο και Σελήνη στον Αιγόκερω, ενώ αυτή έχει Αιγόκερω Ήλιο με Σελήνη στον Καρκίνο.

Το ζώδιο Καρκίνος συνδέει ισχυρά και τα τρία και είναι το ζώδιο του μεγάλου πλούτου, της καταγωγής, της οικογενειακής επιχείρησης, της κληρονομιάς και των ριζών. Η Σελήνη της Κέιτ στον Καρκίνο είναι σε σύνοδο με τον Ερμή του παιδιού, επομένως θα υπάρχει ένας πολύ ισχυρός δεσμός μεταξύ τους και η ικανότητα του παιδιού να μιλά ανοιχτά με τη μητέρα του. Ο Καρκίνος δεν είναι γνωστός ότι είναι ανοιχτός συναισθηματικά, αλλά και οι τρεις τους μοιράζονται αυτήν την εξαιρετική ευαισθησία και θα μπορούν να συμπάσχουν και να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο συχνά χωρίς να χρειάζονται λόγια.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στον χάρτη αυτού του παιδιού είναι ότι το ζώδιο του Ήλιου του βρίσκεται στις 29 μοίρες και 59 δευτερόλεπτα του Καρκίνου. Έτσι, αν είχε γεννηθεί μόλις 20 λεπτά αργότερα, θα είχε τον Ήλιο στον Λέοντα. Και όχι μόνο αυτό, έχει και τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε όψιμη μοίρα 28 μοιρών και 17 λεπτών και ωροσκόπος του είναι επίσης η όψιμη μοίρα 27 μοιρών και 11 λεπτών του Σκορπιού. Αυτή είναι μια πολύ ηλικιωμένη ψυχή με πολλά να επιτύχει στη ζωή του και θα υπάρχει μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης για να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Ο 29ος βαθμός ονομάζεται από τους αστρολόγους Αναρητικός Βαθμός ή Καρμικός Βαθμός. Εάν έχετε πλανήτες στις 29 μοίρες, αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ κοντά στο να κατακτήσετε ένα σημαντικό μάθημα του σύμπαντος. Μόνο όταν κατακτήσετε το μάθημα αυτού του πλανήτη μπορείτε να προοδεύσετε συναισθηματικά και πνευματικά.

Με αυτό το παιδί, στον Καρκίνο, μπορεί να υποδηλώνει το τέλος ενός κύκλου στο σπίτι ή κάποιου είδους αλλαγή στη δομή της οικογένειας. Και μερικές φορές είναι γνωστό και ως πτυχίο εκατομμυριούχου! Πόσο ταιριαστός για έναν βασιλικό που είναι τρίτος στη σειρά για τον θρόνο της Αγγλίας!

Συχνά, τα άτομα με Ήλιο ή άλλο πλανήτη στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου έχουν κληρονομήσει περιουσία και πλούτο. Ο Ντόναλντ Τραμπ, για παράδειγμα, έχει την Αφροδίτη και τον Κρόνο στα τέλη του Καρκίνου. Ή θα μπορούσε να γεννηθεί σε μια οικογενειακή επιχείρηση που πρέπει να συνεχίσει – για άλλη μια φορά, η αστρολογία χτυπά το καρφί στο κεφάλι.

Υπάρχει μια τεράστια χροιά Σκορπιού στο χάρτη και μπορεί να μην είναι τόσο ανοιχτός όσο ο Γουίλιαμ με τον Ωροσκόπο του Τοξότη ούτε η Κέιτ με τους περισσότερους πλανήτες της στη δυτική πλευρά του χάρτη. Θα έχει μια ενδοσκοπική φύση.

Χωρίς αέρα στο γράφημα δεν θα του είναι εύκολο να κάνει «μικρές κουβέντες». Η έλλειψη αέρα σε ένα γράφημα μπορεί συχνά να υποδηλώνει μια ιδιοφυΐα και έναν μεγάλο στοχαστή. Μερικά παραδείγματα διάσημων ανθρώπων χωρίς αέρα είναι: ο Γκαίτε, ο Χέμινγουεϊ, ο Φλωμπέρ και ο Τολστόι. Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί δεν έχουν αέρα: Π.χ., Ρίτσαρντ Μπάρτον, Ρεξ Χάρισον και Λόρενς Ολίβιε.

Τα Stelliums, δηλαδή τρεις ή περισσότεροι πλανήτες στο ίδιο ζώδιο, συχνά τρέχουν σε οικογένειες. Και αυτό ισχύει και για τα τρία. Τόσο η Κέιτ όσο και ο Γουίλιαμ έχουν στέλιουμ στον Ζυγό, ενώ το βασιλικό παιδί έχει στέλλιο στον Σκορπιό. Ακόμη και ο χάρτης του γάμου τους είχε ένα στελίωμα από πλανήτες στον Κριό.

Αυτό το παιδί έχει έναν απίστευτα πολύπλοκο χάρτη. Όχι μόνο έχει πλανήτες όψιμου βαθμού, δεν έχει αέρα και στελλιό, αλλά έχει επίσης το τετράγωνο Τ καρδινάλιο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τον Ουρανό στον Κριό και τρεις πλανήτες Καρκίνου: τον Δία, τον Άρη και τον Ερμή. Αυτό δείχνει ότι θα χρειαστεί σε όλη του τη ζωή να είναι πολύ παρατηρητικός και να κρατά τις απόψεις του για τον εαυτό του, διαφορετικά θα μπορούσε να μπει σε σοβαρά προβλήματα.

Έχει επίσης το Μεγάλο Τρίγωνο στο Νερό με τον Άρη και τον Δία στον Καρκίνο, τον Κρόνο στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, δίνοντάς του τεράστιες ψυχικές και δημιουργικές ικανότητες.

About admin

Check Also

Παράγοντες που ευθύνονται για τις χαμένες και επαναλαμβανόμενες αμβλώσεις στην αστρολογία

Η χαμένη άμβλωση ονομάζεται απώλεια εγκυμοσύνης πριν από τις 20 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Ο φυσικός θάνατος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *