Γάμος Συμβατότητα Κριού με Παρθένο

Το ταίριασμα της συμβατότητας της νύφης και του γαμπρού, πριν από τη στερέωση της γαμήλιας συμμαχίας μεταξύ δύο οικογενειών, είναι μια κοινή πρακτική, η οποία ακολουθείται σχεδόν σε κάθε σπίτι της χώρας. Οι Ινδοί ήταν πάντα πολύ δύσκολοι στο να βρουν ένα ταίρι για τα παιδιά τους και να τα παντρευτούν. Ο γάμος μιας κόρης λέγεται ότι είναι το μεγαλύτερο βάρος στη ζωή των Ινδών γονιών. Από τη γέννηση του κοριτσιού, οι γονείς του κοριτσιού, αρχίζουν να δομούν ανάλογα τον τρόπο ζωής τους και τη δική της, ώστε κάποτε να πάει σε κάποια άλλη οικογένεια και να κάνει τη ζωή της σύμφωνα με τους κανόνες της. Η Ινδή νύφη διδάσκεται πάντα να είναι το πιο ευέλικτο και εύπλαστο ον, που σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να προσαρμοστεί με τα μέλη της οικογένειας σύμφωνα με τον τρόπο ζωής και τις νόρμες τους.

Το ταίριασμα των ωροσκοπίων πριν τον γάμο στην Ινδία συνδέεται πάντα με την υγιή και όμορφη έγγαμη ζωή που πρέπει να ζει το παντρεμένο ζευγάρι. Οι γάμοι στην Ινδία γίνονται πάντα αφού ταιριάζουν με το ωροσκόπιο της νύφης και του γαμπρού, για να διασφαλιστεί ότι και οι δύο έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στην έγγαμη ζωή τους. Σε προηγούμενα άρθρα μου έχω συζητήσει τη συμβατότητα γάμου του Κριού με διαφορετικούς ζωδιακούς κύκλους. Τώρα έρχεται η σειρά του Κριού με την Παρθένο. Ο Κριός και η Παρθένος, και οι δύο πιστεύεται ότι είναι πολύ ειλικρινείς και πιστοί στη σχέση του γάμου τους. Βρίσκεται πάντα πολύ ευθύς και θετικός στην προσέγγισή τους. Η τελειότητα της Παρθένου, μπορεί μερικές φορές, να αποδειχθεί λίγο προβληματική για το ζευγάρι. Επίσης, η σκληρότητα και η κριτική της Παρθένου μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να γίνει αρνητική πτυχή για τον έγγαμο βίο τους.

Οι γάμοι στην Ινδία, ακολουθούν σταθερά το έθιμο του ταιριάσματος του ωροσκοπίου, πριν τελικά φτιάξουν τη γαμήλια συμμαχία. Η Ινδή νύφη και ο γαμπρός που έχουν τα ωροσκόπια Κριός και Παρθένος λέγεται ότι είναι προσεκτικοί στην προσέγγισή τους στη λήψη αποφάσεων. Παρθένος είναι κάποιος που παίρνει αποφάσεις έχοντας κατά νου όλα τα υπέρ και τα κατά και ποια αποτελέσματα μπορούν να φέρουν τα βήματα. Ενώ Κριός είναι αυτός που σκέφτεται αφού ολοκληρωθεί η εργασία. Ο Κριός πιστεύει στο να κάνει τα πράγματα, τότε και εκεί, μόλις τους έρθει στο μυαλό. Τους αρέσει να δέχονται προκλήσεις και να τις μετατρέπουν σε πιθανότητες, τα αποτελέσματα των οποίων αναλύουν αργότερα.

Οι υπερβολικές ξοδικές συνήθειες του Κριού μπορεί επίσης να αποδειχθούν πρόβλημα για την έγγαμη ζωή του Κριού και της Παρθένου. Ο Παρθένος είναι ένας πολύ ισορροπημένος και καλά διαχειριζόμενος που ξοδεύει χρήματα, ενώ ο Κριός δύσκολα προσέχει τα χρήματα που ξοδεύει για τις περιπετειώδεις και τις πολυτελείς δραστηριότητες που κάνει. Για να έχει έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, το παντρεμένο ζευγάρι, όχι μόνο χρειάζεται να έχει καλύτερη κατανόηση των συναισθημάτων, αλλά είναι καθήκον και των δύο να συμμετέχουν ισότιμα ​​στη διαχείριση της οικονομικής κατάστασης της οικογένειας.

Για να συνεχίσουν να κυλάουν οι τροχοί της έγγαμης ζωής ενός Κριού και μιας Παρθένου, η νύφη και ο γαμπρός πρέπει και οι δύο να ελέγχουν την ψυχραιμία τους. Ο Παρθένος και ο Κριός πρέπει να μάθουν να μετατρέπουν τα αρνητικά τους σε θετικά και πρέπει να έχουν την ικανότητα να μπορούν να διαμορφώνουν τη γνώμη του συντρόφου της ζωής του αλλά και τη δική του σύμφωνα με τις ανάγκες της ώρας. Η νύφη και ο γαμπρός πρέπει να κάνουν πολλές προσαρμογές στη στάση και τη συμπεριφορά τους μεταξύ τους για να αποφύγουν προβλήματα και προβλήματα στην έγγαμη ζωή τους. Η παρορμητικότητα του Κριού και η επικριτική φύση της Παρθένου, αν ελεγχθούν, τότε και οι δύο μπορούν να αποδειχθούν σε ένα υπέροχο ζευγάρι και να έχουν μια επιτυχημένη έγγαμη ζωή.

About admin

Check Also

Τα είκοσι επτά Nakshatra του ινδουιστικού συστήματος-δυτικά ισοδύναμα προς όφελος των δυτικών αναγνωστών

Ενώ το Ινδικό Σύστημα Αστρών ή το Σύστημα Ινδουιστικού Νακσάτρα είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, ορισμένοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *